Vrouwen Benaderen Om De Juiste Redenen

De eerste, letterlijke, stap naar succes met vrouwen: Het afstappen op vrouwen.

Nu is er genoeg geschreven over hoe je vrouwen kunt benaderen en is er genoeg hulp te vinden bij Vandaag Vrouwen Versieren om die angsten te overwinnen.

Ik wil het nog wat makkelijker voor je maken. Door je te helpen de juiste redenen te vinden om op een vrouw af te stappen.

Het is niet de bedoeling dat je in één keer op tientallen vrouwen gaat afstappen. Het is belangrijk dat je óp vrouwen afstapt, maar nog belangrijker is op wélke.

Als je op de juiste vrouwen voor jou afstapt (en ik zal zo uitleggen welke dat zijn), dan worden de interacties een stuk interessanter en vloeiender en zullen er ook meer spannende avonturen uit voortvloeien.

Het is namelijk zo dat je eigenlijk alleen op vrouwen zou moeten afstappen die je écht wat doen van binnen.

Ik heb het niet alleen over de uiterlijke schoonheid. Want vaak zie je een mooie vrouw en voel je je aangetrokken, maar soms zie je vrouwen die echt een vonk in je omhoog halen. Over die vrouwen heb ik het.

Als je op die vrouwen afstapt en ook durft te vertellen dat ze wat met jou deden en dat je daardoor wel op haar af moest stappen krijg je waanzinnig leuke interacties. Vaak slaat dan de vonk ook over bij haar.

De keerzijde is wel, dat er niet heel veel vrouwen rondlopen met deze x-factor voor jou. Ze hoeven ook niet altijd het mooist te zijn. Soms hebben ze wel wat imperfecties, of niet. Als ze maar de x-factor hebben voor jou. En er zijn een hoop mooie vrouwen die geen x-factor hebben voor mij.

De insteek moet ook altijd zijn om uit te vinden hoe zij is en of jullie een leuk gesprek, leuke tijd of een leuk avontuur kunnen hebben samen.

De ene keer is de insteek, de reden waarom je op haar afstapt, weer anders dan de vorige keer. Soms vind je een vrouw gewoon super heet en wil je haar helemaal niet leren kennen, maar wil je alleen seks.

Wat erg belangrijk is, is dat je dan ook handelt naar die insteek. Niet dat je dan gesprekken gaat voeren over haar ambities, passies en dergelijke. Bij zulke vrouwen wil je sneller op de verleidelijke toer.

En sommige vrouwen zie je, en die zou je wel écht beter willen leren kennen en denk je niet overheersend aan seks. Dan vind ik het erg belangrijk om dus eerlijk te handelen en haar ook echt beter te gaan leren kennen.

Stap op vrouwen af met de x-factor voor jou persoonlijk. Niemand kan dit bepalen voor jou. Dit is smaak.

En handel dus ook naar de reden waarom je op haar afstapt. Wil je alleen seks, wees dan voornamelijk verleidelijk. Investeer dan ook geen lange tijd in haar om haar eerst te leren kennen.

Als je dan vervolgens seks hebt en daarna is het klaar voor jou, kan zij zich gebruikt voelen (zij dacht misschien dat je meer wilde dan alleen seks). Houd rekening met je eigen gevoelens, handel daarnaar en wees open en eerlijk.

Wil je op een eerlijke manier vrouwen kunnen versieren naar jouw keuze?

Zou jij een vrouw met de x-factor voor jou willen kunnen versieren? Klik dan op de link!

https://vandaagvrouwenversieren.nl/boek/

Succes!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *