Vrouwen Versieren Op Vakantie: Alleen Of Met Vrienden?

positief zijn

Het is weer zomer en dat betekent dat veel mensen op vakantie gaan. Vaak gaan we met vrienden of familie maar sommigen vinden het fijner om alleen te reizen.

In dit artikel leg ik je uit wat de voordelen zijn van reizen in een groepje en hoe je alleen een onvergetelijke vakantie kunt hebben.

De Flexibiliteit Van Alleen Reizen

Wanneer je alleen op reis gaat dan vereist dat wat meer voorbereidingen omdat je de taken (en het uitzoeken van dingen) niet kunt verdelen. Maar vergis je niet, alleen reizen heeft ook zo zijn voordelen.

Het is een van de beste en snelste(!) manieren om aan je zelfontwikkeling te werken. Je bent volledig op jezelf aangewezen en hoeft dus ook met niemand rekening te houden.

Je kunt je eigen agenda inplannen en als een bepaalde stad je bevalt dan kun je er een tijdje verblijven. Wat betreft flexibiliteit is het dus een voordeel.

Het Verlies Aan Sociale Bewijskracht

De keerzijde van de medaille is dat je  aan ‘social proof’ inboet. In het Nederlands noemen we dit ‘sociale bewijskracht’.

Wat betekent sociale bewijskracht?

Sociale bewijskracht is een verleidingsprincipe die kan worden ingezet om vrouwen te verleiden.

Om een mening over iets of iemand te kunnen vormen kijken we anderen. Wanneer we een club  binnenlopen met een lekkere dame aan onze armen, dan zullen vrouwen en mannen dit opmerken.

Je krijgt een hoger waardeoordeel dan wanneer je alleen de club zou binnenstappen.

Waarom?

Omdat je een lekkere chick aan je armen hebt, wat betekent dat je wel cool moet zijn.

Zou je immers niet leuk genoeg zijn, dan deze aantrekkelijke dame vast geen interesse in je hebben gehad. Dit is de wijze waarop veel mensen onbewust beredeneren.

En zo is het ook met vrouwen versieren. Vrouwen plaatsen je constant in een ‘waardecategorie’.

Als jij alleen de club binnenloopt en een uur aan de bar staat zonder vrienden of met iemand gesproken te hebben, dan zul je punten verliezen.

Daarom is het van belang om snel nieuwe en leuke mensen te leren kennen wanneer je alleen op vakantie gaat.

Je zult jezelf er toe moeten zetten om nieuwe contacten op te doen.

Het is vrij makkelijk om een groepje mensen aan te spreken wanneer je met vrienden bent omdat je er altijd op kunt terugvallen.

Niet alleen vergroot dit je waarde – omdat je jezelf omringt met leuke mensen – het zorgt ook nog eens voor een nieuwe sociale cirkel waar je uit kunt vissen.

Je ontmoet nieuwe vrouwen, gaat samen met ze uit en kunt veel met ze optrekken. Gedurende de tijd die  jullie samen door brengen kun je ze ook nog eens proberen te versieren.

Door nieuwe mensen te leren kennen wordt de vakantie een stuk leuker en is de kans een stuk groter dat je onbekende aantrekkelijke vrouwen ontmoet.

Alleen reizen heeft dus zijn voor en nadelen. Soms kan het  eenzaam zijn omdat je met niemand je toffe ervaringen kunt delen. Maak daarom foto’s en filmpjes van de dingen die je interessant vindt en houd een dagboekje voor jezelf bij.

Aan de andere kant kom je wel sneller in de meest bizarre en leuke situaties terecht omdat je niet gebonden bent aan een groepje en je dus kunt doen en laten wat je wilt.

Reizen Met Een Vriendengroep

Mijn persoonlijke voorkeur gaat altijd uit om met een groepje van vier of vijf mensen samen op vakantie te gaan.

En de reden is omdat het wat gevarieerder is dan wanneer je met zijn tweeën samen op vakantie gaat.

Daarnaast kan het fijner zijn om met een kleine groep ergens binnen te stappen. Jullie hebben je eigen feestje, ongeacht de omgeving.  Je komt sneller in ‘state’ wat weer gunstig is om een vrouw te verleiden.

Vrouwen merken het al snel op als jij plezier hebt met je vrienden. Het werkt aanstekelijk en ze willen die positieve emoties ook ervaren.

Daarbij kunnen ze je helpen met het isoleren van een vrouw en haar vriendinnen bezig houden. Dit kan vaak een verschil maken tussen alleen naar huis gaan of een vrouw  meenemen naar je appartement.

Zorg er wel altijd voor dat jullie goede ‘wingman’ afspraken van te voren maken zodat er niet in het heetst van de strijd ruzie ontstaat. Je wilt geen competitie spelen met je vrienden. Dit kan onnodige conflicten opleveren en een vakantie verzieken.

Ander belangrijk ding is het financiële aspect. Het is vrij goedkoop om met vier mensen een appartement te huren of een taxi te pakken naar de uitgaansgebieden.

Kortom, op vakantie gaan met een klein groepje is geweldig. Het werkt uitstekend om mensen te leren kennen en het scheppen van een goede band.

Ook wij mannen zijn sociale wezens en voelen ons instinctief het meest op ons gemak wanneer we ons bevinden in een klein select groepje mannen die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben. De ervaringen die jullie samen delen worden nooit meer vergeten.

Plezier versus Zelfontwikkeling

Wil je veel plezier maken en een onvergetelijke vakantie hebben dan raad ik aan om met wat vrienden te gaan. Dit is naar mijn mening het gaafste wat er is omdat je al je ervaringen met iemand die je vertrouwd kunt delen. Je hebt altijd iemand om op terug te vallen, zowel in goede als slechte momenten.

Wil je jezelf op persoonlijk vlak ontwikkelen? Dan is het een must om alleen te reizen. Je leert jezelf het beste kennen in moeilijke situaties. Het zorgt ervoor dat je mentaal een stuk sterker wordt.

Je kunt  je niet verbergen achter je vrienden en dus ook niemand de schuld geven behalve jezelf. Je bent je eigen motivator en kunt doen en laten waar jezelf zin in hebt. Ook wordt je Engels een stuk beter omdat de universele taal is die de meeste mensen spreken.

Om te kijken wat jij het fijnste vindt zul je eigenlijk beide moeten proberen.

Mocht solo-reizen onverhoopt toch niets voor jou zijn,  dan is dat geen ramp omdat je in ieder geval de ervaring hebt opgedaan en er waarschijnlijk een stuk sterker uit bent gekomen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *