Werken Versiercoaches? Onderzoek & 3 Alternatieven

Werken met een versiercoach kan eventueel (en ironisch genoeg) nuttig zijn als je niet echt wilt ‘daten’. Als je je richt op het vinden van de persoon met wie je de rest van je leven kunt doorbrengen, kan een deskundige versiercoach je helpen de afleiding te doorbreken, en te stoppen met het najagen van de verkeerde dingen (mannen of vrouwen).

Daarnaast kunnen ze je helpen strategischer te worden over hoe je contact maakt met mensen. Als je deze steun en begeleiding hebt, kun je maanden of jaren van meer doodlopende relaties overslaan en in de armen van je ware liefde terechtkomen.

Toch zijn er ook mensen die stellen dat versiercoaches een scam zijn, dus wat is het nu? Lees hier of versiercoaches werken en over de eventuele alternatieven.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Een versiercoach, wat is dat?

Als je aan een versiercoach denkt, kun je je voorstellen dat iemand in het oor van de klant de ultieme flirttips fluistert en hem of haar de juiste regels leert om de partner van zijn of haar dromen te krijgen.

Maar volgens echte versiercoaches komt er toch echt veel meer bij kijken dan dat. Dus wat kan een datingcoach eigenlijk voor je doen? En moet je er één raadplegen? Het is geen geheim dat daten erg moeilijk kan zijn.

Terwijl steeds vaker mensen hun partners vandaag de dag online ontmoeten, is uit onderzoek gebleken dat dit voor sommigen een juist negatieve invloed kan hebben op hun gemoedstoestand.

Een onderzoek uit 2018 toonde zelfs aan dat op afbeeldingen gebaseerde mobiele datingapps zoals Bumble, Badoo of Tinder iemands zelfvertrouwen en zelfrespect kunnen verlagen, en het gebruik ervan vormt een risico voor depressie. Uit ander onderzoek is gekomen dat steeds meer mensen zelfs een burn-out krijgen tijdens het daten.

Kortom: het daten van tegenwoordig kan best overweldigend zijn.

Eén van de meest voorkomende versier- of datingadviezen die je te horen zult krijgen, is om gewoon zelfverzekerd te zijn en lekker plezier te hebben tijdens het daten. Het is echter moeilijk om zelfverzekerd te zijn/blijven als daten je helemaal uitput en in de meeste gevallen teleurstelt. Het is zelfs nog moeilijker als je echt op zoek bent naar een relatie. Dat is dus waar je misschien gebruik wilt/kunt maken versiercoach.

Wat een versiercoach wel en niet voor je kan betekenen

Het is moeilijk om objectief te zijn over je eigen (liefdes)leven. Een versiercoach kan vaak wel objectief zijn en daarom een verscheidenheid aan strategieën bedenken voor jou als klant en jou effectief positioneren in de datingscene.

Verder is het de taak van een versiercoach om je te begeleiden bij het omgaan met versier- of date-gerelateerde angst. Het doel van de versiercoach is om een ​​cliënt te helpen af ​​te stappen van het saboteren van bepaalde gedragingen en overtuigingen, zodat ze bewust aan het daten zijn.

Iedereen heeft blinde vlekken bij het daten en we doen dingen die misschien anders overkomen dan we van plan waren. Een versiercoach is vaak in staat bepaalde patronen te ontdekken die niet in overeenstemming zijn met de relatie- en datingvisie van jou als klant. De versiercoach zal proberen je terug te begeleiden naar het pad waar je je grootste geluksniveau zal vinden.

Een datingcoach kan je met veel helpen. Maar ze kunnen natuurlijk niemand verliefd op je laten worden en ook kunnen ze je nooit dwingen om verliefd te worden op iemand anders.

Een versiercoach is er niet om je letterlijk tijdens je date te coachen. Je krijgt dus niet net als in de films een oortje in waardoor je alle flirttips krijgt doorgespeeld. Een versiercoach is er ook niet om je allerlei manipulatieve technieken te leren om iemand in je leven te krijgen. Er zijn natuurlijk versiercoaches die het vak van “versiercoach” een slechte naam hebben gegeven. Een legitieme versiercoach zal echter voornamelijk aan de slag gaan met het “innerlijke spel” van jou als cliënt, zodat je jezelf op de beste manier mogelijk en ook echt als jezelf kunt presenteren.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Hoe een versiercoach jou kan helpen

Elke versiercoach heeft een eigen benadering van coaching en zal cliënten op diverse manieren kunnen helpen. Zo kan een versiercoach bijvoorbeeld ondersteuning bieden bij het interpreteren van en reageren op berichtjes die je ontvangt van iemand met wie je datet.

Je versiercoach kan zelfs een online profiel voor je aanmaken dat effectief is, je accounts beheren en jou als klant leren hoe je anderen het beste kunt benaderen op een manier die de gewenste resultaten oplevert.

Verder zal een versiercoach ook imago-advies geven en nepdates organiseren om de klanten te helpen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen wanneer ze alleen op een date gaan.

Het belangrijkste is dat datingcoaches er zijn om emotionele steun te bieden. Een versiercoach kan je klankbord en vertrouweling zijn, die je de tough love zal geven die ze nodig hebt om de relatie aan te gaan die ze altijd al hebt gewenst.

Iedereen heeft natuurlijk wel eens liefdesverdriet gehad. Deze wonden veranderen vaak in beperkende overtuigingen die ons overnemen wanneer we daten met iemand. Een versiercoach helpt je deze beperkende overtuigingen te identificeren en erkennen, zodat je ze opnieuw kunt vormen en je sterker zal voelen terwijl je je in de datingscene begeeft.

Door dit te doen, zal je beter in staat zijn om de juiste mensen voor jou te identificeren, de mensen die niet in je straatje passen los te laten en zelf saboterend gedrag te uit de weg te gaan, zodat je die gezonde relatie kunt hebben waar je naar op zoek bent.

Kan ik echt voordeel halen uit een versiercoach?

Naar een datingcoach gaan gaat niet altijd over niet weten hoe je moet daten. Het lijkt veel op naar een personal trainer gaan. Je ziet dat ze een betere training krijgen dan alleen.

Je hoeft dus niet per definitie “slecht” te zijn in daten om wat professionele begeleiding te zoeken. In principe zou iedereen kunnen profiteren van wat coaching op het gebied van versieren/dating. Of het nuttig is of niet, hangt natuurlijk echt van jou af. Het gaat voornamelijk om “innerlijk” werk en minder om het uiterlijke vertoon.

Het gaat niet enkel om het krijgen van een fantastische make-over en het kennen van de juiste pick-up lines om te gebruiken. Je moet, wil je gebruik maken van een versiercoach, echt openstaan voor positieve verschuivingen om de gewenste resultaten te zien in je daten. Het kan soms wat ongemakkelijk zijn, maar volgens sommigen is het uiteindelijk echt de moeite waard.

3 alternatieven voor versiercoaches

Als een versiercoach je aanspreekt en je denkt dat een versiercoach je echt kan helpen, ga er dan vooral naar één op zoek. Mocht je dat toch te ongemakkelijk vinden en ga je liever zelf aan de slag met versieren/daten, dan geven we je hier wat alternatieven voor versiercoaches.

1. Speeddaten

Voordat je snel verder scrolt, moet je toegeven dat je, hoe deprimerend en suf speeddaten ook klinkt, je er echt wel een keer aan hebt gedacht om het gewoon te doen. Als je goed uitpluist wat speeddaten nu precies is, is het eigenlijk de perfecte manier om snel nieuwe mensen te leren kennen.

Wat speeddaten is, is simpelweg een groep alleenstaanden die eigenlijk gedwongen worden met elkaar te praten om te zien of er een match mogelijk is. Dat is wat je wil, kijken of er een match mogelijk is.

Het is het romantische equivalent van een groep werklozen en een aantal bedrijven die elkaar kort aannemen en elkaar interviewen om te zien of de ander goed bij elkaar past. Ook is er geen twijfel mogelijk of de andere persoon vrijgezel is of op iemand wacht, want hij of zij is letterlijk op een speeddate-evenement voor singles. Het is de perfecte kans om te oefenen met daten, aangezien je er binnen korte tijd een aantal hebt. Dus ook al ga je niet naar huis met een liefde voor het leven, je hebt wel even kunnen kijken hoe dat daten nu gaat.

2. Maak een datingaccount aan (op verschillende platforms)

Hoewel er nadelen zitten aan online daten, heeft het ook wat voordelen. Je kunt goed nadenken over wat je allemaal wilt laten zien en wat je wilt vertellen in je bio. Zo kun je makkelijker inspelen op gesprekken die je in het echt misschien met meer moeite zou voeren.

Je kunt zonder ook maar iets met de datingprofielen te doen, rondsnuffelen op andermans account. Je kunt kijken hoe anderen zoiets aanpakken en wat voor mensen je aantrekkelijk vindt of wie je leuk lijken. Hoe zien die eruit? Wat doe zij in hun leven? Welke kwaliteiten hebben ze?

Je krijgt op die manier sneller een idee van wat je zoekt en aan wie je je aandacht wilt besteden. Daarnaast kun je verschillende pick-up lines uitproberen, zonder dat het ongemakkelijk hoeft te zijn. Als je klaar bent met een gesprek, kun je de ander gewoon unmatchen en ga je weer verder met je leven.

3. De drie fases van een versiercoach

Aantrekkingskracht

Aantrekking wordt door sociaal psychologen over het algemeen gedefinieerd als een positieve evaluatie van iemand en daarbij ook een verlangen om intimiteit en contact op gang te brengen met deze persoon. Met andere woorden, het is de eerste emotie die twee mensen nader tot elkaar brengt.

Zowel psychologen als versiercoaches leggen nadruk op het opbouwen van aantrekkingskracht als de eerste stap naar een (serieuze) relatie en seksuele ontwikkeling. Bovendien identificeren versiercoaches diverse strategieën voor het bouwen van de eerste attractie (die ze “openers” noemen).

Een aantal van deze strategieën, die ondersteund worden door psychologisch onderzoek, omvatten ook het laten zien van sociale dominantie, humor, moed of populariteit.

Comfort en vertrouwen

Vertrouwen en comfort wordt als de volgende stap gezien door de theorie van de versiercoach, nadat de aantrekkingskracht al is ontwikkeld. Het doel van dergelijke technieken is om een ​​betere en grotere verbinding en een gevoel van vertrouwen op te bouwen met de ander. Bovendien dienen de technieken om een relatie te verlengen en om latere verleiding waarschijnlijker te maken.

Psychologisch onderzoek biedt eveneens ondersteuning voor dit idee, waarbij wordt opgemerkt dat het tonen van morele deugden, emotionele responsiviteit en empathie inderdaad allemaal de sleutel zijn tot het onderhouden van een intieme relatie.

Verleiding

Verleiding is het deel van het proces waar de versiercoach een aantal technieken adviseert om ook het seksuele contact te kunnen bevorderen. In tegenstelling tot wat veelal de verwachtingen zijn van versiercoaches, pleit de primaire literatuur ervoor om met elkaar bevredigende tijd samen door te brengen gedurende op z’n minst 7 uur. Dit wordt de “7-uurregel” genoemd. Pas na die 7 uur wordt aangeraden om ook echt seksuele handelingen te verrichten.

Ook deze 7-uurregel wordt ondersteund door verschillend psychologisch onderzoek. In deze onderzoeken wordt opgemerkt dat individuen seksuele interesse vaak sneller voelen na dat er al emotionele intimiteit is ontstaan, en daarbij ook de activering van verschillende hersenchemicaliën (met name oxytocine).

De drie gereputeerde fasen van aantrekking, wederzijds comfort en vertrouwen opbouwen en verleiding, worden ondersteund door een belangrijke en gestaag groeiende literatuur gebaseerd op fysiologisch, sociaal en evolutionair-psychologisch onderzoek.

Maar de auteurs waarschuwen ook dat het van belang is om op te merken dat veel van de strategieën die door de gemeenschap worden aanbevolen, op dit moment nog niet worden ondersteund door peer-reviewed literatuur.

Over het algemeen lijkt het erop dat de benadering die wordt bepleit door de verleidingsgemeenschap goed uitpakt, maar de effectiviteit van iedere individuele techniek staat nog steeds ter discussie. Toch is ons advies om het in ieder geval een keer uit te proberen. Een versiercoach is vaak ontzettend duur en waarom zou je die meteen inschakelen als je het eerst zelf gratis en voor niets kunt proberen!

Als het dan echt niet gaat zoals je had gehoopt, kun je altijd nog een versiercoach inschakelen.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d