Waarom Is Ze Een Bitch!?

hot chick

Je bent vast wel in een situatie geweest waar een dame onterecht gemeen tegen jou doet, en al helemaal wanneer je aardig wat tijd spendeert qua daten.

Een gemene blik, een onterechte stelling of gewoon simpelweg dissen zonder dat je er perse om hebt gevraagd. Waarom is ze dan zo boos? Of is het omdat ze het leuk vindt om te doen?

Mannen noemen vrouwen ook wel eens ‘’bitches’’ omdat ze chagrijnig worden vanwege het feit dat ze geen aandacht van de desbetreffende dame krijgen.

Het zit ook heel veel in de media en muziek. Vrouwen worden naar mijn mening veel te vaak bitches genoemd alleen omdat er een aantal vrouwen zijn geweest die iemand z’n hart hebben gebroken.

Waarom  doet ze als een bitch? Wat zijn de redenen dat mannen vrouwen vaak bitches noemen? In dit artikel geef ik hier mijn inzicht over met wat tips over hoe je ermee om kan gaan, veel leesplezier.

En Terecht

Persoonlijk geloof ik niet dat een vrouw alleen maar een bitch is, of dat het grotendeels haar persoonlijkheid is. Een bitch zijn voor een vrouw is simpelweg een verdedigingsmechanisme voor mannen die haar vervelen.

Sporadisch is het wel zo dat een dame terecht een bitch is. Zou je kunnen nagaan dat vrouwen geen bitch konden zijn? Dan zouden ze toch dagelijks hun nummer uitgeven aan elke man die haar aan komt spreken.

Wanneer een man een dame ziet lopen en hij zegt met een sceptische toon:

‘’Hmm, ik weet het niet hoor. Ze lijkt me best een bitch.’’

1. Je weet nooit of ze een bitch is, tenzij je haar daadwerkelijk gaat aanspreken.

2.  Is dat echt de enige optie die mannen hebben als ze een vrouw zien lopen die een beetje boos kijkt? Vaak kijken ze niet boos, maar net zoals iedereen die een doel heeft in de stad (shoppen, eten halen, naar de bios gaan) is ze gewoon geconcentreerd aan het kijken. Maar mannen zijn vaak kortzichtig en noemen haar gelijk een ‘’bitch.’’

Ken je de openingszin: ‘’Hey, wat kijk je boos ?!’’ Die komt echt mijn strot uit, en iedere keer wanneer ik hem hoor voel ik alsof ik net geforceerd een citroen moest eten. En naderhand de reacties van de dames, zijn het meestal blikken van: ‘’Heb je er weer zo één.’’ Of ze reageren helemaal niet.

Vooral bloedmooie dames krijgen vaak te maken met het gretige gedrag van mannen. En af en toe, en dat kan je je best voorstellen, eens koud reageren op de duizendste afknappende openingszin van de week. En terecht dat ze een bitch mag zijn tegen de mannen die haar telkens lastig vallen.

Hoe meer mannen zij van zich afweert d.m.v. ‘’bitch gedrag’’ hoe meer kans jij hebt. Vrouwen hoeven niet als een bitch te doen wanneer ze een leuke man tegenkomen, jij dus…

Ermee Omgaan

Net zoals ik al eerder aangaf, als er een dame is die jou leuk vindt zal ze haar bitch gedrag wel wat verminderen. Maar hoe kom je erachter of ze jou leuk vindt? Door haar gedragingen goed in de gaten te houden.

–     Is ze je aan het dissen, of is ze jou aan het testen? –     Ze snauwt mischien wel af en toe, maar blijft ze staan luisteren naar je? –     Lacht ze gemeend om je grapje of een verhaal dat je vertelt?

Door dit soort dingen in de gaten te houden weet je dat het ijs begint te breken, bij wijze van. Je zou haar ook kunnen vertellen:

‘’Er zijn zeker veel mannen die jou een bitch vinden, eigenlijk ben je best een lieverdje, hè? Het is maar goed dat je af en toe een bitch kan zijn, zo sla je al die vervelende mannetjes van je af.’’

Dit vertel je dus met jouw eigenaardige charme en uiteraard een glimlach. Je bent haar ook aan het vertellen dat je haar begrijpt, want net zoals ik eerder zei, soms wanneer ze over straat loopt in de stad met een doel denken mensen (vooral mannen dan) dat ze boos is? Nee hoor, ze is vast hartstikke cool.

Groetjes, Arellius

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *