Vrouwen Versieren In De Club

DansvloerEén van de plekken waarbij je veel vrouwen kunt ontmoeten, is een club zoals je al wist en waar jij misschien al veel vrouwen ontmoet!?

Ik hoop dat je jezelf wel ”aanbiedt op de markt” want als je niet naar buiten gaat en vrouwen aanspreekt zul je ook nooit de vrouwen van je dromen kunnen ontmoeten uiteraard.

Als je dus al vaak naar de club gaat dan wil ik jou in dit artikel tips geven waarmee je de kans dát je vrouwen ontmoet zonder meteen afgewezen te worden, vergroot.

Want in een club gaat het heel snel. Er zijn geen vastomlijnde ”regels”.

Een club is een grote speeltuin voor volwassenen en elke avond is weer anders. Ook al is het in dezelfde club. Dat is de achterliggende mindset.

Als je één avond een leuke vrouw ontmoet hebt, wil dat niet betekenen dat de volgende avond hetzelfde gebeurt.

Dit klinkt heel logisch, maar veel mannen vergeten dit en rekenen zich al te vroeg rijk voor een volgend weekend of volgende avond.

De Dansvloer

Ga wat vroeger naar de club met je vrienden.

Zo kun je lekker gezellig met elkaar bijpraten. Het is namelijk heel belangrijk dat het ontmoeten van vrouwen niet het hoofddoel is als je uitgaat (want dan straal je dat uit en dat zien vrouwen, en dat werkt negatief).

Sta niet de hele tijd op één plek.

Loop gerust lekker rond tussen het publiek. ”Proef” de sfeer op andere plaatsen. Bijkomend voordeel is dat je hierdoor ook gezien wordt door de mensen (en dus ook vrouwen) in de club.

Maak het jezelf naar je zin. Dat is het allerbelangrijkst. Het is jouw tijd en dus ook jouw avond. Geen enkele vrouw wil iemand ontmoeten die er chagarijnig uitziet. Uitzonderingen daargelaten.

Sta op een verhoogde plek. Zo heb je uitzicht op de dj, op het publiek, je vrienden en zo kunnen vrouwen ook jou sneller zien.

Zo val je stiekem ook een beetje meer op. Het is niet de bedoeling dat je met gekke kleding en hoeden het middelpunt van de aandacht moet eisen, maar een beetje opvallen met je leuke uitstraling is prima.

Het bijkomend voordeel van het rondlopen op de dansvloer is dat je (steeds meer en meer) in allerlei gekke en leuke situaties terecht kan komen.

De kans dat een gesprek vanzelf ontstaat is groter, want soms stoot iemand zich weleens tegen jou en van daar kun je bijvoorbeeld een leuk gesprek beginnen. Dat maakt het ook voor jou een stuk laagdrempeliger.

Maak oogcontact met de vrouwen en houd dit vast

Ik heb al eerder over oogcontact als losstaand onderwerp een artikel geschreven op deze homepage dus ik raad je aan om die ook nog eens door te nemen. Breek oogcontact in ieder geval nooit en als een vrouw lang naar je kijkt kan het nooit kwaad om haar even gedag te gaan zeggen.

Houd het simpel. Hoe langer je over iets nadenkt des te moeilijker je het jezelf maakt. Concentreer je op de omgeving en op de vrouw. Zo ontstaan gesprekken meer spontaan doordat je niet zoveel analyseert.

Ik hoop dat je met deze tips vooruit kan!

 

8 Reacties op "Vrouwen Versieren In De Club"

 1. Wim

  says:

  Vroeger geen ik zeker heel veel uit in de kroeg ook in een dans in een disco elke week . Van af mijn 16 jaar tot met mijn 31 jaar . Daar na geen ik niet zo vaak meer uit . Allen in de zomer ga ik wel veel buiten zint een bij een terras oom naar mensen te kijken en ook praten . En in de zomer kom veel mensen tegen waar op ge wouden van woord . En zeker als deer spelt van tieten zie bij een vrouw . In de disco zie ook veel toen ik daar naar toe geen ook veel met vrouwen ge praten . En er is niks van ge komen oom eens wat mee te nemen ook sex te hebben . Ja 1 keer heb ik een meisje ge hand die naar mij toe kwam oom mij naar haar huis meet te krijgen . En ik ben ook met haar mee ge gaan oom met haar lekker te vrijen . Maar dat is al weer jaren geleden en ik zie haar ook noord meer . Ja dat was vroeger , en niet nu .

  Ken je ook als je al 47 jaar bent jonger meisjes versieren in een club of disco . In de kroeg kom je ook ouder vrouwen tegen .

 2. Ej

  says:

  Hallo wim,
  Dit kan natuurlijk wel maar misschien vinden ze je dan al snel een viespeuk zorg dus dat je er war jonger uitziet, lieg je leeftijd natuurlijk niet als ze er naar vraagt want dam ben je niet eerlijk en dan knalt ze sowieso af, maar opzich staat de test hier al, maak oog contact, stoot haar "per ongeluk" aan zodat je gesprekken forceert en ik zou je ook aanraden om nog wat andere forums te lezen over hoe je haar in bed krijgt enzo als je uit bent op lekkere sex. Je kunt ook nog analyseren: wat heb ik de vorige keer gedaan, en wat kan ik verbeteren of wat zal ik weer toepassen.
  Ik hoop je hier voldoende mee te hebben geholpen

  Gr. Ej

 3. Jonathan Johnson

  says:

  Dat is juist een voordeel als je in de 40 bent want dan krijg je automatisch meer status.

  Moet je alleen wel naar clubs gaan waar vrouwen rond de 30 zijn en niet alleen maar tieners en twintigers.

 4. Wim

  says:

  Ej ik ga hier als lees in ook schijf een . Want ik ben blij dat ik via googe hier ben ge komen . En de forums die ik al heb ge lezen en waar ik met jullie praat bevalen mij heel goed .

  Wim ziet er voor zijn leef tijd heel goed uit wat ik zie er uit als 30 jaar allen zo oud ben ik dus niet . Ik hou zo en zo al niet van liegen . Dus liegen tegen meisjes en vrouwen zint er dus ook niet in oom te doen . Ja ik kijk al tijd naar vrouwen als ik ze leuk vind . Daar heb ik wel een bijna ruzie over ge hand met een man in een disco oom dat ik naar zijn vriendin aan het kijken was . Dus daar licht het niet aan oom dat ik toen in die tijd het niet wilde of kon zien dat er vrouwen waren die ook naar huis kon nemen . Oom dat ik er niet open voor stond en te veel moeilijk momenten in mijn leven hand . Nu mijn leven veel beter is zou ik het ook veel beter kennen oom vrouwen naar mijn huis te krijgen ook sex mee te hebben . Want allen zijn is ook niet alles wat wil hebben rond de kerstdagen .

  Groetjes terg Ej

 5. Wim

  says:

  Oscar waar ik woon zijn er niet veel clubs . Maar wel veel kroegen waar ik ook kom . En daar komen alle leef tijden . Ja ik ga ook wel eens naar een kroeg waar heel veel tieners en twintigers komen . Die zien er ook best goed uit als ook op jonger meisjes valt on ook ouder vrouwen . En voordeel moet je wel zelf van maak , en als het niet doen heb je ook niks aan .

  automatisch meer status dat kom ik nu bijna overal tegen . In dit jaar zeker veel meer dan in al die andere 46 jaar bij mee kaar . En het woord vast meer oom dat ik mee ook beter in mijn vel zint en dat ook zo blijf houden .

 6. Ej

  says:

  Hmm dan wordt het lastig voor me, dan zou ik het verder ook niet meer weten
  Prettige feestdagen!!
  Gr. Ej

 7. Wim

  says:

  Ej het is niet erg hoor . Ik hou van dat het niet mee valt en lastig woord . Zo gaat het mijn heel leven al . Vind je het wel leuk dat er weer iemand bij is ge komen oom mee te praten ook gaat het niet altijd hoe het zou willen hebben . Een petje tegen in gaan is toch ook een goed gesprek .

  Ook een heel fijne kerstdagen ge west van mij

 8. Ej

  says:

  Haha ja zo is dat!!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *