Wat Is Push/Pull? Ontdek Hier Hoe Je Dit Gebruikt

Heel veel mensen kennen het principe van push/pull en denken te weten hoe dit werkt. Ik dacht zelf ook dat ik wel wist hoe je het succesvol gebruikt.

Totdat ik me erin verdiept had. Sindsdien weet ik pas echt hoe je dit goed gebruikt!

Wat Is Push/Pull?

Push/Pull is een techniek die veel mensen hanteren om vrouwen te versieren. Ze zeggen dan eerst iets liefs, en daarna iets minder aardigs waardoor een vrouw gaat twijfelen. Bijvoorbeeld: “Ooh, jij bent zooo leuk! Kan ik jou als zusje adopteren?”

Het “Ooh, jij bent zoo leuk!” is hierin de pull, de lieve opmerking. De “Kan ik jou als zusje adopteren” is dan dus de push waarmee je de vrouw weer wegduwt en aangeeft dat je niet seksueel aangetrokken tot haar bent.

Je Lichaam

Het is belangrijk dat wanneer je push en pull gebruikt bij een vrouw, je lichaamsbewegingen en uitstraling zich toevoegen aan wat je zegt. Als ik tegen jou in een boze houding zeg dat ik van je hou. Geloof jij dat niet.

Dit gaat dan vooral om de push, waar je dus niet letterlijk een vrouw boos wilt maken of iets dergelijks. Je wilt een plagende opmerking maken. Dit doe je dus door een negatieve opmerking met een grote glimlach te zeggen: “Jij bent echt arrogant!” (push)  “Dat is nou precies hetgeen wat je leuk maakt, knuffel!” (pull).

Zoals je ziet kan je het push/pull principe ook in de andere volgorde zetten!

De Verhouding

Je had het misschien al geraden, want elke vrouw is immers anders, niet bij elke vrouw werkt dit hetzelfde. Daarom is er een bepaalde verhouding voor elke soort vrouw. Die verhouding bestaat uit de hoeveelheid pulls je geeft tegenover de hoeveelheid pushes. Als je meer pulls dan pushes geeft zal een vrouw je lief vinden. Als je meer pushes dan pulls geeft zal een vrouw je juist een klootzak vinden.

Bij beide, lief en klootzak, hoeft dit niet altijd erg te zijn! Je kent allemaal wel die vriend die een klootzak is tegen meiden, maar wel altijd de vrouwen mee naar huis neemt.

Meestal is bij meiden die graag hebben dat je lief bent de verhouding dan ook 3 tegen 1 (3 pulls, 1 push). Dit zijn vaak de vrouwen die niet zo heel erg mooi zijn en niet gewend aandacht van jongens te krijgen. Of vrouwen die een beetje wanhopig zijn omdat het net uit is met hun vriend of wat dan ook. Bij dit soort vrouwen geef je altijd meer pulls dan pushes –> Een positieve verhouding.

Aan de andere kant heb je natuurlijk de vrouwen die erg veel aandacht krijgen en het helemaal niet moeten hebben van die lieverdjes… Dit zijn vaak mooie vrouwen die vaak als een bitch worden gezien. Meestal zijn deze vrouwen een 8 of hoger. Bij deze vrouwen moet je dus zorgen dat je een negatieve push/pull verhouding hebt, 1 tegen 4 (1 pull, 4 pushes) is waarschijnlijk een succesvolle verhouding.

Je moet voor jezelf een beetje uitvinden hoe de vrouwen waar je mee praat om een bepaalde push of pull reageren en daar de verhouding op afstemmen!

1 Reactie op "Wat Is Push/Pull? Ontdek Hier Hoe Je Dit Gebruikt"

 1. jesse

  says:

  Hallo,

  Ik wil graag weten wanneer je deze push en pull systeem moet gebruiken? In het begin wanneer je een vrouw leert kennen als openingszin etc. Of zo lang je een vrouw kent en verdere contact hebt.

  Mvg,
  Jesse

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *