100+ Tips en Technieken voor Meer Succes op Dating App Tinder

Ontdek de beste Tinder tips voor meer matches, openingszinnen die werken, gesprekstechnieken en meer dates, VEEL meer dates.

7 Meest Foute & Grappige Openingszinnen voor op Tinder

Hou jij eigenlijk wel van foute openingszinnen, maar vallen die meestal niet in goede aarde als je ze op Tinder gebruikt? Dit artikel helpt je verder met 7 foute & grappige openingszinnen die het verbazingwekkend goed doen op Tinder!
Doorgaan naar artikel »

5 Tips om een Tinder of Whatsapp Gesprek te Starten / Beginnen

Het internet: het biedt tal van mogelijkheden om met leuke vrouwen in contact te komen, maar daarvoor heb je wel bepaalde vaardigheden nodig. Heb jij er moeite mee om een gesprek met een vrouw te beginnen op WhatsApp of Tinder? Dan heb ik vijf onmisbare tips voor je, die je hier ongetwijfeld enorm bij gaan helpen!
Doorgaan naar artikel »

7 Leuke Vragen voor Oneindige Gespreksstof op Whatsapp / Tinder

Je kent het wel: je hebt een leuk gesprek met een vrouw op WhatsApp of Tinder, je vindt haar leuk, en alles lijkt goed te gaan. En dan opeens weet je niet meer wat je moet zeggen, en bloedt het gesprek langzaam dood. Als jij wil weten met welke vragen je gespreksstof blijft hebben, lees dan dit artikel!
Doorgaan naar artikel »

10 Tips voor een Opvallend en Aantrekkelijk Tinder Profiel

Een goed Tinderprofiel maken is niet zo makkelijk. Wat voor foto’s en wat voor bio moet ik hebben? Je ontdekt het in deze 10 tips voor je Tinder profiel!
Doorgaan naar artikel »

7 Tips om een Succesvol Tinder / WhatsApp Gesprek te Voeren

Wil je graag vrouwen versieren via WhatsApp of Tinder, maar weet je niet hoe dat moet? De tips in dit artikel zullen je helpen online te flirten!
Doorgaan naar artikel »

7 Redenen Waarom Ze Je Blokt / Negeert Op Whatsapp of Tinder

Vraag jij je af waarom een vrouw opeens niets meer van zich laat horen? Lees hier hoe het komt dat vrouwen je blokkeren of negeren op Whatsapp en Tinder.
Doorgaan naar artikel »

50 BIZAR Effectieve Tinder Openingszinnen + 4 Fatale Blunders

Een uitgelaten glimlach verschijnt op je gezicht zodra je het bekende Tindersymbooltje op je smartphone ziet verschijnen. Een nieuwe match! Nu moet je er alleen voor zorgen dat je meteen goede openingszin komt. In dit artikel vind je de beste en meest originele openingszinnen, en blunders die je beter kunt voorkomen.
Doorgaan naar artikel »

17 Afschuwelijke Fouten bij Schrijven van een Dating Profieltekst

Een goede dating profieltekst schrijven kan best lastig zijn. Ontdek 17 grote fouten die je wilt vermijden in een profieltekst en leer hoe het wél moet!
Doorgaan naar artikel »

16 Beste Openingszinnen voor Happn, OHello en Bumble + Tips

Online daten met deze tips! In deze blog vertel ik je alles over de nieuwe dating apps Happn, Bumble en oHello en geef ik je de beste openingszinnen.
Doorgaan naar artikel »

11 Beste Dating Apps in Nederland Op een Rij + Tips

Online daten klinkt als een droom voor de sociaal awkward of drukbezetten onder ons. Dan moet je alleen nog wel een keuze maken – voor welke dating app of -site kies je, en wat voor account neem je? Dit artikel zal je helpen bij het maken van die keuzes door de beste dating apps in Nederland op een rijtje te zetten.
Doorgaan naar artikel »