Waar Neem Je Een Vrouw Niet Mee Op Een Date ?

Het zijn de meest simpele dingen die mannen vaker vergeten, en die simpele dingen kan ten koste zijn van een hele spannende en intieme avond. Sowieso zitten er in ons omgeving allerlei foute tips die ons willen waarmaken dat vrouwen versieren zo hoort.

In heel veel tijdschriften lees je soms van die belachelijke suggesties dat niemand ooit zou doen, of cadeau’s dat je voor de vrouw moet kopen om haar blij te maken zodat ze met je uitgaat? Nou zo hoeft het echt niet hè.

Ken je die bioscoop bon reclame van ”Verliefd op Ibiza” toevallig ? Waar de man een super grote en maar al te dure ketting aan de vrouw geeft die in de VIP zit op een feest voor haar verjaardag, ze zegt vervolgens dat ze al een ketting heeft, er liggen er namelijk nog twee op tafel, met die van hem, drie dus. Dan tovert hij een bioscoop bon tevoorschijn en zegt hij ”avondje uit misschien?” Waarbij de vrouw antwoord ”ik dacht dat je het nooit zou vragen!”

Punt één, wie zijn die andere mannen die haar de kettingen hebben gegeven? Wil je echt op een date met een gold-digger ? En welke vrouw wordt nou super blij van een bioscoop bon?! Op een date gaan en vervolgens een film gaan kijken in de bios is een verspil van tijd, hier lees je straks meer over.

In het volgende artikel vertel ik je graag waar de vrouw liever niet heen te brengen, vooral op het eerste date.

Veel lees plezier…

Uit Eten

Dit zou eigenlijk vanzelf spreken moeten zijn, heel vaak wordt in films laten zien dat naar een restaurant toe gaan het leukste optie is om je date heen te brengen, maar als je er goed over nadenkt?

  • Je spendeert heel veel geld aan iets wat je zelf kan maken voor goedkoper.
  • Jullie zitten de hele tijd tegenover elkaar, geen ruimte voor fysiek contact dus.
  • Twee uurtjes eten en praten en dan is het alweer afgelopen?

Je wilt vooral niet op het eerste dat geld uit geven, een relatie creëren op basis van een materialistisch begin is naar mijn mening een slechte start. Onthou dat wanneer ze uit eten gaan in films dat het zo opgezet is voor het publiek, puur om de kijkers te entertainen.

Je zou wel kunnen denken dat zij voor haar eigen eten betaald, maarja, zou de vrouw echt denken dat als jij haar uitnodigt om naar een restaurant toe te gaan dat ze dan zelf moet betalen? Dat wordt later een beetje ongemakkelijk en vaag wanneer aan de ober zou vertellen om twee bonnetjes te brengen.

Kermis

Dit kan wel een leuke date zijn op zich, maar Kermissen zijn echt peperduur. Als je denkt dat uit eten gaan je veel zou kosten, laat staan op de kermis. Zelfs als de vrouw voor zichzelf betaald is het alsnog duur om op alle ritjes te gaan. Als zij voorstelt om voor jou te betalen en jij haar nog steeds kan verleiden? Tsja, waarom niet? Dan vind ik het persoonlijk netjes als je haar beloofd de volgende keer iets soortgelijks voor haar te doen.

Bioscoop

Ook iets van de films en een oh-zo standaard idee voor een date, wie heeft er ooit bedacht dat dit romantisch is?

  • Je zit tussen de anderhalf en drie uur lang stil op één dezelfde plek.
  • Je moet stil zijn.
  • Als je fysiek contact wilt maken kan dit heel vaag overkomen in het donker.
  • Het zou me niet verbazen als de vrouw nerveus wordt omdat je twee stoelen in een hoekje kiest.

Je zou je tijd op een date niet meer dan dit kunnen verspillen op een date dan naar de bioscoop gaan. Je wilt een leuke vrouw natuurlijk beter leren kennen, met haar praten, haar kunnen knuffelen en zelfs af en toe een kusje willen geven. Op een eerste date zou dit heel vreemd kunnen overkomen als je dit allemaal in de bioscoop probeert.

Nadat je de vrouw hebt gezoend, of zelfs nadat je seks met haar hebt gehad is de bioscoop dan wel een hartstikke chill idee. Dan zit het gevoel van comfort wel goed van beide kanten en kan je met alle gemak je arm om haar heen slaan. En wie weet, als je echt een goede (seksueel) chemie met de vrouw hebt wat je dan wel niet allemaal in de bioscoop kan doen.

Groetjes, Arellius*

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *