Vrouwen ’s Nachts Versieren, De Bondige Gids Deel 2

versiertrucjes

In het vorige deel vertelde ik een beetje over hoe een vrouw zich s’nachts voelt wanneer iemand haar komt benaderen en heb ik een aantal opties meegegeven over hoe je een dame ’s avonds laat zou kunnen benaderen. En als het verschil nog niet duidelijk te onderscheiden was tussen vrouwen overdag en s’nachts versieren dan hebben we het er later, in deze deel, meer over.

Maar nu gaan we het meer hebben over vrouwen versieren in de discotheek, naast het winkelcentrum bestaat er geen plek op aarde dat meer cliché is dan het discotheek om vrouwen te versieren. Toch blijft het één van de leukste en meest spannende plekken om in het gezelschap te zijn van [mooie] vrouwen.

In het ”dating-wereldje” zijn er echt ontiegelijk veel theorieën over hoe je een vrouw het beste kunt versieren in de club, mannen blijven maar met nieuwe ideeën komen om vrouwen van top tot teen te verleiden aan de bar, op de dansvloer en aan de muur waar vrouwen (maar vooral mannen) soms een beetje doelloos staan.

Het is luidruchtig, er zijn veel dronken mensen, het is druk en sinds er een rookverbod is ruikt het niet meer naar rook en wiet maar naar zweet en scheet, maar dan nog kan je naar huis gaan met een dame en kijk je later terug op dat ene keertje uitgaan en kan je niet wachten totdat je weer zo een avontuur kan beleven. Goede muziek, mooie verleidelijke dames en een hele leuke ervaring, daar doe je het uiteindelijk ook voor.

In het volgende deel geef ik meer tips over vrouwen s’nachts en in de discotheek versieren.

Veel lees plezier…

Versieren

Het versieren van een vrouw zelf is op zich vrij simpel, het enigste wat moeilijk is is jezelf ervan te overtuigen dat het simpel is. Je lichaamstaal mag iets overdrevener, niet bang zijn voor oogcontact en je mag wat uitdagender zijn tegenover de dame(s). Dus in plaats van haar te vertellen dat ze een leuke uitstraling heeft kan je haar vertellen dat ze er ”fucking sexy’‘ uitziet. Klinkt dit een beetje te standaard? Mooizo! Ik had namelijk al een beetje gehoopt dat je dat zou denken.

Weetje hoeveel mannen openen met ”hoe gaat het” en daarna niks meer te zeggen hebben? Sterker nog, ze openen met ”hoi, kan ik een drankje voor je kopen?”. Nee, nee en nog eens nee, en drie nee’s daar bovenop!

Omdat je haar gewoon direct verteld dat je haar ”fucking sexy” vindt plaat je jezelf al gelijk uit de friend-zone of uit de loser-zone. Je plaatst jezelf dan in het kader van eerlijkheid en de dame versieren in plaats van helemaal om het punt te gaan en een beetje eng of vreemd te doen. Wanneer een man op een dame afstapt in de discotheek, dan weet de vrouw ECHT WEL waarom de man gekomen is. Ookal vraagt de man alleen om een vuurtje, hij wilt gewoon even dichtbij komen. Erger nog, vragen hoe laat het is of iets dergelijks. Ai, ai ai wat kan het toch raar zijn af en toe in de club.

Je zou haar ook wel kunnen vertellen dat ze een leuke uitstraling heeft, dit komt dan een tikkeltje meer bescheiden over, maar laat dan zien met je lichaamstaal dat je seksueel tot haar aangetrokken bent. Je benadering kan goed gaan, ze kan positief reageren op je opening-zin maar als je haar niet durft aan te raken, oftewel, als je niet erbij fysiek gaat escaleren dan zal ze denken dat je er maar bent voor een gezellig babbeltje.

Het kan zelfs tot op een punt komen dat het niet veel uitmaakt wat je zegt, maar in combinatie met je stemtonaliteit, oogcontact en lichaamstaal weten jullie allebei wel hoe laat het is.

Wanneer je een vrouw benaderd zou je één van de twee dingen kunnen zeggen;

”Hey, ik zie je staan en ik vind je een leuke uitstraling hebben, mijn naam is….” ”Hey, ik vind jou echt fucking sexy en wilde je graag komen ontmoeten, mijn naam is…”

En je kan dan vervolgen met; ”Behalve dat je er leuk uitziet, vertel mij is iets cools over jezelf.”  En als ze eventje op niks kan komen, kan je haar helpen; ”Ben je spontaand, avontuurlijk.. Wat voor leuks heb je afgelopen week meegemaakt?” Als ze dan alsnog niks kan bedenken, kom jij dan met een leuk verhaal en analyseer haar reacties. Als ze iets zegt in de zin van; ”Ohja! Dat gevoel ken ik wel.” Kan je altijd vragen; ”Wat is jou ervaring daarmee?”

Onthou dat de vragen altijd open-vragen moeten zijn of zet je vragen in stellingen zodat zij jou toch het antwoord kan geven, teveel vragen achter elkaar lijkt namelijk op een interview.

Lichaamstaal

Tijdens dat je haar aan het verleiden bent, heb jou arm om haar heup heen en je staat naast haar tijdens het gesprek. Niet voor haar gaan staan want deze houding is confronterend. Als jij haar niet verstaat, zeker niet in gaan leunen maar trek haar een beetje meer naar jou toe, zo kan je haar dan ook beter vasthouden. Laat haar soms los om iets uit te beelden met je handen en zet vervolgens je arm of hand weer terug waar die was.

Wanneer het gesprek vlot loopt kan je haar armen zelfs pakken en die op jou schouders leggen, en vervolgens pak je haar heupen vast en gaan jullie zo verder praten.

Bouw altijd je fysieke escalatie op en geef nooit teveel in één keer want anders schrikt ze en kan ze averechts reageren. Wanneer je jezelf ook voorstelt, schud haar hand zachtjes, hou die eventjes vast en hou haar arm ook eventje vast met je andere hand. Als je merkt dat zij wilt loslaten, trek je dan terug. Let daar verder ook niet op, ga gewoon verder met wat je van plan was. Af en toe een hand op haar schouder wanneer je naast haar staat is goed, daarna wanneer je haar eventjes niet kan verstaan trek je haar, arm om haar heup, naar je toe.

Houd ten aller tijden ook oogcontact, niet staren maar eerder op een aandachtelijk manier, af en toe kan je weg kijken als je iets wilt uit beelden of als je ergens heen wijst.

Logistiek

Eén van de belangrijkste dingen die je kunt weten over vrouwen versieren in de discotheek is de logistiek.

 1. Is jou huis ver van de club? Hoe hou je haar warm en wakker onderweg naar huis?
 2. Voelt ze zich een slet als ze met je mee naar huis gaat?
 3. Is ze met een groepje, mag ze niet drinken en moet ze straks al haar vriendinnen thuis brengen? [de Bob]
 4. Zijn er plekken in de discotheek waar jullie geïsoleerd van de rest kunnen zitten?
 5. Heb je condooms en kauwgom bij je?

 

 1. Als jou huis niet al te ver van de discotheek is kan je haar vertellen; ”We kunnen een drankje bij mij doen, maar onder één voorwaarde, dat er niks meer van komt dan alleen maar gezelligheid.”
 2. Je wilt haar vriendinnen ook een beetje verleiden en laten weten dat ze veilig met jou is, haar vriendinnen of degene waarmee  ze uit is moet het ook zeker goed vinden. Het is al helemaal goed wanneer haar vriendinnen haar juist aanmoedigen om met jou meer naar huis te gaan.
 3. Als dit gebeurt, kunnen jullie altijd nummers uitwisselen en dan later afspreken.
 4. Je wilt haar zelfs ook in de discotheek een beetje leren kennen, zorg ervoor dat jullie ruimte hebben om met elkaar te zitten en dat niemand er tussen kan komen.
 5. Condooms zijn essentieel, gok NOOIT met je gezondheid!! En kauwgom ook voor als je alcohol drinkt of net pizza hebt gegeten.

Tot Slot

Wij hier op vandaagvrouwenversieren.nl zijn vrouw vriendelijk en we leren je niet om een player te zijn (iemand die de gevoelens van de vrouwen kwetst) of om met je gezondheid te gokken (veel seks met vrouwen zonder condooms). Je mag alles doen natuurlijk, het is jou leven, maar wees wel eerlijk tegen vrouwen, een gouden regel als versierder van vrouwen is; ”Laat haar altijd beter achter dan wanneer je haar gevonden hebt.” Zo wint iedereen in het spel.

Tot het volgende deel !

Groetjes, Arellius*

2 Reacties op "Vrouwen 's Nachts Versieren, De Bondige Gids Deel 2"

 1. Hassan

  says:

  Arellius ik heb een paar weken terug een heel aantrekkelijke vrouw gezien in de discotheek toen ik op haar afstapte had ik gelijk me intentie laten zien ik had tegen haar gezegd dat ik haar fucking sexy vind en haar beter wou leren kennen toen zei ze dat doe ik zometeen wel ik zei dat ik daar geen genoegen mee nam en dat het nu of nooit was ik weet niet of ik het goed gedaan heb heb je nog tips voor me

 2. Arellius

  says:

  Hey Hassan, dank je wel voor je reactie.

  Ik denk dat als je te snel van je compliment naar ''nu of nooit'' gaat dat de dame dan een beetje schrikt omdat het best een confronterende keuze is. Geef haar een compliment en leer haar eerst een beetje kennen, en als je merkt dat ze leuk terug doet dan kan je steeds een stapje verder.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *