Weet Wat Je Wilt

Vrouw met vraagtekenWeet jij wat je wilt?

Wil jij een serieuze relatie, of wil jij een scharrel?

Weet jij wat je zoekt in een vrouw?

Om me heen zie ik het vaak gebeuren dat mannen niet weten wat ze willen, en daarom minder succes hebben met het versieren van vrouwen. Als je voor jezelf niet weet wat je wilt, hoe kun je dan vol zelfvertrouwen overkomen tegen de vrouwen?

Lees snel verder om er achter te komen hoe belangrijk het is dat jij weet wat je wilt.

Keuzes…

Ik weet nog hoe ik zelf was, een aantal jaren geleden. Ik ging dan op stap om vrouwen te versieren, maar had nooit veel succes. Dat is dus nog van voor de tijd dat ik de geheimen van het versieren ben tegen gekomen ;). Als ik de moed bij elkaar had geraapt om met een vrouw te praten, kwam ik er achter dat ik niet eens wist wat ik nu eigenlijk wilde.

Wilde ik een one night stand?

Wilde ik een scharrel?

Wilde ik een vaste relatie?

Of wilde ik gewoon zomaar met iemand praten om mijn zelfvertrouwen een ‘boost’ te geven?

Als je niet weet wat je wilt, maakt dat het vrouwen versieren een stuk moeilijker.

Als je namelijk een vrouw wilt versieren om met haar dezelfde avond het bed in te duiken, moet je heel anders tegen haar doen, dan wanneer je een vaste relatie wilt.

Wat moet je doen?

Stel, je wilt een one night stand. Dan is het enorm belangrijk om erg seksueel te doen. Je moet haar binnen de kortste tijd veel aanraken, en seksuele interesse in haar tonen. Jij wilt diezelfde avond nog met haar het bed in!

Je legt je hand op haar schouder als je praat.

Als ze wat gewend is aan jouw aanraking leg je je hand op haar rug, en na een tijdje leg je je hand op haar been.

Ook kijk je erg sensueel en praat je veel over seks.

Het is duidelijk dat het jouw bedoeling is om met haar naar bed te gaan.

Maar stel dat je op zoek bent naar een vaste relatie. Dan is het veel belangrijker om interessante gesprekken met haar te hebben. Je wilt weten wie ze is. Je wilt weten wat haar hobby’s zijn. Zijn jullie beiden geïnteresseerd in dezelfde dingen?

Hebben jullie veel gemeen?

Je wilt weten of ze wel bij je past.

Zoals je ziet zijn dat compleet andere dingen als waar je over praat als jouw doel een one night stand is.

Stel, je weet niet wat je nou eigenlijk weet. Dan maakt dat het vrouwen versieren veel moeilijker.

Je gaat dingen mixen. Je weet niet waar je je op moet focussen.

Daarom is het zo belangrijk dat je weet wat je wilt.

Als je alleen maar naar de vrouwen toe gaat om over je aansprekingsangst te komen, is dat prima, maar focus je dan ook daarop.

Spreek zoveel mogelijk vrouwen aan, in plaats van dat je een hele tijd bij één vrouw blijft.

Weet wat je wilt!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *