Is Vrouwen Versieren Abnormaal ?

Als jij best vaak bezig bent om vrouwen aan te spreken met de intentie om ze te versieren, nummers uit te wisselen en uiteindelijk mee op een date te gaan dan heb je kans dat mensen in je omgeving je gaan vragen of het wel normaal is.

Wat ze je eigenlijk vragen is of het normaal is om vrouwen aan te spreken die jij aantrekkelijk vind. Of het kan ook zijn dat ze zelf ooit maar één à twee vrouwen hebben aangesproken en zich afvragen hoe jij er zoveel per week kunt aanspreken.

Sterker nog, mannen die vrouwen helemaal niet benaderen omdat ze of te sceptisch zijn of bang zijn om afgewezen te worden gaan snel excuses verzinnen en jij voor gek maken.

Is het raar om vrouwen te versieren? Tuurlijk niet! Je ziet een mooie vrouw en je wilt haar niet voorbij laten gaan zonder gesprek, en wanneer dat goed gaat er een date van maken. Wellicht vind de vrouw het ook leuk!

In het volgende artikel deel ik mijn perceptie over hoe normaal het is om vrouwen te versieren.

Veel lees plezier…

Instinct

Ik zal je nu vertellen dat er helemaal niks mis is wanneer je een mooie vrouw ziet en jij ”wauw” denkt. Of je je ogen niet van haar af kan houden of als je haar alleen wilt aanspreken omdat ze een onwijs lekkere kont heeft, het is allemaal goed!

Wij als mannen zijn biologisch ontwikkelt om op de lichamen van [mooie] vrouwen te geilen. Waarom denk je dat er porno is? Stripclubs, tijdschriften met vrouwen in bikini’s, films met daarin grote tieten die in slow motion te zien zijn, noem maar op. Je mag er allemaal naar kijken en soms wordt er gezegd dat het gezond is! Ik weet niet of dat daadwerkelijk medisch bewezen is maar je kan het altijd als goed excuus gebruiken.

Ons instinct als mannen vertelt ons dat wij seks willen hebben met vrouwen, ontken je deze eigenschap van jezelf als man zijnde dan begin je seksueel frustraties op te bouwen. Onbewust ga je je  irriteren en je zult niet eens weten door wat.

Je hoeft niet natuurlijk één of ander seks-maniak te worden en er zeven dagen per week open over te zijn, dat mag als je wilt. Maar ik stel voor om je hetero seksualiteit als man zijnde te omhelzen, wees trots dat je een seksueel gezonde man bent! Een een tintje seks in je uitstraling is helemaal niet verkeerd wanneer je met vrouwen in gesprek bent. Vrouwen beslissen al heel gauw of ze jou als seksueel partner zien of niet, dus om een seksueel persoon te zijn werk juist in je voordeel.

Laat je niet wijs maken

Ik heb ook vrienden die religieus zijn en seks voor hun is dus een taboe, ik omhels die taboe. Net zoals ik al eerder vertelde heb je altijd wel mensen die jou gaan vragen of kritiseren dat wat jij aan het doen bent niet goed is. Maar zolang jij zelf weet dat je vrouwen goed behandeld, je veilig (maar wel ontzettend wilde) seks hebt en weet wat je aan het doen bent dan is het helemaal goed!

Je zult altijd mensen hebben die jou vanuit een negatief mind-set gaan ondervragen en jou proberen wijs te maken dat wat jij doet niet goed is, maar weetje wat? Dat bepaal jij helemaal zelf.

Vrouwen versieren is bij deze dus verre van abnormaal, voor dat jij er zelfs achter kwam dat er zoveel methodes bestonden over vrouwen versieren, voor het internet er was, voor dat de Romeinen één derde van Europa in beslag hadden genomen…werden vrouwen overal te wereld versierd.

Groetjes, Arellius*

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *