12 Redenen Waarom een Vrouw een Date/Afspraak Afzegt

Je bent klaar voor een nieuwe relatie en wilt graag daten. Dit doe je af en toe via het internet, maar ook kom je soms een leuke dame tegen tijdens het stappen. Alles gaat dan vaak goed. Jullie wisselen nummers uit, hebben eerst wat ‘normale’ gesprekken, en deze gesprekken worden gevolgd door wat flirterigere gesprekken en dan komt het aan op die eerste officiële date.

Ook het plannen van een date/afspraak gaat prima, maar als het de dag van de date dan eindelijk is aangebroken, krijg je spontaan een berichtje dat ze ziek is of toch uit het niets een andere (belangrijke) afspraak heeft. De eerste keer trapte je daar wel in, maar nu het je nogmaals is overkomen, vraag jij je af wat er nu écht aan de hand is.

In dit artikel geven we je de 12 redenen waarom een vrouw een date/afspraak afzegt!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

12 Redenen waarom een vrouw een date/ afspraak afzegt

1.     Ze ziet geen probleem in een afspraak afzeggen

De vorige keren dat jullie elkaar ontmoet hebben, leek je wel al verliefd op haar. Je was zo ontzettend geïnteresseerd, gaf haar vreselijk veel complimentjes en zij heeft daardoor misschien wel het idee dat jij haar al leuker vindt dan zij jou.

Omdat je de vorige keren zo enthousiast leek, denkt de dame dat jij het vast geen probleem zult vinden als jullie een ander moment afspreken; je vindt haar tenslotte toch al fantastisch. Je moet natuurlijk niet ongeïnteresseerd overkomen, maar té geïnteresseerd zijn kan ervoor zorgen dat mensen gebruik van je maken en je date alleen wil wanneer het haar uitkomt. Soms een beetje hard to get spelen, hoort erbij!

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

2.     Ze vindt jou wel leuk, maar is nog niet helemaal overtuigd

Dit is natuurlijk niet heel gek als je elkaar pas net kent. Ze moet er misschien nog even nadenken over wat ze van jou vindt en hoe ze zich bij een eventuele ‘relatie’ voelt. Haar toewijding aan jou staat daarom nog achter haar verplichtingen tegenover bijvoorbeeld vrienden of familieleden. Als die willen afspreken, zal ze waarschijnlijk jouw afspraak liever verplaatsen dan de afspraak met hen.

Haar vrienden zijn juist zo belangrijk voor haar, omdat ze door haar uitgebreide vriendschapskringen emotionele steun en leuke uitnodigingen krijgt voor feestjes waar ze misschien wel iemand kan vinden die nog spannender is. Het is nooit slim om je vrienden meteen op de tweede plek te zetten wanneer je iemand pas net kent en dat zal zij dus ook niet (moeten) doen.

Verwacht dus niet meteen op nummer één te staan. Zij zou trouwens ook niet op nummer één moeten staan bij jou; je kent elkaar tenslotte pas net!

3.     Afzeggen is normaal

Je hebt mensen die zich in vriendenkringen bevinden waarin het afzeggen van afspraken normaal is. Het zijn een soort ‘nep’-afspraken. Je hebt een WhatsAppgroep waarin iemand eens in de zoveel tijd vraagt ‘zullen we weer eens met z’n allen wat eten’, waarop iedereen enthousiast reageert ‘ja, superleuk! Ik heb jullie zo gemist’. De afspraak wordt gemaakt, maar op de dag zelf kunnen er van de 11 mensen nog maar 3.

Dit klinkt vervelend, maar zij zijn het allemaal al gewend en moeten er waarschijnlijk om glimlachen. Jij snapt hier echter niks van en vindt het vervelend dat de date steeds afgezegd wordt. Het is eigenlijk een teken van ‘ik wil wel contact met je houden, maar niet in de mate dat ik zal investeren om je nog beter te leren kennen.’

Als het om de liefde gaat, werkt dit natuurlijk niet. Het is dus ook goed dat je aangeeft dat je haar graag beter wil leren kennen, maar dat dat zo niet gaat. Als jij er veel moeite in steekt, dan verwacht je er wel wat voor terug.

4.     Het is héél makkelijk om af te zeggen

Vroeger kon je je niet voorstellen dat iemand op het laatste moment af zou zeggen. Je zou dan echt pissig zijn geweest, want je zat dan gewoon al op de locatie te wachten. Je zou misschien zelfs boos naar die persoon toe zijn gegaan en even gezegd hebben wat je ervan vindt.

Tegenwoordig gebeurt dit echter niet meer. Door sociale media en met name WhatsApp kun je iemand ruim van tevoren en binnen een seconde laten weten dat je ‘helaas’ niet meer kunt komen. Je hoeft het huis ervoor niet te verlaten, je hoeft niet eens iemands teleurstelling te zien of te horen aan de telefoon.

Door middel van een simpel berichtje waarin je makkelijk kunt liegen (want niemand hoort je stem of ziet je gezicht) is de afspraak zo gecanceld.  Een afspraak of date afzeggen, is ons dus erg makkelijk gemaakt.

5.     Ze is er nog niet klaar voor om je te ontmoeten

Vooral wanneer je date via het internet, kan het voor een vrouw spannend of misschien zelfs eng zijn om af te spreken. Je hoort regelmatig nare verhalen over afspraakjes of dates die verkeerd aflopen en dan ben jij als vrouw toch liever niet het eerstvolgende slachtoffer!

Soms hebben vrouwen ook al gemerkt dat je intiem bent en van aanrakingen houdt, terwijl zij dat misschien nog helemaal niet voelt of wilt. Hierdoor kan ze twijfelen om nog eens met je af te spreken, ook al vond ze je voor de rest hartstikke leuk. Het is dus altijd goed om te vragen of ze het goed vindt als je een arm om haar heen slaat of iets dergelijks. Dan kan ze zelf aangeven of dat te snel gaat of dat dat al oké is.

Tot slot kun je natuurlijk, als je via het internet date, ook eerst bellen met iemand. Zo kun je wennen aan elkaars stem en voel je je al meer op je gemak bij elkaar. Skypen of Facetimen kan ook een goede volgende optie zijn; zo weten jullie allebei zeker dat de persoon met wie je chat ook écht de persoon is die je op de foto’s ziet!

6.     Ze is druk met school of werk

Er zijn mensen die ontzettend ambitieus zijn en die altijd school of werk voor zullen laten gaan. Er is natuurlijk ook niets mis met prioriteit geven aan persoonlijk succes. Op lange termijn zou dat je beter kunnen voorbereiden op de date wereld, want je weet wat je te bieden hebt en wat je zelf wilt.

Voor jou is dit natuurlijk wel vervelend en na een tijdje ook wat ongeloofwaardig (als het vaak gebeurt). Je moet jezelf afvragen of je überhaupt met iemand wilt daten die zo gefocust is op werk en prestaties en of jullie dan wel dezelfde mindset hebben. Het is toch fijn als jullie over dingen hetzelfde denken. Als zij school of werk ontzettend belangrijk vindt en jij alleen maar denkt ‘ach, stel je niet zo aan een zesje is ook prima’. Dan zijn jullie mogelijk geen goede match.

7.     Ze vindt jou toch niet zo aantrekkelijk

Regelmatig zeggen vrouwen en mannen dat ze best wel met iemand af willen spreken en dat dat hen leuk lijkt. Dit gebeurt vaak wanneer deze persoon je dit in het echt vraagt en je het lastig vindt om iemand in z’n gezicht af te wijzen. Achteraf denk je misschien dat het toch niet zo’n goed idee is en merk je dat je je niet aangetrokken voelt tot de ander.

Ook kan het zo zijn dat ze na het praten met je op WhatsApp erachter komt dat jullie vrij weinig gemeen hebben of je opmerkingen en grappen te grof vindt. Er kunnen ontzettend veel redenen zijn waarom ze je toch niet zo aantrekkelijk vindt. Dit moet je je niet persoonlijk aantrekken, want iedereen heeft zo zijn voorkeuren. Iemand anders zal je wel heel aantrekkelijk vinden!

8.     Ze date met meerdere mensen

Er zwemmen nog genoeg andere vissen in de zee, dus waarom zou ze de focus leggen op één vis. Als een vrouw meerdere mensen date, dan is er een kans dat ze jou na een tijdje niet meer zo interessant vindt. Misschien heeft ze al een nieuwe, spannendere man gevonden of vind ze de anderen simpelweg leuker.

Om je geen rotgevoel te geven zal ze misschien smoesjes verzinnen, maar als iemand met meerdere mensen date kom je hier gauw genoeg achter. Neem maar eens een kijkje op haar Instagram of Facebookpagina. Veel mannen die reageren en interesse tonen? I told you so!

9.     Ze vermijdt iets

Als je date de date één, twee of zelfs drie keer heeft verplaatst, is de kans groot dat de date weer zal verplaatsen. Dit kan met veel factoren te maken hebben, maar het is meestal een teken dat ze iets vermijdt.

Vermijdende types hebben problemen met het uitstellen van afspraken. Interessant is dat je dezelfde ‘uitstel’-mentaliteit zult zien bij mensen die commitment-problemen hebben. Dat kan later in relaties (nogmaals) opduiken.

Misschien heeft ze wel een verschrikkelijke relatie achter de rug en heeft ze er moeite mee mensen weer toe te laten. Ook kan het zijn dat ze niemand vertrouwt en denkt dat jij toch niet serieus met haar bent. Er kunnen een tal van redenen zijn waarom een dame een date wil vermijden.

Hoewel je waarschijnlijk niet je hele idee van een persoon moet baseren op hoe ze de eerste date plant, moet je er toch over nadenken dat als ze nu datums uitstelt, ze dat waarschijnlijk ook met dingen later in je relatie kan doen; glanzende dingen … zoals sleutels van haar appartement, of een grote witte jurk met diamantjes (als dat is wat je zoekt natuurlijk)…

10.  Ze is niet goed in communicatie

Communicatie wordt vaak als dé sleutel genoemd voor een goede relatie. Als je date M.I.A gaat de dag voordat je van plan was af te spreken, heb je het recht je hieraan te ergeren. Als je een uur voor je date nog niets van ze hebt gehoord, kan het moeilijk zijn om te weten of je je moet aanmelden voor die tafel voor twee, omdat ze misschien wel helemaal niet meer komt of dat ze de hele dag bezig is geweest en daarom niet heeft gereageerd.

Vergeet niet dat als je wilt daten je twee mensen nodig hebt! Als je wilt weten of je nog steeds die date hebt de volgende dag, stuur dan een sms naar je date.

Ons gedrag kan elkaars acties weerspiegelen, dus probeer je woorden en acties af te stemmen op het gevoel en de verbinding die je wilt creëren met je date. Goede manieren van plannen zijn door iemand te vragen naar zijn voorkeuren en waar zij graag naartoe gaat, of iemand op te bellen om het plan dichter bij de datum nog eens te bevestigen.

Dit toont verantwoordelijkheid en vertrouwen terwijl het ook een gevoel van veiligheid creëert met de ander. Wees zelf ook de persoon met wie je graag wilt daten, maar als duidelijk wordt dat je date niet de tijd neemt om zelfs een sms te sturen om de plannen met jou te af te zeggen, dan moet je toch echt op zoek naar iemand die jou wel waardeert.

11.  Ze vindt op date gaan veel te spannend

Voor sommige mensen is het ergste van een eerste date het kiezen van een outfit, het initiëren van het gesprek of het uitzoeken hoe je elkaar gedag zegt. (Ga je voor een knuffel? Een kus? Een handdruk?). Maar voor anderen is het ergste deel van een eerste date altijd de spanning die ervoor hebt. Het idee om tegenover een vreemde te moeten zitten en ze op de een of andere manier betrokken te moeten houden, is gewoon te angstaanjagend.

Introverte mensen hebben de neiging elk moment opnieuw te beleven en alle momenten te herhalen waarvan zij denken dat het fout is gegaan. Als je denkt dat dit ook het geval is bij jouw date, dan is het handig om haar mee te vragen om te gaan lunchen of een kopje koffie te drinken. Noem het ook vooral geen ‘date’, de druk gaat dan meteen omlaag en misschien maakt dat het wat makkelijker voor haar!

12.  Ze is écht ziek, heeft écht een afspraak of kan helaas écht niet meer!

Ja, het is mogelijk! Dan zou ze natuurlijk wel meteen moeten vragen of jullie de date kunnen verplaatsen en alsnog op die leuke date kunnen gaan. Dan is er helemaal niets aan de hand!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d