Social Proof, Wat Is Het en Hoe Gebruik Ik Het?

Vrouw in bh

Social proof is kan erg belangrijk zijn voor het opbouwen van je aantrekkingskracht. In het Nederlands betekent social proof eigenlijk niet meer dan “sociaal bewijs”.

Het hebben van social proof zorgt er namelijk voor dat jij in waarde stijgt zodra je bijvoorbeeld een club in komt waar ze je kennen.

Lees snel verder om te zien hoe jij ook in waarde kunt stijgen.

Zorg Ervoor Dat Iedereen Je Kent

Nu denk je misschien, wat maakt het uit dat ik mensen ken wanneer ik uitga? Dit is echter zeer belangrijk. Wanneer jij de juiste connecties hebt, maakt dit je erg interessant voor vrouwen.

Ik noem even een klein voorbeeldje. Stel dat er voor een populaire club een enorme rij staat. Jij bent binnen een graag geziene gast en hoeft nooit te wachten in de rij.

Maar dan zie je ineens twee mooie vrouwen halverwege de rij staan. Nu is het belangrijk om je social proof in te schakelen.

Zorg nu dat je de twee mooie vrouwen binnenkrijgt.

De vrouwen zullen onder de indruk zijn van je sociale waarde. Ze zijn erg blij dat je ze binnen hebt geloodst en ze zullen dat ook de hele avond laten merken.

Succes gegarandeerd dankzij je social proof.

Hoe Je Social Proof Moet Je Opbouwen

Als je op een nieuwe plaats komt, heb je natuurlijk nog geen social proof. Maar dat maakt helemaal niets uit.

Spreek de persoon naast je aan, maak een praatje met de barman en complimenteer de manager met zijn mooie zaak.

Het opbouwen van sociaal bewijs is erg belangrijk. Wanneer jij een groot netwerk hebt, gaat het versieren van vrouwen in deze plaatsen veel gemakkelijker.

Wees niet bang om mensen aan te spreken. Je straalt namelijk erg veel zelfvertrouwen uit wanneer je onbekende mensen aanspreekt.

Zoek vooral naar mensen die het niet naar hun zin hebben. Die zijn vaak erg gemakkelijk te benaderen.

Social Proof Op Lange Termijn

Hierboven is natuurlijk slechts een voorbeeld, maar op lange termijn is social proof ook erg belangrijk. Wanneer jij op meer plaatsen namelijk de juiste connecties hebt, kun je hier veel voordeel uit halen.

Je speelt dankzij je social proof namelijk steeds vaker een thuiswedstrijd.

Wanneer een vrouw eenmaal aan je lippen hangt, gelooft ze bijna alles wat je zegt. Connectie hier, connectie daar, de vrouw zal het slikken als zoete koek.

Het Hoeft Niet Eens “Echt” Te Zijn

Dit klinkt misschien raar, maar het is echt zo. Het gaat er namelijk om dat de beeldschone vrouw die je wilt versieren gelooft dat je social proof hebt.

Voor een avond kun je best even verzinnen dat je gisteren nog met de manager bent gaan eten.

Maak het jezelf echter niet te moeilijk met social proof en blijf reëel. Wanneer je gaat zeggen dat je overal connecties hebt, begin je ongeloofwaardig te worden.

Het is wel lastig om op lange termijn vol te houden dat je social proof hebt wanneer je deze vrouw in kwestie vaker gaat zien. Dit is dus een belangrijke tip bij het gebruiken van social proof.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *