Hoe Belangrijk Vertrouwen Is Bij Het Vrouwen Verleiden

vertrouwenHet is voor vrouwen heel belangrijk dat ze een man vertrouwen voordat ze met hem het bed in duiken.

Maar hoe krijg je het voor elkaar om een vrouw jou volledig te laten vertrouwen?

Daar ga ik in deze post antwoord op geven!

Allereerst is het belangrijk te weten waarom het ‘nodig’ is dat een vrouw je vertrouwt.

Voor een vrouw zijn er meerdere dingen nodig om seks te hebben met een man. Bij mannen is dat vaak alleen aantrekkingskracht, maar bij vrouwen speelt daar ook het vertrouwen in iemand in mee.

Zie het zo:

Vertrouwen zonder aantrekking = “Hij is een goede vriend van me, ik hou heel veel van hem en kan niet zonder hem!” (Dus: we gaan NOOIT seks hebben)

Aantrekking zonder vertrouwen = “Ik ben niet zo simpel, hij zou moeten wachten voor die iets van me krijgt.”

Aan de andere kant. Als een vrouw zowel aantrekking als vertrouwen bij jou voelt zal ze je ‘smeken’ om met haar mee naar huis te gaan!

Een typisch voorbeeld zoals dit bij meerdere mannen gebeurd.

Je ontmoet een vrouw rond acht uur in de avond, bent met haar wat gaan drinken en ondertussen is het twaalf uur. Je hebt heel de tijd goede gesprekken met haar gehad en je hebt het gesprek richting seksuele spanning gebracht. Dan kan je ervan uitgaan dat ze zich aangetrokken tot jou voelt!

Je zou er trouwens altijd vanuit moeten gaan dat een vrouw zich aangetrokken tot je voelt (mentale staat), tenzij anders bewezen.

Zolang jij een goede lichaamshouding hebt, laat zien dat er veel in je leven gebeurt en je interessant bent (lees voorgaande posts) zal ze zich 90% zeker weten aangetrokken tot je voelen!

Nu is het tijd om het vertrouwen op te bouwen.

Dit is een van de meest succesvolle geheimen over menselijke overtuiging. De meest succesvolle verkopers en adverteerders gebruiken deze techniek en maken er miljoenen mee. Nu kan jij het gebruiken om vrouwen te versieren.

Is het je wel eens opgevallen dat in reclames soms hele kleine defecten in een product worden genoemd? Door deze dingen aan te tonen geven ze aan dat ze eerlijk zijn. Doordat ze eerlijk zijn, zullen ze ook eerlijk zijn over hoe goed hun product is (denkt men).

Het is zo dat als iemand je iets vertelt wat niet in zijn eigen voordeel is je de neiging hebt diegene meer te vertrouwen. Dat doen we allemaal onbewust!

Wanneer het dus op vrouwen aankomt zou je jouw kleine minpunten moeten aanduiden om hun vertrouwen te winnen. Voorbeelden kunnen zijn:

– Ik heb een grote moedervlek in mijn nek… Soms ben ik er best zelfbewust over.

– Ik heb vorige week een marketingplan moeten voordragen op mijn werk, ik was onwijs zenuwachtig!

– Ik was mijn haar niet twee keer per week ook al zou dat wel moeten..

Ook al zijn het geen echte minpunten, dat maakt niet uit. Doordat je deze minpunten aanduidt creëer je een waarneming van eerlijkheid en dus vertrouwen binnen de vrouw.

Als een vrouw de kleine minpunten van je gelooft, gelooft ze de grote pluspunten van jou ook!

 

1 Reactie op "Hoe Belangrijk Vertrouwen Is Bij Het Vrouwen Verleiden"

  1. Gele

    says:

    Ik ben benieuwd!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *