Moet je WEL of NIET Zoenen op de Eerste Date? En Wanneer?

Als er één vraag is die mij ontzettend vaak gesteld wordt, dan is het wel de volgende. Is het nu wel of niet een goed idee om te zoenen op de eerste date? Als je het internet een beetje afspeurt, dan zul je merken dat een heleboel mensen een heleboel tegenstrijdige dingen zeggen, waardoor je maar moeilijk kan zien wie er nou gelijk heeft en waarom.

Dat komt doordat de vraag eigenlijk best ingewikkeld is, en je hem niet simpelweg met “ja” of “nee” kan beantwoorden. Dat is dan ook precies de reden dat ik dit artikel schrijf. Ik zal je uitleggen wanneer het wel een goed idee is om te zoenen op de eerste date, wanneer niet, en waar je hierbij op moet letten.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Waarom zoenen op de eerste date verkeerd kan uitpakken

Kijk, ik snap het best hoor. Als je aan het daten bent, dan wil je natuurlijk een beetje spanning tussen jullie creëren, en dan het liefst seksuele spanning. Op een goede date zul je steeds meer naar elkaar gaan verlangen. Je krijgt vanzelf de neiging om elkaar ook te gaan zoenen. Als je daarna nog wat meer wilt, dan kun je jezelf hiermee echter ook in de voet schieten.

Denk even na: wanneer zou een vrouw liever seks met jou willen hebben? Als ze seksuele spanning voelt jegens jou, maar ze hier al de hele avond niets mee kan, waardoor ze zich het liefst meteen bovenop je stort zodra ze de kans krijgt? Of als ze die seksuele spanning al kwijt is doordat ze de hele avond met je heeft zitten tongen?

Precies, in dat eerste scenario is de kans vele malen groter dat ze uiteindelijk met je naar bed gaat. Hetzelfde geldt als je misschien meer op zoek bent naar iets serieus. Ook als je niet per se meteen seks hoeft te hebben, geef je haar in elk geval een reden om met jou op een tweede date te gaan. Op die manier kun je dus zorgen dat haar interesse in jou niet uitdooft.

Je moet zorgen dat een vrouw seksueel naar je verlangt

Ik zeg niet dat zoenen altijd een slecht idee is. Daarover zal ik je later in dit artikel meer vertellen. Maar wat ik je in ieder geval wil meegeven, is dat je niet te uitbundig moet zijn. Je wil dat ze nog een beetje naar je smacht. Wanneer je te heftig of te vaak gaat lopen zoenen op de eerste date, dan is de kans groot dat ze het op een gegeven moment wel weer mooi geweest vindt.

Daarnaast geef je door een vrouw te snel, te heftig of te vaak te zoenen het signaal af dat jij wanhopig bent. Je weet waarschijnlijk wel dat veel vrouwen “hard to get” spelen, maar mannen kunnen hier ook bij gebaat zijn. Als je laat zien dat ze je makkelijk kan krijgen, dan lijkt het alsof je het liefst op iedere willekeurige vrouw zou springen. Je wilt jezelf juist neerzetten als iemand met zelfvertrouwen.

Als ze geen moeite voor je hoeft te doen, dan zul je ook wel niet de moeite waard zijn.

Er zijn dus twee redenen om een vrouw niet per se te zoenen op de eerste date. Ten eerste zal je de seksuele spanning tussen jullie versterken, waardoor de kans veel groter is dat je haar uiteindelijk in bed krijgt. Ten tweede geef je het signaal af dat je niet de moeite waard bent, wat niet erg aantrekkelijk is.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Waarom zoenen op de eerste date ook juist goed kan zijn

Ik hoop nu niet dat je denkt dat zoenen op de eerste date een doodzonde is. Een zoen kan een heleboel verpesten, maar onder de juiste omstandigheden kan een zoen op de eerste date ook juist ontzettend goed zijn. Het hangt helemaal af van hoe je dit aanpakt.

Zoals ik net zei, is het bij daten belangrijk dat je seksuele spanning opbouwt tussen jou en je date. Je uiteindelijke doel is waarschijnlijk dat je haar in bed wilt krijgen. Met zoenen kun je die seksuele spanning, zoals ik net zei, volledig verpesten, maar je kunt hem ook juist aanwakkeren. Als je het wat subtieler aanpakt, en je een beetje inhoudt, dan kun je haar helemaal gek maken.

Als je haar wilt zoenen op de eerste date, zoen haar dan maar één keer tijdens de hele date. Doe dit het liefst ook niet te lang. Door haar een soort voorproefje te geven, en haar daarna te laten hangen, zal ze waarschijnlijk meer dan bereid zijn om vervolgens met je naar bed te gaan.

Niets is voor een vrouw aantrekkelijker dan een man die een beetje met haar durft te spelen.

Bovendien laat je zien dat je zelfvertrouwen hebt als je haar durft te zoenen. Dat laat je nog méér zien als je haar vervolgens een zoen durft te ontzeggen. Als je haar kort zoent, en vervolgens iets zegt als “Dat is de laatste die je vanavond krijgt”, dan laat je al helemaal zien dat je ballen hebt. Veel vrouwen zullen dit wel zien zitten, omdat ze dan onbewust gaan verlangen naar meer van jou.

Als je niet precies weet hoe je dit doet, of als je denkt dat je hier niet het zelfvertrouwen voor hebt, dan raad ik je aan om gewoon niet te zoenen. Je hebt dan in ieder geval niet het risico dat je de seksuele spanning alweer verspeelt, en daarom is niet zoenen in elk geval de meer veilige optie. Een vrouw verleiden door haar juist wél te zoenen moet je eigenlijk zien als een iets geavanceerdere techniek.

Waarom je nooit moet zoenen als je je daar niet prettig bij voelt

Bij de vraag of je wel of niet moet zoenen op de eerste date, is er nog één belangrijke vraag die we niet hebben besproken. Wat als je je daar zelf niet prettig bij voelt? Je wil dolgraag met een vrouw zoenen op de eerste date, en dat gebruiken om haar te versieren. Je voelt je daar echter ook ongemakkelijk bij, omdat je haar niet kent. Is het dan nog steeds mogelijk om haar te zoenen?

Uiteindelijk is de keuze natuurlijk geheel aan jou, maar mijn advies zou zijn: doe het niet. Allereerst zal het voor jezelf niet prettig zijn om met iemand te zoenen wanneer je daar helemaal geen zin in hebt. Bovendien ben je dan waarschijnlijk toch niet op zoek naar seks op de eerste date. Bespaar jezelf dus al het ongemak door het gewoon niet te doen.

Een tweede reden om in dit geval niet met een vrouw te zoenen, is de volgende: zij heeft het ook echt wel door. Als je met een vrouw zoent terwijl je dat zelf helemaal niet wil, dan zal dat waarschijnlijk erg ongemakkelijk op haar overkomen. Je voelt je namelijk ook ongemakkelijk op dat moment.

Je kan je wel voorstellen dat zo’n situatie niet bepaald opwindend is voor een vrouw.

Het is dus beter om een vrouw niet te zoenen op de eerste date, wanneer je je daar niet prettig bij voelt. Je bent waarschijnlijk ook niet op zoek naar seks, of in elk geval niet na deze eerste date. Als je bovendien op een meer serieuze date bent, dan is dat misschien ook niet waar een vrouw op zit te wachten. Doe dan gewoon wat goed voelt; je hoeft haar heus niet meteen in bed te krijgen.

Enkele tips om beter te zoenen

Als je in een situatie zit waarin je een vrouw best kan zoenen, dan moet je er natuurlijk nog wel voor zorgen dat je niet zo slecht zoent dat ze meteen op je afknapt. Alleen als je goed zoent, zul je ervoor zorgen dat ze naar je gaat verlangen. Veel mannen willen helaas hun eigen vermogens om te zoenen nogal overschatten (net als overigens hun vermogens in bed).

Daarom heb ik nog maar even enkele tips uiteengezet. Ik zal de volgende tips kort gaan bespreken:

  • Zorg voor een frisse mond en adem
  • Doe rustig aan met je tong
  • Beweeg een beetje mee

Tip 1: Zorg voor een frisse mond en adem

Als je je mond op die van een ander gaat duwen, dan is het natuurlijk wel zo prettig als jouw mond schoon is en ruikt. Als je meteen al een stank opmerkt, en vervolgens ook nog allerlei consumptie in iemands mond aantreft, dan zul je eerder walging dan seksuele opwinding voelen.

Zou jij zoenen met een vrouw die naar rotte vis ruikt?

Het is dus van groot belang dat je zorgt voor een schone, frisse mond en adem. Zorg dat je niks tussen je tanden hebt zitten. Hou een stukje kauwgom of een mintje achter de hand om voor een frisse adem te zorgen. Op die manier zorg je ervoor dat je zoen ook daadwerkelijk het beoogde effect heeft!

Als je min of meer permanent last hebt van een slechte adem, dan heb je waarschijnlijk gewoon last van slechte hygiëne. In dat geval moet je misschien maar eens met een mondhygiënist praten. Reuk is een zintuig dat ontzettend heftige emotionele reacties bij mensen teweeg kan brengen, dus een stinkende adem kan je liefdesleven enorm in de weg zitten.

Tip 2: Doe rustig aan met je tong

Misschien heb je weleens gehoord van “de wasmachine”. Dit is iemand die tijdens het zoenen zo ontzettend wild met zijn of haar tong beweegt, dat het bijna komisch wordt. Erg aantrekkelijk vinden de meeste mensen dit niet; het voelt meestal erg vies. Wees je daarvan bewust als je besluit te zoenen op de eerste date.

Het gezegde “less is more” geldt zeker weten ook voor je tong.

In de context van de eerste date is dit, zoals ik eerder al een beetje hintte, eigenlijk nog belangrijker. Door je tong subtiel te gebruiken, of misschien wel helemaal niet, geef je haar wel wat ze wil, maar niet helemaal. Je houdt je nog een beetje in, waardoor zij ook na het zoenen nog naar je blijft smachten.

Tip 3: Beweeg een beetje mee

Zoenen is een activiteit die met een hele hoop passie gepaard gaat, en je moet je daar ook naar gedragen. Als je zo iemand bent die volledig bevriest tijdens het zoenen, dan zal dat voor veel mensen een afknapper zijn. Je wilt het idee hebben dat je met een gepassioneerd persoon aan het zoenen bent, niet dat je aan een levenloos standbeeld aan het likken bent.

Beweging is dus van belang tijdens het zoenen. Nou moet je natuurlijk niet als een soort idioot je hoofd op en neer knikken. Kom gewoon afwisselend iets dichterbij en verder weg van haar, en doe iets met je handen. Pak bijvoorbeeld haar achterhoofd vast met een van je handen, om het allemaal nog net wat intiemer te maken. Je zal aan haar reacties kunnen merken hoe ver je hierin moet gaan.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d