12 Onaantrekkelijke Uitspraken om het te Verprutsen bij Vrouwen

Onaantrekkelijke man

Mannen kunnen soms zonder dat ze het doorhebben iets zeggen wat hun kansen verprutst bij vrouwen. Dit komt omdat deze uitspraken door vrouwen direct gekoppeld worden aan je persoonlijkheid.

Alles wat jij namelijk zegt, is een spiegel van je eigen gedachtes en gevoelens, dat een groot onderdeel is van je persoonlijkheid.

In dit artikel vertel ik je onaantrekkelijke uitspraken van mannen tijdens het DATINGproces. Daarmee bedoel ik het eerste contact tot de eerste, laten we zeggen, drie dates.

Ik heb het hier nadrukkelijk dus NIET over relaties.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Uitspraken die laten zien dat je onzeker bent

Voorbeelden:

 • “Ik hoop dat ik kans maak.”
 • “Wat vind je van me tot nu toe?”
 • “Mag ik je telefoonnummer/met je praten/dansen/etc.”
 • “Ik hoop dat je mij leuk vindt.”

In plaats van dat je je bezig houdt met of JIJ de vrouw wel interessant genoeg vindt (wat je zou moeten doen) ben je alleen maar met jezelf bezig.

Niet alleen leidt dit ertoe dat je heel erg bewust wordt van je handelingen en je anders gaat gedragen dan anders, maar je stuurt ook een duidelijke boodschap aan de vrouw dat er maar weinig vrouwen interesse in jou hebben… Want ja, waarom zou je je druk maken of een vrouw je leuk vindt als je dat (veel) vaker zou horen?

Het zou het laatste zijn waar je over moet nadenken tijdens het datingproces. Alhoewel het natuurlijk altijd leuk is om te horen dat vrouwen je leuk vinden.

Tot slot ben je met deze uitspraken ook ontzettend bezig met goedkeuring krijgen. Je gedraagt je dan zo’n beetje alsof de ‘smaakpolitie’ net is binnengekomen :P.

Vrouwen willen niet praten over hoe leuk jullie elkaar vinden, ze vindt jouw veel leuker als ze daar helemaal niet mee bezig is en opeens die stilte valt… en ze denkt: “Ik vind hem leuk!”

Uitspraken die laten zien dat je subassertief/zwak bent

 • “Jammer dat ik niets meer van je gehoord heb.”
 • “Je bent te goed voor mij.”
 • “Ik verdien jou niet.”
 • “Sorry, sorry, sorry…”

Met deze uitspraken zet je jezelf onder de vrouw in kwestie. Dat is iets dat een vrouw nooit wil. Wat een vrouw echt wil (als ze eerlijk is) is een man op haar eigen niveau of er zelfs ietsjes boven.

Op die manier kan ze altijd naar je opkijken. Plaats jezelf dus nooit lager dan een vrouw bij het daten, behalve als je gebruik maakt van zelfspot.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Uitspraken die laten zien dat je wanhopig bent

Voorbeelden:

 • “Ik doe alles voor je.”
 • “Ik kan niet zonder je.”
 • “Je bent mijn droomvrouw.”
 • “Voor jou ben ik altijd beschikbaar.”

Dit lijkt me duidelijk, maar het gebeurt zo vaak bij het eerste contact of de eerste paar dates!

Een man ontmoet eindelijk een vrouw en nu gaat hij al zijn hoop op haar zetten. Je kunt het vergelijken met iemand die uitgehongerd is en eindelijk na een paar dagen eten vindt.

Het vervelende daarvan is dat je op dat moment eigenlijk alles eet, hoe smerig het ook lijkt.

En datzelfde gebeurt dus ook als je al jaren geen vrouwen hebt ontmoet. Als het overigens het geval is dat je al jaren geen vrouwen hebt ontmoet of gedatet, is het toch echt tijd om actie te gaan ondernemen!

 

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

21 Reacties op "12 Onaantrekkelijke Uitspraken om het te Verprutsen bij Vrouwen"

 1. justin says:

  Wat moet je dan zeggen als je haar Telefoon nummer wil of met haar wil praten etc,?

  • Jonathan Johnson says:

   Voor haar telefoonnummer is het simpel. Je kunt dingen zeggen als:

   - Laten we nummers uitwisselen (klinkt ook zo eerlijk vind je niet?)
   - Wat is je telefoonnummer?

   Je gaat er dus vanuit dat ze haar telefoonnummer geeft in plaats van dat je gaat vragen of je het überhaupt mag. Hiermee neem je de leiding en dat vinden vrouwen aantrekkelijk.

   Om een vrouw aan te spreken, ga je dus ook niet vragen of je met haar MAG praten. Een zelfverzekerde man begint gewoon met haar te praten, hij doet ten slotte wat hij wilt.

  • Brandon says:

   Wat m.i. het beste werkt is laten blijken dat het je er niet veel toe zou doen als ze haar nummer niet geeft, aangezien je ervan uit moet gaan dat JIJ de catch bent. Als ze het niet geeft loopt ZIJ een topvent mis, her loss. Tevens is het belangrijk dat je zelfverzekerdheid uitstraalt. Dus, het 'vragen' om een nummer is niet tactisch, want daarmee stel je jezelf wanhopig en onzeker op (je wacht passief haar toestemming af).

   Ik zeg altijd iets van "Hey, ik vind je gezellig, maar ik ga nu weer even naar mijn maten toe, geef anders je nummer, dan gaan we binnenkort eens wat drinken."

   Dit straalt uit dat je zelfverzekerd en dominant bent, omdat je ervan uit gaat dat ze je haar nummer wel geeft (je vraagt het namelijk niet), en bovendien dat ze niet al je aandacht krijgt voor de hele avond (wat wanhopig over zou komen). Als je dan haar nummer hebt, kan je je bezig houden met andere vrouwen, en zorg er vooral voor dat zij dat ook ziet (social proof).

   Succes!

   • Kenny ennekens says:

    Komt dat deel van met andere vrouwen als je haar nummer hebt niet over als player zijn? nobody want to be the bitch of someone, of het nu in een club is of in de gevangenis :p

    kenny

    • Jonathan Johnson says:

     Zolang je het op een sarcastische manier zegt, is het alleen maar aantrekkelijk.

     • Kenny says:

      waar is de tijd gebleven dat ze nog achterna liepen om het zelf te vragen :) en ik geen moeite moest doen voor een nummer te krijgen :D

  • jos says:

   Je kan het ook gewoon zo spelen dat ze zelf haar telefoonnummer geeft of dat ze om de jouwe vraagt

   Bijv. Zeg tegen haar dat je intresse hebt om een keer samen datgene te gaan doen wat haar intresseert en dan gaat het meestal vanzelf

   Het lastigste is dat als ze om jou nr. Vraagt en je geeft hem en je vraagt die van haar niet... nooit te never doen want dan hoor je der niks meer van :p

 2. Gijs says:

  dominant zijn.
  Waarom schrijf je je nummer niet op? en dan zien we wel wat er gebeurt.
  en ik hoop niet dat je sirieus bent over dat praat gedeelte

 3. justin says:

  Bedankt voor de Tips,

  Alleen hoelang moet je een gesprek aangaan voordat je een nummer kan vragen,belangrijkste is ook dat als je met haar een gesprek aan gaat dat ze in je geïnteresseerd anders houd het denk meteen al op en dan de vraag hoe kan je zo snel mogelijk dat allemaal doen?

  • Jonathan Johnson says:

   De vraag is meer: heb jij de vaardigheid om te zien dat een vrouw interesse in je heeft (en dat jij ook interesse hebt in haar)?

   Als er veel aantrekkingskracht aanwezig is en zij voelt zich bij je op haar gemak, kan je nummers uitwisselen. Dat nummers uitwisselen doe je ook alleen bij vrouwen om haar op een later tijdstip te gaan zien.

   Een nummer krijg je niet voor het nummer zijnde. Dan kan je beter in het telefoonboek kijken. Je moet een nummer regelen van een vrouw waar JIJ interesse in hebt en een vrouw die interesse heeft in jouw.

   Hoe lang je daarover doet is afhankelijk van hoe snel de aantrekkingskracht tussen jullie ontstaat. Bij de ene vrouw is er zo'n sterke klik dat je na 10 minuten eigenlijk zoiets hebt van: ik wil jou beter leren kennen, laten we nummers uitwisselen. Bij een andere vrouw is die connectie er amper en is het regelen van een telefoonnummer waardeloos omdat er waarschijnlijk ook niets uit gaat komen.

   Je wilt overigens de vrouw leren kennen en niet haar telefoonnummer dus het is belangrijker om ervoor te zorgen dat je een sterke connectie met haar opbouwt dan hoe en wanneer je haar nummer gaat krijgen.

   Je telefoon vol krijgen met nummers (en niet zozeer dates) is ook veel makkelijker dan je denkt. Spreek een vrouw aan, maak een paar leuke grapjes en zeg: ik wil je beter leren kennen, laten we nummers uitwisselen. In 3/4 van de gevallen geeft ze dan haar nummer, met name als je je telefoon direct in haar hand drukt. Maar zoals ik al zei is een connectie creëren met een vrouw belangrijker dan een nummer.

  • Kenny ennekens says:

   Je kijkt mysterieus zoals joey in friends en praat als de riddler in raadsels, mysterieus genoeg? :D

   Nu serieus, ik denk gewoon door open antwoorden te geven zonder teveel in detail te treden, tenzij je denkt dat het een voordeel bied in het gesprek, niet?

 4. Angelo says:

  Maar wat zeg je dan ipv: Jammer dat ik niks van je gehoord heb" als ze bijvoorbeeld hun afspraken niet nakomen?

  Een vriend van me zegt dat een vrouw je test maar als een vrouw te laat komt of niet op komt dagen zonder te melden ben ik er eigenlijk al klaar mee.

  • Jonathan Johnson says:

   Als een niet op komt dagen vindt ze je niet leuk genoeg. Je had dan meer aantrekkingskracht moeten opwekken tijdens de ontmoeting.

   Het heeft niets met een test te maken, maar met desinteresse.

   Je zult duidelijker in je communicatie moeten zijn. Als een vrouw twijfelt om met je af te spreken (wat ik verwacht) moet haar confronteren. Je zegt dan op een zelfverzekerde toon: je klinkt twijfelachtig, je spreekt graag met me af niet. Wat gaat het worden?

   Je dwingt haar nu een hoekje om een beslissing te maken. Zegt ze 'nee' dan heb jij je tijd niet verspilt. Zegt ze 'ja' dan maakt ze een commitment en nadat mensen een commitment met zichzelf hebben gemaakt, haken ze veel minder snel af.

   Maar eigenlijk zou je niet eens in deze situatie moeten komen, omdat je al bij het krijgen van het nummer en het voeren van het telefoongesprek al moet aanvoelen of de vrouw nou echt interesse heeft of niet.

   Als ze dat niet heeft, kan je heel veel moeite gaan doen maar je kan ook weglopen en een vrouw vinden die jou wil direct leuk vindt (en het lijkt me dat je dat laatste grager wilt). Welke man wil nou continu aan een vrouw willen bewijzen dat hij leuk is? Dat wordt een zware tijd en een nog zwaardere relatie.

 5. Jamie says:

  Ik kwam laatst een studente tegen op de UVA en kende haar eigenlijk nauwelijks, had maar kort met haar gepraat. Toen ik haar een paar dagen later tegenkwam stapte ik op haar af en gaf haar mijn nummer. Ik tikte haar op haar boven arm en ze draaide zich om. Ik had een roos uit twee papiertjes gevouwen met m'n nummer in het steeltje, en zei misschien wat zenuwachtig:
  "Hey I just met you, and this is crazy
  But here's my number, so call me maybe."

  Ik gaf het aan haar en liet haar vervolgens even volkomen verbast weg, ze draaide zich even later om met een grote lach op haar gezicht en een dikke duim in de lucht gestoken. Toen ze op me afkwam zei ze dat ze het erg lief vond en dat ze het ook wilde leren. Ik had haast en moest naar een afspraak dus ging er toen vandoor. Ze heeft nu na 3 dagen nog niks van haar laten horen.
  Enig idee wat ik beter had kunnen doen of hoe ik nog eens met haar een gesprek kan opbouwen als ik haar weer tegen zal komen?

  Groeten v. Jamie uit Alkmaar

  • Jonathan Johnson says:

   Ik gok dat ze je op dit moment de lieve schattige jongen vindt die het gedurfd heeft om haar aan te spreken, maar enige vorm van aantrekkingskracht voelt ze niet voor je.

   Vrouwen houden van mannen die de leiding nemen en waarbij ze op een gegeven moment denken: wow, dit is een interessante man!

   Nu heb je direct jouw haar nummer gegeven en heb je op dit moment 0,0% controle meer over de situatie.

   Uiteraard heb ik je respect voor je dat je afstapt op een vrouw die je leuk vindt, maar je zult toch echt eerst een normaal simpel gesprek met haar moeten gaan starten en interesse in haar opwekken. Pas daarna ga je haar nummer regelen. Zo houd jij de controle.

   En nog een vraag voor je: hoe weet je zo zeker dat je haar leuk vindt? Dit is waarschijnlijk nu gebaseerd op een kort gesprek en haar uiterlijk. Niets mis mee, maar loop je niet wat hard van stapel?

   Als ik doodeerlijk ben heb je deze vrouw in een zeer ongemakkelijke situatie gebracht. Je had het veel subtieler moeten aanpakken.

   Je start een gesprekje, laat haar lachen, vertelt een interessant verhaal en dan je iets als: weet je, jij hebt iets interessant, ik weet alleen nog niet precies wat dat is, maar ik zou wel graag een drankje met je willen gaan drinken.

   Geef me je nummer anders en dan gaan we wat leuks doen. We kunnen ook naar de dierentuin/park etc. gaan.

   MAAR je kunt natuurlijk ook haar nummer regelen en in hetzelfde gesprek een afspraak met haar maken die je gaat bevestigen met een belletje. Jij hebt het ten slotte druk toch?

   Het gaat er namelijk om dat je haar nog een keer gaat zien waarbij jullie alleen met elkaar zijn. Om zo'n afspraak te maken heb je haar nummer in principe helemaal niet nodig.

   Tijdens mijn studietijd zei ik gewoon: heb je nog een uurtje vrij? Ja, ok, nou laten we nu wat gaan drinken. We kunnen aan de overkant gaan zitten bij het water. Wat moet ik ook met haar nummer als ze recht voor me staat...

   Als je een appel wil kopen in de groentewinkel en je staat in die winkel met de appels naast je, ga je ook niet aan de winkelier vragen wat zijn nummer is om daarna te bellen wanneer je de appel kan ophalen toch?

 6. Ritchie says:

  Het "scoren" van een telefoonnummer betekent helemaal niets. Je kunt het vergelijken met het behalen van een diploma. Een diploma garandeert nog geen succesvolle carrière, je zult je moeten blijven ontwikkelen en tegenslagen moeten incasseren om succesvol te worden. Zo is het ook met het versieren van vrouwen. De ene keer heb je succes en de andere keer valt het zwaar tegen, maar je leert ervan en je gaat verder, want je wilt succes hebben. Als een vrouw je echt leuk vindt, dan komt ze opdagen en anders niet. Van vrouwelijke collega's en vriendinnen hoor ik altijd dat ze bewondering hebben voor mannen die hen durven aan te spreken, dit betekent niet altijd dat ze met de betreffende man uitgaan. Maar die man onderscheidt zich wel van de rest.

 7. Justin says:

  Dus wat ik begrijp vond ze het alleen leuk idee achter de brief,

  Wat doen jullie als je effe niks meer weet te zeggen als je met een meisje in gesprek bent
  Je moet natuurlijk ook weer een goede opening zin hebben, en dan moet je haar aan praat proberen te krijgen als ze denkt van pff weer zo'n jonge tenzij ze je meteen al heel leuk.

  • Jonathan Johnson says:

   Een man die goed met vrouwen is, laat JUIST stiltes vallen omdat dat het moment is dat er seksuele spanning wordt opgebouwd.

   Op dat moment kijk je de vrouw namelijk strak en veelbelovend aan. Vrouwen voelen dan ook die (seksuele) spanning en dat vinden ze zeer aantrekkelijk.

   Nu heb ik uiteraard niet over haar 5 minuten lang aanstaren. Je kunt haar zelfverzekerd blijven aankijken. Op een gegeven moment (kan al na 5 seconden zijn) voelt de vrouw zich misschien een tikkeltje ongemakkelijk en gaat ze spanning weglachen OF ze gaat een nieuw gesprek beginnen.

   Op dat moment voelt ze zich tot je aangetrokken tot je, maar wordt het haar een beetje teveel. Dat is ook het moment waarop je het oogcontact moet verbreken omdat je haar anders te ongemakkelijk maakt.

   Bij sommige vrouwen is dit 5 seconden, bij anderen is dit oneindig... echt iets wat je moet inschatten dus.

   Als je relax bent, komt er vanzelf wel weer iets in je op wat je kunt zeggen, of je kunt natuurlijk ook praten over de stilte zelf. Ik stel wel eens de vraag: kan je tegen stiltes? En zo is de stilte doorbroken.

 8. wayo_@live.nl says:

  Jonathan Johnson ik heb nu contact met een vrouw die ik zo leuk vind ik krijg haar niet uit me hoofd we zitten nu in een fase dat we elkaar aan het ontdekken zijn ze vertelde me dat ze me haar niet eruit vond zien als ik het goed begrijp moet ik niet opzoek zijn naar haar goedkeuring moet ik me kapsel veranderen of zo laten

  • Jonathan Johnson says:

   Ik zou zeggen: doe wat jij wil en waar jij zin hebt.

   Je kunt ook beter eerst vragen waarom je je haar zou moeten veranderen volgens haar.

   Je kunt er ook een grap over maken en zeggen: ok, ik veranderen mijn haar, als jij je haar ook verandert en dan vertel je haar hoe ze het moet veranderen (desnoods zeg je dat ze haar haar moet millimeteren :P).

   Ikzelf zou iets grappigs en arrogants zeggen, bijvoorbeeld: volgens mij ben ik al sexy genoeg, ook met dit kapsel :P

  • Kenny ennekens says:

   Ik heb een mohawk met Millimeterhaar er naast dus niet kaal met een mohawk in het midden. Maar het is een trendy versie dus als ze me al niet moeten voor een mohawk dan gaan ze waarschijnlijk mijn tattoo's ook niks vinden :)

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d