Vrouwen Overdag Versieren, De Bondige Gids Deel 1

Dating coach

Als al de informatie zo verspreid is dan is het best makkelijk om in de war te raken. Wat je precies moet doen, wanneer en waar, moet je dan zelf in elkaar zien te puzzelen, wat ook best leuk kan zijn en zeker een goede uitdaging. Maar af en toe wil je toch alles even netjes en concreet op een rijtje hebben?

Van A tot Z, begin tot eind, wil ik jou niet zomaar even mee laten kijken in een gids met een aantal handige tips. Ik wil jou graag meenemen op een schriftelijke reis die jouw perceptie over vrouwen versieren (hopelijk voorgoed) zal veranderen op een positieve en magische wijze zoals het dat bij mij heeft gedaan.

Klinkt dat al een beetje te zweverig? Mooi zo, want om succesvol te worden zal je hoogstwaarschijnlijk door een aantal dingen heen moeten bijten. Je ego aan de kant zetten, uit je comfortzone stappen, nieuwe dingen proberen en dingen durven waarvan je zeker weet dat je mams je er een pak slaag voor zou willen verkopen.

Als jij wilt beginnen of al begonnen bent, maar nog wat leuke extra tips zocht of nog even wat reminders wilt, dan zit je hier goed.

Welkom, bij dé bondige gids voor als je overdag de datingwereld op z’n kop wilt zetten.

Veel leesplezier…

In Het Begin

[Cool bijbels begin als ik het zelf mag zeggen, vind je niet?]

Wat jouw voorkeur dan ook mag zijn, de volgende tips en adviezen zijn voor iedereen bedoeld. Als je nou een open relatie wilt en vier vrouwen tegelijk wilt daten of gewoon een vaste relatie met een leuke vrouw, het is toepasbaar in elke situatie. Het is aan jou hoe jij ermee omgaat. De tips en het advies dat ik geef zullen je rijk aan ervaring en kennis moeten maken en niet jou, als persoon, veranderen.

Er is een kern van wie jij bent, en dat kan ik of niemand veranderen, alleen jij. Van het welbekende advieszinnetje ”Gewoon jezelf zijn” ben ik zeker geen voorstander, want ”jezelf zijn” heeft wellicht tot nu toe niet geholpen.

Ik geef jou graag wat gereedschap mee om jezelf te verbeteren, of je een extra boost en upgrades te geven voor je huidige levensstijl. Extra gereedschap kan nooit kwaad, een hamer is handig om een spijker in de muur te slaan, of een schroef uit een stuk hout te halen.

Met een hamer kan je ook iemand doodslaan, het is maar wat je kiest om met het gereedschap te doen. Het kan handig zijn, maar ook schadelijk als je het misbruikt, ik vertrouw er dan ook op dat je de juiste keuzes voor jou en de vrouwen (die je gaat ontmoeten) zult maken. Een aantal dingen die je wilt vermijden zijn:

 • SOA’s (of erger)
 • Slecht karma
 • Een gebroken hart: jij of de vrouw/vrouwen
 • Mentale of fysieke pijn

Vrouwen versieren hoort superleuk te zijn. Ik zal heel eerlijk zijn, af en toe is het inderdaad zwaar, maar je zult er alleen maar sterker van worden als persoon. Slimmer, scherper, charmanter en een voorbeeld voor vele anderen die ook in hun uppie begonnen zijn.

Eerst jezelf opvoeren

Je voelt je zo onzeker over jezelf en je stelt jezelf allemaal vragen die jouw gedachtegang verzieken en jouw kansen alleen maar verminderen om een leuke vrouw of leuke vrouwen te ontmoeten. Je wilt niet uit huis en je mist daardoor allerlei super awesome gelegenheden: feestjes, dates, uitjes en noem maar op.

Elke keer als je een mooie vrouw ziet denk je: ”Ach, ze zal toch niet voor mij gaan, laat maar zitten.” Of iets in die trant. Je hebt geen idee wat je moet doen of waar je moet beginnen maar je bent het eigenlijk zat en je wilt maar al te graag actie ondernemen, en toch is er een blokkade die jou constant tegenhoudt, waardoor je geen actie zult ondernemen wat vrouwen versieren betreft. Door de negatieve gedachtes die je over jezelf creëert, oftewel: je verziekt je zelfvertrouwen.

Vrijwel het allerbelangrijkste aspect dat een man kan hebben is zelfvertrouwen. Naarmate je deze gids meer leest zal je wel merken dat er best vaak staat dat iets belangrijk is, en dat is ook zo. Heel veel aspecten waaraan je kan werken zijn belangrijk omdat ze jouw kansen alleen maar zullen vergroten, maar zelfvertrouwen? Is sta er volkomen achter dat dat hét belangrijkste aspect is waar je aan kunt werken wanneer je op pad gaat om vrouwen te versieren.

Het is ook een kwaliteit waar ALLE vrouwen voor vallen. Ja! Dat durf ik met complete zekerheid te zeggen! Als er één ding is wat vrouwen delen is het dat ze een man willen die zeker is over zichzelf, een man met stalen ballen, een man die durft stappen te zetten!

Om meer zelfvertrouwen op te bouwen, zul je waarschijnlijk denken dat je heel veel vrouwen moet aanspreken. Mijn mening daarover is dat het eigenlijk een verspilling van je tijd zal zijn.

Stel dat je een hele mooie vrouw ziet die je wilt aanspreken maar jij in het proces zit van zelfvertrouwen opbouwen? Oké, je durft haar dan misschien wel aan te spreken, maar ze zal zeker merken dat je alsnog best wel een onzeker persoon bent, heel lief van je dat je haar een compliment geeft, maar ze loopt dan gewoon weer verder.

Ook al zegt ze (misschien) dat het schattig is, schattig is een aspect waar wij niet voor willen gaan! Wij gaan ons meer richten op: Sexy, sterk, man-zijnde, beestachtig, charmant/romantisch, durven en Alfa-gedrag:

Hoe is het om geen zelfvertrouwen te hebben?

 • Je bent nooit zeker over of wat je wilt gaan doen echt gaat lukken.
 • Sterker nog, je gelooft niet in je eigen woorden en acties.
 • Constant over jezelf twijfelen.
 • Alsmaar twijfelen om ergens heen te gaan of niet.
 • Geen nieuwe dingen durven/proberen te doen.
 • Heel erg vaak sceptisch zijn, te vaak.
 • Te snel ”nee” zeggen op een uitnodiging voor een leuke gelegenheid.
 • Smoesjes verzinnen om geen actie te ondernemen.

Het is een hele waslijst en hij kan veel langer worden. Als jij jezelf herkent in een aantal van deze aspecten dan weet je eigenlijk wel wat je te doen staat… Actie ondernemen!

Je zult merken dat je meer zelfvertrouwen hebt gekregen als:

Je vrienden het merken en je eerlijk vertellen dat je straalt, bij wijze van. Je merkt dat je steeds socialer wordt. (Deze is belangrijk.) Dingen durft te doen die je niet eerder hebt gedaan, gewoon lekker gek doen af en toe. Een tijdje alleen op reis gaan geeft je de gelegenheid om jezelf beter te leren kennen, dat merk je wanneer je thuis komt.

Weer een voorbeeld van hoelang zo’n lijst door kan gaan, maar ik vertrouw erop dat je hem wel snapt.

Dus, heb jij voldoende zelfvertrouwen? Voel jij je op z’n tijd, en vaker, super goed over jezelf en op jezelf al het gevoel hebt dat je de wereld aan kan? Dan is het tijd voor het echte werk, vrouwen overdag versieren met de intentie om ze van top tot teen te verleiden.

Je ziet haar lopen…

Je ziet er goed uit, je voelt je goed en je hebt een missie. Je gaat de stad in om wat nieuwe kleding te halen, een cadeautje voor een kennis, boodschappen doen. Wat het dan ook is wat je gaat doen voor jezelf, je plannen worden, positief gezien, verstoord omdat er een mooie dame niet al te ver van jou vandaan loopt en jouw ogen blijven als de kleur wit op sneeuw, een plastic beker of papier op haar vastgeplakt. Dus de grote vraag is: Wat ga je doen dan?!

Ik spreek uit ervaring wanneer ik je vertel dat spijt erger is dan afgewezen worden [zelf maak ik nu een diepe zucht] en jij weet het antwoord op de vraag dan ook al: voor jou en van jou (en ook een beetje van mij) MOET je haar gaan aanspreken. Het is een [ongeschreven] Alfa-regel! Wees een man met stalen ballen en stap op haar af!

Dit is dan wat je doet, zegt en laat zien………….

De volgende informatie wordt vervolgd in: Vrouwen Overdag Versieren, De Bondige Gids Deel 2!!! Oh oh oh, wat een climax killer is dat hè? Haha. Deel 2 wordt deze week hier gepubliceerd.

7 Reacties op "Vrouwen Overdag Versieren, De Bondige Gids Deel 1"

 1. Tiktak

  says:

  Doe zo verder Arellius. Echt top man met al je artikels die de motivatie erin houdt.

  Vrouwen overdag versieren is in het begin een hele moeijlijke stap, maar vanaf je echt mee bezig bent kun je gewoon niet meer stoppen. En geloof me de adrenaline die er vrijkomt als je er mee bezig bent. amai amai. Het enige probleem is dat als vrouwen met twee of meer zijn is da det 1 of andere vrouw het kut verpest. Mijn dagje in rotterdam is helemaal verpest door de andere dame. nochtans begon het een leuk gesprek te worden met de ene dame tot dan de kut andere dame het heeft verpest. Maar ja het versieren gaat gewoon verder. genoeg vrouwen in de wereld.

  veel succes iedereen

 2. Ok je zegt dat veel vrouwen aanspreken een verspil van tijd is om zelfvertrouwen op te bouwen wat moet je dan doen als je in het procces van zelfvertrouwen opbouwen zit dan eigenlijk doen?als ik een mooie vrouw zie die ik leuk vindt stap ik er af en toe op af.terwel veel zeggen dat je veel actie moet ondernemen en als je een leuke vrouw ziet je erop af moet stappen.of zoveel mogelijk vrouwen aanspreken dat je ook beter wordt.er zitten hier en daar wat tegenstrijdigheden

 3. Arellius

  says:

  Hey Tiktak !

  Inderdaad, twee of meer vrouwen tegelijk aanspreken kan lastig zijn wanneer je er maar één van het groepje wilt. In deel 3 (jaaa er komt een deel 3, haha) zal ik een aantal tips meegeven over hoe je een groep van twee, drie en vier dames kunt aanspreken om maar één van hun te verleiden. Laat je dag nooit verpesten door externe factoren, hou uiteraard de motivatie erin want wanneer je als een beest bezig bent overdag dan weet je maar nooit wie er om de hoek komt lopen :)

  Hai wayo_..

  Ik geef toe, het kan inderdaad een beetje verwarrend zijn. Maar net zoals ik in het artikel vertelde, vind ik het persoonlijk een verspil van je eigen tijd, als andere hier anders over denken vind ik dat prima. Wat 'ik' ermee bedoel is; als jij een vrouw ziet die je leuk vind maar jou zelfvertrouwen niet optimaal is, wat zijn dan de kansen dat je op een date met haar zult gaan? Lang niet zoveel als wanneer je zelfvertrouwen optimaal is toch? Dus vandaar, werk aan een sterke zelfvertrouwen. Natuurlijk ben je altijd wel een beetje nerveus maar er is zeker een groot verschil tussen een man die onzeker over zichzelf is en dames benaderd om ze te versieren, en de man die wel in zichzelf en zijn materiaal gelooft.

  Wanneer je een vrouw ziet die je echt mooi vind? Heel veel mannen benaderen een mooie vrouw om te oefenen en zelfvertrouwen op te bouwen, maar wat je eigenlijk wilt is haar nummer, een date en uiteindelijk seks om het maar zo te simplificeren. Misschien een relatie erbij. Dus als je een vrouw ziet die jij echt leuk vind, ga er echt voor, geloof in jezelf...And make shit happen ! :)

 4. Nu begrijp ik het hoe meer zelfvertrouwen je hebt en uitstraalt hoe groter de kans op een date sex of relatie als ik het goed begrepen heb

 5. Arellius

  says:

  Hey wayo_

  Bijna, haha. Hoe meer zelfvertrouwen je hebt en uitstraalt, hoe meer kans je hebt dat de benadering zult slagen. Vrouwen geven hun nummer eerder weg en gaan veel liever met een man op een date die zeker is over zichzelf :)

 6. Frederik

  says:

  Arellius.. bedankt voor je top reactie!, ik heb nog 1 vraag. Een week geleden heb ik na wat leuke"whatsapp" gesprekjes met een meisje afgesproken. Na ons afspraak hebben we die leuke whatsapp gesprekjes weer voort gezet, alleen komt het vaak van mijn kant dat ik contact op moet leggen. Ze opent zelf niet vaak het gesprek. Nu is mijn vraag, is het goed om je "ego" dan aan de kant te zetten en zelf steeds de opener te zijn.. of een keer wachten (desnoods paar dagen) of zelfs een week, totdat zij een keer begint. Naar mijn mening kan je op dit manier sneller weten of er wederzijdse interesse is. Alvast bedankt gr,

 7. Frederik

  says:

  Even een edit op mijn vraag, het is vanzelfsprekend niet de bedoeling om alleen maar met haar te chatten. We spreken ook weleens af natuurlijk, en het gesprekken gaan dan vaak ook over wanneer we elkaar weer zien en over sex:P

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *