Versier Knappe Vrouwen Met Deze Mindset!

Laten we zeggen dat je geregeld dates hebt met leuke vrouwen. Je mist echter iets. Alhoewel ze er prima uitzien zou je ook maar al te graag eens een ‘hottie’ willen daten.

Je weet wel, die vrouwen die zo van de catwalk zijn gekomen en waar menig man de zenuwen van krijgt om ze daadwerkelijk aan te spreken.

Lees in dit artikel hoe je ervoor zorgt dat je ook deze groep vrouwen aanspreekt zonder al te veel innerlijke weerstand.

Knappe Vrouwen Staan Buiten Je Realiteit

Veel mannen hebben er moeite mee om een hele knappe vrouwen aan te spreken. En dat is ook logisch.

Het staat buiten je realiteit omdat je het niet (vaak genoeg) gedaan hebt.

Het is dat duivelse innerlijke stemmetje dat naar boven komt met  ‘ik ben niet goed genoeg‘ en ‘ze zal me toch meteen afwijzen’ wanneer je aarzelt om een lekker ding te benaderen.

De manier waarop jij naar jezelf kijkt bepaalt in hoeverre jij iets als een mogelijkheid ziet. Je beoordeeld de waarde van een vrouw aan de hand van haar uiterlijk.

Het feit dat ze knap is betekent dat ze in jouw ogen ‘veel waard’ is. Maar begrijp dat de rechten van deze knappe vrouw niet verschillen ten opzichte van een andere vrouw.

Ook zij kan maar één keer haar stemrecht uitbrengen. Ook zij moet dagelijks naar het toilet enz.

Het is belangrijk dat je dit soort dingen in perspectief gaat zien. Ze mag dan wat knapper zijn dan de gemiddelde vrouw, het blijft een vrouw met al haar onzekerheden.

Wanneer het aankomt op knappe vrouwen dan denken mannen dat alle knappe vrouwen hetzelfde over ze denken. Alsof ze een universele arrogantie bezitten en iedere vent afwijzen die op ze afstapt.

In werkelijkheid is het slechts één knappe vrouw die jou afwijst. Dit zegt niets over al die andere knappe vrouwen. Je hebt nu eenmaal verwaande knappe vrouwen maar ook aardige knappe vrouwen.

Ook Knappe Vrouwen Zijn Onzeker

Een ander ding wat belangrijk is om te begrijpen is dat ook knappe vrouwen onzeker over hun uiterlijk zijn. Misschien realiseer je dit niet maar niet iedere aantrekkelijke vrouw vindt zichzelf knap.

Ze kan hartstikke onzeker zijn over haar taille, borstgrootte of lichaamslengte. Ik heb dit vaker meegemaakt bij knappe vrouwen.

Wij mogen ze dan als Godinnen beschouwen, in werkelijkheid zijn ze zo onzeker als de pest over hun uiterlijk.

Dus voordat je haar op een voetstuk plaatst vanwege haar uiterlijk, realiseer jezelf dat het voor de perspectief van de vrouw totaal anders kan zijn.

Probeer haar daarom ook niet anders te behandelen dan minder knappe vrouwen.

Het probleem van knappe vrouwen is dat ze onze mannelijk staat van bewustzijn veranderen.

Normaal gesproken zou je er geen enkele moeite mee hebben om een vrouw aan te spreken, maar zodra je merkt dat ze wel erg knap is ga je twijfelen. Ben ik haar wel waard?

Train Je Hersenen

Een van de sleutels van succes met knappe vrouwen is dat je moet proberen te ‘vergeten’ dat ze knap is.

Probeer haar niet in termen van waarde in te schatten want dan gaat het bergafwaarts.

Een knappe vrouw heeft een zesde zintuig voor een man die geïntimideerd is door haar uiterlijk. Ze zal het merken dat jij haar op een troonstuk plaatst.

Je stelt jezelf nederig op en verliest je mannelijke sekswaardigheid.

Focus je daarentegen op andere zaken die jij ook belangrijk vindt. Is ze een beetje intelligent? Kun je met haar lachen?

Mist ze de eigenschappen die jij belangrijk vindt? Bedenk dan dat dit prinsesje helemaal niet zo geweldig is als je brein denkt dat ze is.

Door je hersenen te trainen zich op andere dingen te focussen voorkom je dat je geïntimideerd raakt. Je brein wordt namelijk afgeleid en richt zich niet meer op haar knapheid.

Je zal niet sneller onder de indruk van een knappe vrouw zijn dan een vrouw met overgewicht. En natuurlijk heb je momenten waarop je weer even bewust wordt dat ze knap is. Dat mag. Accepteer het en focus je weer op de dingen die jij belangrijk vindt.

Waarom Uiterlijk Van Een Man Overrated is

Uiterlijk mag dan voor veel mannen misschien belangrijk zijn. Een vrouw let meer op andere zaken. Natuurlijk wordt een goed fysiek door een vrouw gewaardeerd. Maar het is voor haar niet het meest belangrijkste.

Hetzelfde geldt voor lichaamslengte. Vrouwen zeggen het vaak belangrijk te vinden, eenmaal in bed hoor je ze er nooit meer over.

Bedenk dat jij je sekswaardigheid ook kunt vergroten met andere factoren die betrekking hebben op sociale dominantie.

Het zijn die typische mannelijke gedragingen waar een vrouw als een blok voor valt.

Sterk oogcontact, je ruimte innemen, praten met een diepe zware stem en fysieke aanrakingen zijn aspecten die je sekswaardigheid net zo vergroten.

3 Reacties op "Versier Knappe Vrouwen Met Deze Mindset!"

 1. Amriet

  says:

  Hoi ik ben amriet,
  Ik ben heel erg verlegen en heel onzeker over mezelf

 2. Amriet

  says:

  Bedank voor jullie uitleg, ik ga eraan werken

 3. Fernando

  says:

  Goeie tip! Vooral dat je als het ware t moet "vergeten" dat ze knap is. Merk ik bij mezelf ook dat het helpt.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *