Van Gesprek Naar Seksueel Contact

dateEen omstreden topic…

Het is erg belangrijk dat je er, ongeacht je versierkunsten, mee bezig blijft.

Het kan zo zijn dat je al erg goed bent met vrouwen en dat het al redelijk natuurlijk aanvoelt… maar dat je op deze website bent gekomen om je kunsten aan te scherpen om bijvoorbeeld nog wat beter te leren communiceren met vrouwen.

Of je bent hier terecht gekomen omdat je voelde dat je leven verandering nodig heeft.

Je hebt ervoor gekozen je leven te veranderen en jezelf te verbeteren.

In elk geval, ik kan jou vandaag wat leren over hoe je fysiek effectiever kunt omgaan met vrouwen.

Dit is hetgeen wat ”de jongens van de mannen” onderscheidt

In mijn eigen vriendenkring zie ik veel mannen die erg goed overweg kunnen met vrouwen, maar omdat ze niet door hun angst heen kunnen leven om haar te zoenen (wat dan tot meer kan leiden) gebeurt er nooit wat. Dit is jammer en ik hoop dat jij wel open staat voor verbetering!

Als je een vrouw leert kennen, en je staat in een nachtclub bijvoorbeeld tien minuten met haar te praten en je laat geen seksuele interesse merken zal het vaak, vroeg of laat, doodlopen. Dit is wanneer je ziet dat vriendinnen haar weg komen halen bij je en jij je afvraagt waarom. Waarom vriendinnen haar komen ”redden”.

Zij denken dan vaak: “Oh, dit gaat niks worden en hij blijft alleen maar praten en praten.”

Het klinkt misschien alsof ik je hiermee push om een soort player te worden die al na tien minuten met vrouwen staat te zoenen.

Ergens doe ik dat ook, het enige wat ik aan jou vraag om te veranderen, is om iemand die DAT doet niet te beschouwen als een ”player”.

Een player is iemand die geen rekening houdt met de gevoelens van vrouwen en ze dus ook beschadigt en kwetst. Dat doe jij niet. Je wilt wel de seksuele contacten met de vrouwen die jij écht zou willen, maar dat hoeft niet te betekenen dat je ze ook pijn zal doen.

Waarschijnlijk zul je ze enorm goed behandelen!

Dus ik ”push” je wel degelijk om op een gegeven moment tegen jezelf te zeggen dat het niet zozeer gaat om wat je zegt, maar om wat je doet!

Als jij op een vrouw afstapt, weet zij heus wel dat je dat doet omdat jij haar leuk vindt. Bijna alle mannen verbergen dit en proberen stoer over te komen om haar interesse te winnen, terwijl dit juist dé manier is waarmee je vrouwen wegjaagt.

Stap dus op een vrouw af, en laat openlijk jouw interesse merken aan het begin. Zeg bijvoorbeeld dat je haar erg leuk vond en haar daarom niet kon laten staan. Steek je hand uit en introduceer jezelf gelijk hierna. -> Een wereld zal voor je open gaan. Je denkt misschien dat dit moet mislukken, dat dacht ik vroeger ook, maar het tegendeel is waar.

Je bent eerlijk en wilt haar leren kennen, zowel haar persoonlijkheid als haar seksuele kant. Je wacht dus niet tot het te laat is om haar te zoenen.

Probeer maar uit, je zal versteld staan hoe snel je vrouwen al kunt zoenen!

En als ze je eens afwijst? Geen probleem!

Dat wil niet zeggen dat ze je niet leuk vindt! Misschien vindt ze het iets te snel! Of wil ze wachten tot jij alleen met haar bent!

Maak in ieder geval nooit de fout om het op te geven na één keer afgewezen te worden. Misschien wilde ze het wel, maar had ze haar eigen reden om het niet op dát moment te doen. Het zou toch zonde zijn als jij het dan opgeeft en daar nooit meer wat mee doet, vanwege schaamte?

Deze post was vooral gericht op de mindsettings achter het onderwerp dan daadwerkelijk praktische tips. Daar zal ik morgen een post over schrijven. Waarom de mindset vooral zo belangrijk is, is omdat je dan zelf de praktische handelingen erbij kan bedenken in plaats van andersom.

2 Reacties op "Van Gesprek Naar Seksueel Contact"

  1. Casanova

    says:

    Een klant van mij is een aantrekkelijke italiaanse vrouw, ik kom eens in de zoveel tijd bij haar thuis, ons afspraak duurt dan een uurtje. In dat uurtje gebeurt er veel qua lichaamstaal, ze bekijkt mij altijd en geeft complimentem over me kleding, soms kijkt ze naar me kruis of geeft ze me een bepaalde blik en is haar mond half open...de laatste keer had ze een kort truitje aan en een strakke spijkerbroek en ging ze heel open zitten met haar benen wijd het leek alsof ze zich blootstelde voor iets moet ik nu het idee krijgen dat ze meer wilt? Want ik voel duidelijk een spanning tussen ons...

  2. Joost

    says:

    Ben benieuwd

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *