3 Leuke Tweede Date Ideeën + 3 Belangrijke Tips & Regels

Er is maar weinig zo moeilijk als het bepalen van wat je moet doen op je eerste date. Waarschijnlijk ben je erg opgelucht als je eerste date goed verlopen is, en er een tweede date in zit. Maar dan slaat de stress echter al snel weer toe. Je beseft namelijk dat je nu opnieuw een leuke date moet gaan bedenken!

Het bedenken van een tweede date is lastig, omdat je elkaar inmiddels een beetje hebt leren kennen, maar nog niet kan zeggen dat je elkaar goed kent. Bovendien zul je online een stuk minder tips voor tweede dates kunnen vinden dan voor eerste dates. In dit artikel zal ik je met dat probleem gaan helpen, door je enkele leuke ideeën voor tweede dates te geven!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Wat zijn leuke tweede dates? 3 ideeën

Het bedenken van een tweede date is erg lastig, dus wees maar blij dat je dit na het lezen van dit artikel niet meer hoeft te doen. De volgende date-ideeën zijn allemaal erg geschikt voor een tweede date, dus jij hoeft alleen nog maar te kiezen welke je het leukst vindt. Ik zal de volgende ideeën gaan bespreken:

  • Een wijnbar of bierproeverij
  • Een luxe etentje
  • De bioscoop (en daarna een drankje)

Date-idee 1: Een wijnbar of wijnproeverij

Op een eerste date wordt meestal afgeraden om iets te doen dat te maken heeft met alcohol. Het kan weliswaar de spanning van een eerste date verminderen, maar het kan ook de verkeerde indruk afgeven. Het kan namelijk ook lijken alsof je je date dronken wilt krijgen, zodat je haar daarna makkelijker in bed krijgt. Ongeacht of dat zo is of niet, komt het niet heel lekker over.

Waar ik een drankje echter van harte aanbeveel, is op de tweede date. Na een date zijn jullie sowieso al wat meer op je gemak bij elkaar. Dan kan de losheid die alcohol met zich meebrengt je net dat zetje geven om je date extra leuk te maken. Je date zal niet snel het idee hebben dat je alleen maar seks met haar wilt, omdat de meeste mensen dan niet eens voor een tweede date gaan.

Je kan dan natuurlijk gewoon de kroeg in gaan, maar er is weinig zo afgezaagd als dat. Je kan ook proberen om iets meer indruk te maken op je date, door een iets originelere plek uit te kiezen. Daarom raad ik je aan om haar mee te nemen naar een wijnbar, of om met haar een bierproeverij te doen.

Zo geef je haar niet het idee dat je gewoon ordinair wilt zuipen, maar bereik je uiteindelijk wel hetzelfde effect.

Of je voor wijn of bier moet gaan, hangt een beetje af van het soort vrouw waar je mee te maken hebt. De meeste vrouwen zullen wel van wijn houden, ongeacht of ze ook bier drinken. Dat is dus een veilige keuze. Natuurlijk kun je ook altijd gewoon vragen of ze van bier houdt, want zo’n gekke vraag is dat nu ook weer niet.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Date-idee 2: Een luxe etentje

Voor velen is een etentje op de eerste date al hartstikke leuk, maar er zijn ook genoeg mensen die hier problemen mee hebben. Bijna niemand ziet er namelijk charmant uit tijdens het eten. Bovendien vinden veel mensen het ook gewoon ongemakkelijk om te eten met iemand die ze niet kennen.

Dit probleem heb je op een tweede date echter niet meer. Bij een tweede date voelen jullie je waarschijnlijk al redelijk op je gemak bij elkaar. Het zal dus veel minder ongemakkelijk zijn om samen uit eten te gaan. Gelukkig maar, want een dinner date is om meer redenen ideaal voor een tweede afspraakje.

Waarschijnlijk wil je het liefst dat je op de tweede date iets meer de diepte ingaat, en daar is een maaltijd ideaal voor. Tussen het eten door heb je tijd genoeg om met elkaar te praten over allerlei onderwerpen. En als je even niet weet wat je moet zeggen, dan neem je gewoon nog een hap. De kans is groot dat je date ondertussen een nieuw onderwerp aansnijdt!

Etentjes bieden een excuus om met elkaar te praten, en een excuus om even stil te kunnen zijn.

Bovendien zul je tijdens het wachten ook wel een drankje bestellen. Zoals ik eerder zei kan een beetje alcohol zeker geen kwaad tijdens de tweede date. Dit maakt dat je makkelijker tegen elkaar praat, waardoor je elkaar sneller beter kan leren kennen.

Waar je haar mee naartoe neemt, zal natuurlijk een beetje van je inkomen afhangen. Als je het je kan veroorloven, neem haar dan een beetje luxe mee uit eten. Zo laat je zien dat je bereid bent om wat uit te geven om het haar naar haar zin te maken. Natuurlijk is er niets mis met de rekening delen, maar als je écht een gentleman wilt zijn, dan betaal jij!

Date-idee 3: De bioscoop (en daarna een drankje)

Een idee dat misschien een beetje cliché is, is samen naar de bioscoop gaan. Geloof me: dit is alleen een cliché omdat het zo goed werkt. Een bioscoopbezoekje is misschien niet ideaal op de eerste date, omdat je tijdens de film niet echt de mogelijkheid hebt om met elkaar te praten. Voor de tweede date is het echter perfect, en ik zal uitleggen waarom.

Allereerst is een tripje naar de bioscoop nog redelijk low-key. Dat is goed, want je wilt een vrouw niet op de tweede date meteen het idee geven dat je met haar wilt trouwen. Je wilt gewoon iets leuks doen samen, en verder zie je wel hoe het loopt.

Je laat zien dat je interesse hebt, zonder dat je suggereert dat je wanhopig bent.

Omdat je niet echt met elkaar kan praten tijdens de film (als je de rest van de zaal niet boos wil maken), raad ik je wel aan om daarna nog iets leuks te gaan doen. Zo kunnen jullie nog even rustig met elkaar praten en elkaar beter kan leren kennen. In mijn ervaring is het in deze situatie ideaal om nog even een drankje doen.

Het leuke aan een bioscoopbezoek, is dat je daarna altijd een gespreksonderwerp hebt. Als je even geen andere gespreksstof meer hebt, dan kun je het altijd daar nog over de film hebben. Dit zorgt ervoor dat er geen ongemakkelijke stiltes hoeven te vallen.

Als jullie heel enthousiast zijn over de film, kunnen jullie het erover hebben hoe geweldig jullie hem vonden. Was het echter niks, dan is samen op de film zeiken ook een goede manier om te bonden. Een discussie over de film kan ook hartstikke leuk zijn, maar let er daarbij wel een beetje op dat je het een beetje luchtig houdt. Ruzie is het laatste wat je wilt op een tweede date!

Wat zijn de do’s en dont’s op een tweede date? 3 tips

Je hebt nu hopelijk wat inspiratie opgedaan wat betreft je tweede date, en misschien denk je nu dat je helemaal klaar bent om aan je date te beginnen. Dat kan best zo zijn, maar ik raad je aan om de rest van dit artikel ook nog even te lezen. Ik zal je namelijk nog wat tips geven over wat je wel en niet moet doen op een tweede date. Ik zal de volgende tips gaan bespreken:

  • Verwacht geen seks
  • Kies iets totaal anders dan je eerste date
  • Word wat flirteriger (maar niet té)

Tip 1: Verwacht geen seks

Je zal al wel vaker de tip hebben meegekregen dat je geen seks moet hebben op de eerste date. Dit is omdat dit de andere persoon het verkeerde idee kan geven. En misschien wil jij wel zeker wil weten dat het een vrouw niet alleen daarom te doen is. Op de tweede date kun je wat mij betreft best seks hebben. Je moet het alleen niet zomaar verwachten.

Sommige mannen vatten “geen seks op de eerste date” op als “seks op de tweede date”, terwijl dat vaak helemaal niet is wat vrouwen bedoelen. Het verschilt enorm van persoon tot persoon hoe snel ze seks willen hebben, en vaak doen ze dat meer op gevoel.

Het zou dus heel goed kunnen dat je date ook na twee afspraakjes nog niet op seks zit te wachten.

Dit is helemaal oké, en het betekent meestal ook helemaal niet dat ze je niet leuk vindt. Meestal ziet een vrouw je best zitten als ze akkoord gaat met een tweede date. Alsnog kan het zijn dat ze je nog iets meer moet vertrouwen voordat ze seks met je wil hebben. Het is dan ook heel belangrijk om niet boos te worden, en ook niet teleurgesteld over te komen. Anders komt het er nooit meer van!

Tip 2: Kies iets totaal anders dan je eerste date

Misschien ging je eerste date wel zo goed, dat je dit eigenlijk het liefst nog een keer zou doen. In dit soort gevallen kiezen mannen vaak voor een tweede date die heel erg lijkt op een eerste date. Dit kan een goed idee lijken, maar in de praktijk pakt het toch vaak verkeerd uit. Je komt er namelijk niet heel origineel mee over.

Je wil niet overkomen alsof je maar één trucje hebt.

Het is daarom beter als je iets totaal anders doet dan je de eerste date hebt gedaan. Niet alleen betekent dat dat je niet twee keer achter elkaar naar de bios kan gaan, maar je moet ook eigenlijk kiezen voor een ander sóórt date. Als je de eerste keer naar de kroeg bent gegaan, is een koffiedate overdag misschien juist wel leuk. Zo zie je elkaar even in een heel andere context.

Tip 3: Word wat flirteriger (maar niet té)

Tijdens jullie eerste date heb je je waarschijnlijk wat ingehouden. Je kende elkaar eigenlijk nog niet echt, je bent nog aan het aftasten of er meer dan één date in zit, en helemaal op je gemak zullen jullie ook niet zijn geweest. Bovendien wilde je waarschijnlijk ook niet te wanhopig of creepy overkomen. Op je tweede date kun je er echter wel een tandje bovenop doen.

Als je het mij vraagt, kun je op de tweede date het best een beetje flirteriger worden. Zo laat je zien dat het jou menens is en je hier wel meer in ziet. Zo is de kans groter dat zij dit ook bij jou zal durven te doen, en zo vergroot je dus de kans dat er uiteindelijk iets ontstaat tussen jullie. Als je het oneindig voort laat kabbelen, zul je zien dat het op een gegeven moment doodbloedt.

Je zal op een bepaald moment moeten laten merken wat je wil.

Let wel op: je moet het ook weer niet overdrijven. Het is pas de tweede date, en dit moet je ook in je achterhoofd houden. Als je al te agressief gaat flirten, kom je eerder intimiderend dan leuk over. Er is dan een goede kans dat je date niet zo’n zin meer heeft in een derde date.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d