100% Zoen Succes Garantie!

Nadat jij deze stappen hebt ondernomen zal je honderd procent gegarandeerd deze week nog gezoend hebben met een vrouw! Lees dit complete artikel goed! Sla alles op wat je leest en voer het uit! Je gaat vandaag beginnen en aan het einde van de week zal je versteld staan van jezelf.

Flexibel Gedrag

Ten eerste wil ik je iets vertellen over flexibel gedrag, want hoe flexibel ben jij eigenlijk? Ben jij überhaupt flexibel in je eigen gedrag? Zo niet, wat heeft het je tot nu toe opgeleverd qua vrouwen? Waarschijnlijk niet zo veel, anders zou je dit nu niet lezen. Je moet duidelijk flexibeler worden in je gedrag en aanpassingen aanbrengen, maar hoe doe je dat nou precies? Wat je eerst moet doen is een doel opstellen dat je wilt bereiken. Dit kan zijn:

 • De vrouw van je dromen versieren
 • Meer dates met verschillende vrouwen
 • Een one-night stand hebben met een vrouw
 • Of bijvoorbeeld gewoon zoenen met een mooie vrouw

Het maakt niet uit wat voor doel je hebt, als je er maar één hebt. Omdat ik aan het begin aangaf dat je honderd procent gegarandeerd zal zoenen met een vrouw deze week, gebruik ik in de tekst als doel:

“In de aankomende week zoenen met een vrouw”.

De techniek die ik beschrijf kan je gebruiken voor alle doelen die je wilt bereiken in je leven. Wil je een eigen doel opstellen? Gebruik die dan in plaats van mijn doel.

Van Je Doel een Succes Maken

Oké, we hebben nu een specifiek doel in gedachten (In de aankomende week zoenen met een vrouw). Echter, dit is slechts een doel op zich en het heeft nog geen waarde. Wat we nu gaan doen is waarde toevoegen aan je doel. Hoe zou jij jezelf voelen wanneer je je doel hebt bereikt? Hoe zou jij zijn wanneer je van je doel een succes hebt gemaakt? Wat voor gevoel zou je hebben als je met een vrouw aan het zoenen bent?

Ik wil dat je nu gaat nadenken over het moment waarop jij je doel hebt bereikt en het een realiteit is. En wanneer je dit doet is het gevoel dat jij krijgt, het gevoel dat je wilt.

Het gevoel dat je nu voelt zal de leidraad worden voor het doel dat jij wilt bereiken. Iedere beslissing die je vanaf nu gaat nemen zal moeten leiden tot het doel dat je voor ogen hebt. Wanneer je een beslissing neemt, voel dan aan of dit bijdraagt aan je doel. Als het een goed gevoel geeft dan weet je dat het goed zit en als het een minder goed gevoel geeft dan weet je dat je het anders moet doen en flexibel moet zijn.

Technieken voor 100% zoen-Succes-Garantie

Nu ga ik je diverse technieken geven waarmee je direct aan de slag kan om je doel (In de aankomende week zoenen met een vrouw) te kunnen bereiken. Wanneer je deze technieken toepast zal je honderd procent gegarandeerd zoenen met een vrouw.

Jezelf Voortstuwen en Onzin Praten

Één van de grootste problemen bij mannen! Je ziet een mooie vrouw in de kroeg of op straat en zou haar wel aan willen spreken. Maar je wacht af, durft niet zo goed en voor je het weet is je kans voorbij omdat je niet weet wat je moet zeggen of hoe je haar aan moet spreken. Je krijgt een naar onderbuikgevoel op het moment dat je op haar af wilt stappen.

Maar maak je niet druk, ik heb voor jou de oplossing om dit gevoel te verminderen en wanneer je dit goed doet zal het je zelfvertrouwen zeker een boost geven!

De volgende keer wanneer je ergens binnenkomt wil ik dat je jezelf direct voortstuwt op de eerste vrouw die je ziet! Het maakt niet uit of ze nou lelijk, knap, dik, mager of wat dan ook is. Stuw jezelf op haar af en spreek haar direct aan! Het maakt niet uit wat je zegt, praat gewoon onzin, zeg: “Hallo”, of: “Hoi, hoe gaat het”. Het maakt echt niet uit wat je zegt, doe het gewoon en gun jezelf geen tijd om na te denken. Je kan het over de gekste onderwerpen hebben, het geeft allemaal niet.

Laatst sprak ik een vrouw in de kroeg aan met de zin: “Ik heb een serieuze vraag voor jou: Wat is je favoriete groente?”. We hebben daarna nog even gekletst over van alles en nog wat en uiteindelijk elkaars nummers uitgewisseld.

Jouw opdracht voor deze week is om zoveel mogelijk vrouwen aan te spreken met louter onzin. Stuw jezelf voort en doe het gewoon. Heb je wel eens het spel “Doen, Durven, Waarheid” gespeeld? Dit spel heet “Doen”.

Misschien helpt het om terug te denken aan de mindset die je had toen je het spel “Doen, Durven, Waarheid” speelde? Toen je uiteindelijk iets moest Doen in het spel, wat moest je toen doen? En toen je het deed wat voelde je toen en wat voelde je erna? Misschien vond je het wel eng om te doen maar je deed het toch en ik kan je verzekeren dat wanneer je iets vaker doet, dat nare gevoel geleidelijk af zal nemen. Dus hetzelfde bij vrouwen aanspreken, doe het zo vaak mogelijk om je eigen gevoel onder controle te krijgen.

Het Geheim van Aantrekkelijk Oogcontact

Naast dat je zoveel mogelijk vrouwen aan gaat spreken, geef ik je een geheim wapen mee waardoor je overkomt als een zeer zelfverzekerd persoon. Ik heb het hier over aantrekkelijk oogcontact. Dit is het soort oogcontact dat vrouwen versteld doet staan en waardoor ze meer van je willen weten. Het gaat als volgt:

Wanneer je een vrouw aanspreekt, kijk je haar recht aan in haar ogen en je blijft haar aankijken terwijl je met haar spreekt. In het begin zal dit misschien geoefend moeten worden, maar zoals iedereen weet: “oefening baart kunst”. Ga dus niet heen en weer met je ogen alsof je niet weet waar je moet kijken en kijk NOOIT naar beneden, want dan kom je onzeker over.

Het kan soms voorkomen dat het een beetje ongemakkelijk wordt voor de vrouw wanneer je haar constant aankijkt. Als je dit opmerkt, kijk dan even opzij of omhoog alsof je aan het nadenken bent. Maar zorg er daarna wel voor dat je je ogen weer rustig terugbrengt naar haar ogen zodat je haar weer recht aankijkt. Het is alsof jullie ogen elkaar dan aantrekken.

De Kracht van Zelfverzekerde Lichaamstaal

Een ander krachtig wapen dat je moet inzetten is je lichaamstaal. Hoe moet je nou gaan staan als je een vrouw aanspreekt? Veel mannen weten zich geen houding te geven, gaan friemelen met hun vingers of steken de handen in hun zakken.

Dit is allemaal verleden tijd, ik wil dat je nu gaat staan. Echt, ga ff staan, doe het gewoon en lees ondertussen verder. Sta je al? Ja?

Goed nu ga ik je vertellen hoe je moet staan wanneer je met een vrouw staat te praten.

Sta rechtop, borst ietsjes vooruit en houd je hoofd recht. Doe je armen langs je zij (dus niet achter je rug, voor je buik, in je zakken etc.) gewoon langs je zij. Ontspan je schouders wat zodat je armen nog iets zakken.

Nou zo moeilijk is het toch niet? Dat is de houding die je aan moet nemen wanneer je met een vrouw in gesprek bent. Oefen deze houding iedere keer als je in contact bent met iemand. Deze lichaamshouding in combinatie met aantrekkelijk oogcontact doet wonderen. Je zal opmerken dat vrouwen geboeid worden door je ogen en misschien zelfs wel wat onzeker worden, wat jou nog interessanter maakt.

De Succes-Zoen

Eerst wil ik je meegeven dat je niet bij iedere vrouw succes zal hebben. Ik loop regelmatig tegen vrouwen aan die eigenlijk helemaal niet zo leuk zijn, eigenlijk zijn die vrouwen gewoon saai en niet zo boeiend. Wat ik dan doe is gewoon heel snel het gesprek afkappen en op zoek naar een leuke vrouw die me wel kan boeien.

Vraag jezelf eens af… zou jij moeite willen doen voor een vrouw die niet boeiend genoeg is? Het is dus zaak dat je rond blijft lopen en op zoek gaat naar die vrouw waarmee jij het goed kan vinden. Je kan niet met iedereen vrienden zijn 😉

Nu je haar hebt gevonden pas je de eerder genoemde stappen toe in het gesprek. Vaak laten vrouwen zien dat ze interesse in je hebben door met hun haar te spelen of je aan te raken.  Laat je niet overdonderen door zulke dingen maar blijf rustig zoals je bent. Raak haar ook rustig aan op haar arm of iets dergelijks, wees flexibel en beweeg mee met haar manier van  communiceren. Dit betekent overigens niet dat je het constant over haar moet hebben, vertel haar over jouw interesses en jouw passies. Je beweegt mee met de MANIER van communiceren.

Op een gegeven moment zullen jullie verdwaald raken in elkaars ogen en dan is het tijd voor de zoen. Doe dit rustig en zelfverzekerd, jij moet het initiatief nemen en ik kan je verzekeren dat je zult aanvoelen wanneer de tijd rijp is.

Super Bonus Tip!

Nog even ter afsluiting een SUPER bonus tip die jij kan gebruiken tijdens een gesprek.

Creëer een fantasiescenario waarin jullie twee zitten. Je kan een soort van rollenspel creëren waarin jullie twee de hoofdrol spelen. Je kan haar bijvoorbeeld voor de grap ten huwelijk vragen en als ze ‘ja’ zegt kan je haar vragen waar jullie met zijn tweeën op huwelijksreis heen gaan. Dit soort interactie zorgt voor een leuke betrokkenheid van beide kanten en helpt je om eensgezindheid te vormen met de vrouw waarmee je praat.

Succesverhalen mogen hieronder worden vermeld!

P.S. De tips die hierboven staan beschreven zijn ter versterking van het boek dat Jonathan heeft geschreven. Als je het boek hebt gelezen kan je alles wat je daarin hebt geleerd gebruiken om de meest boeiende gesprekken met vrouwen te voeren en ze mee naar huis te nemen.

 

1 Reactie op "100% Zoen Succes Garantie!"

 1. Thijs

  says:

  Yo Mikey,

  Ik wist nooit houding te geven als ik met vrouwen praatte. Die tips over het oogcontact houden en juiste lichaamstaal hebben me wel geholpen. Ik kwam er door dit stuk achter dat ik gewoon eens op een vrouw moet afstappen. Oefening baart kunst zeggen ze ook wel. Thanks !

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *