Sexy September, Een Compilatie Van Nuttige Tips

Een man en vrouw kijken gelukkig naar elkaar.

Ik hoop dat je een goede maand hebt gehad, en dat de tips, adviezen en artikelen van deze site hebben geholpen. We hebben uiteraard heel wat leuke reacties en supporters gehad en daar wil ik jullie graag voor bedanken.

Waarschijnlijk lees je dit nu al vaker terug, maar het is alsnog inderdaad een hele hoop informatie die je in je hoofd moet proppen. Ik zal heel eerlijk zijn, af en toe vergeet ik ook de helft va het materiaal dat ik ken wanneer ik uit ga naar de club. Alles lijkt super chill te gaan in je hoofd wanneer je dit thuis zit te lezen, maar dan sta je daar opeens en dan MOET je, voor jezelf, die leuke vrouw gaan benaderen.

Eigenlijk moet je helemaal niks, je mag doen wat je wilt. Maar het zou zonde zijn als je al die tijd spendeert aan lezen over ”hoe” je vrouwen kunt versieren maar er niks mee doet.

Je mag jezelf een mooie dame best wel gunnen hoor, onthoud dat het dan wel atlijd een win-win situatie is. Jij een koningin, en zij een kampioen. Als je (echt) een mooie vrouw ziet lopen of ziet staan, wat is dan het eerste dat door je hoofd heengaat? Thee drinken, eeeeehm, nee.

In het laatste artikel van deze maand deel ik graag een aantal zinvolle en nuttige tips die je kunt meenemen voor de volgende maand.

Veel leesplezier…

Anticiperen

Op een situatie goed kunnen anticiperen geeft jou meer de kans om te kijken hoe je de versierpoging kunt aanpakken. Als jij een mooie, maar drukke, vrouw ziet en jij met een heel laag energieniveau inkomt dan is ze binnen een paar seconden al weg omdat haar energie dan te veel voor jou wordt en ze verliest snel interesse. Stap je op een energieke dame af? Dan zul je een tikkeltje meer energie moeten tonen om haar aandacht te houden.

Wanneer ze dan laat zien dat ze tot je aangetrokken is, dan kan je haar meenemen naar een rustig niveau van jouw energie.

Kom jij met te veel energie in bij een bescheiden dame? Dan schrikt ze zich kapot en wil ze weggaan. Jij hoeft dan ook niet per se bescheiden te doen, maar spreek haar dan aan met een chille en rustige energie. Naarmate het gesprek goed loopt kan je het energieniveau een beetje opkrikken, neem haar mee in jouw gezelligheid.

Alpha Gedrag

Dit zal misschien een beetje vreemd klinken in het begin, maar een Alpha Man maakt zich niet druk over de vrouwen om zich heen. Stel dat een man in de discotheek een leuke dame aanspreekt en er een andere man bijkomt, wordt de man die eerst met de dame sprak een beetje nerveus/jaloers/terughoudend, sterker nog, hij krijgt een ”Nee, zij hoort bij mij”-houding.

Een échte Alpha Man zegt: ”Natuurlijk mag jij met haar praten! Ga je gang, ik vind jullie wel bij elkaar passen.”, en gaat dan verder naar een andere dame. Een Alpha Man gunt andere mannen altijd meer en geeft altijd waarde. Een man van waarde geeft waarde, een man die onzeker over zichzelf is wanneer andere mannen erbij zijn moet waarde van anderen nemen om zich beter te voelen, persoonlijk vind ik dat heel bitter gedrag.

Als de dame jou echt leuk vindt komt ze echt wel terug bij jou. Wanneer jij laat zien dat jij echt geweldig bent en de vrouw dan vervolgens merkt dat de andere man niet zo leuk is, komt ze achter jou aan. Een poes en een touwtje.

*(Zie ”Beste Methode” artikel.)

Intimiderend

Ja ja, heel veel mannen hebben nog geen sterke grip op het feit dat vrouwen ook gewoon mensen zijn met behoeftes. Af en toe wel bijzondere behoeftes, maar vele vrouwen hebben ze. Vertrouw me wanneer ik zeg dat niet ALLE beste verleiders ter wereld eruit zien als catwalk/fitnessmodellen. Er zitten echt een paar tussen die…… Ik houd daar even op, ze zien er in ieder geval niet knap uit. MAAR… Ze kunnen wél hele, echt hele mooie vrouwen versieren. En waarom?

  • Oefening baart kunst!
  • Vaardigheden onder de knie!
  • Sterk zelfvertrouwen!
  • Dedicatie aan zichzelf!

En ze hebben de motivatie vanaf het begin erin gehouden omdat ze het zo graag wilden! Wat ik je dus wil meegeven is wanneer je dus echt een bloedmooie vrouw ziet, dat je dan niet bang moet zijn om erop af te stappen, gedag te zeggen en een compliment te geven. Deze daad is verre van illegaal, wanneer ik mannen zie twijfelen in zo’n situatie denken ze dat ze iets heel ergs gaan doen, terwijl ze iets heel moois gaan doen, namelijk een mooie vrouw spontaan een compliment geven.

Verander je perceptie over vrouwen versieren, verzin redenen waarom ze wél aan te spreken in plaats van niet. Durf uit je comfort zone te stappen, heb schijt aan wat iedereen om je heen denkt, spreek die vrouw aan en ga op een avontuur.

Groetjes, Arellius*

 

 

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *