Wil Jij Vrouwen Direct of Indirect Versieren?

Vrouwen versieren kan je op vele verschillende manieren doen.

De ene man spreekt een leuke vrouw meteen aan als hij haar ziet en maakt zijn intenties duidelijk, de ander probeert haar meer indirect te versieren.

Iedereen heeft zo zijn eigen stijl die bij hem past en waarmee hij een vrouw probeert te versieren.

In dit eerste artikel van het nieuwe jaar bespreek ik de voors en tegens van het direct en indirect versieren van vrouwen.

Indirect Vrouwen Versieren

Wanneer ik over indirect vrouwen versieren schrijf, dan bedoel ik daarmee dat de man in eerste instantie niet laat merken dat hij de vrouw leuk vindt.

Dit is voor veel mannen een veilige manier om iemand durven aan te spreken.

Je vraagt een vrouw gewoon een paar algemene vragen en de kans is groot dat ze je niet knalhard zal afwijzen.

Dat is de voornaamste reden waarom mannen indirect zijn.

De pijn van een afwijzing komt namelijk minder hard aan wanneer de vrouw niet geïnteresseerd is.

Je kan immers voor jezelf goed praten dat je helemaal niet de intentie had om haar te versieren, maar dat je haar enkel iets wilde vragen.

Indirect zijn is dus een goede binnensluiper om een gesprek te openen maar de kans is groot dat de conservatie met een vrouw saai wordt.

Een vrouw in een uitgaansgelegenheid wilt namelijk emotionele prikkels ervaren en die krijgt ze niet wanneer je haar de weg vraagt.

Daarnaast heb je kans dat ze zich afvraagt waarom een vreemde man dit soort algemene vragen begint te stellen.

Vrouwen hebben al snel door aan de hand van je non-verbale lichaamstaal of je haar probeert te versieren.

Ben Jij Congruent?

Congruentie is een term uit de psychologie. Het betekent dat je gedachtes en overtuigingen in overeenstemming zijn met jouw non-verbale lichaamstaal.

Hoe meer die van elkaar afwijken, des te groter is de kans dat een vrouw denkt dat je fake bent.

Het indirect benaderen van een vrouw kan zorgen voor incongruentie.

Waarom? Omdat je haar benadert met de intentie om haar te versieren terwijl je tegelijkertijd doet alsof je haar niet seksueel aantrekkelijk vindt.

Je komt dan niet authentiek over.

Heel primitief gezien is de reden waarom je een wildvreemde aantrekkelijke vrouw aanspreekt omdat je uiteindelijk seks met haar wilt hebben.

Het niet laten zien dat je haar aantrekkelijk vindt kan ervoor zorgen dat ze afhaakt omdat ze het vreemd vindt dat je om de hete brij heen draait.

Indirect vrouwen versieren vereist dat je sociaal sterk overkomt en makkelijk met iemand kan praten over aseksuele onderwerpen zonder dat de ander haar interesse in jou verliest.

Het gebrek aan verbale seksuele intenties tonen kan je goed maken door middel van sterk oogcontact en krachtige lichaamstaal (benen gespreid op schouderbreedte, rug recht, haar veelvuldig aanraken etc.)

Direct Vrouwen Versieren

Direct vrouwen versieren is niet voor iedereen weggelegd.

Niet iedere man heeft het lef of zelfvertrouwen om een vrouwen direct aan te spreken en zijn intenties naar haar toe duidelijk te maken.

Het is nu eenmaal zo dat je iets meer afwijzingen zult krijgen wanneer je een vrouw direct probeert te versieren en je intenties laat blijken waarom je haar aanspreekt.

Je zal dan iets meer afwijzingen krijgen, maar ook veel meer successen omdat je de buit sneller binnen hebt wanneer de vrouw wederzijdse interesse in je toont.  Jullie kunnen beide dan sneller het hele hard2get spelletje achter jullie laten.

En dat is een kick die al die voorgaande afwijzingen onmiddellijk doen laten vergeten;)

Ik geef toe dat direct vrouwen versieren meer ervaring en vaardigheden vereist en dat je sterk in je schoenen moet staan.

Je moet ook scherp en gevat zijn op de testen van vrouwen die ze ongetwijfeld op je zullen afvoeren wanneer jij je intenties laat blijken. Daarnaast is sterke lichaamstaal ontzettend belangrijk.

Voor beginners en mensen die zich niet prettig voelen bij het direct benaderen van vrouwen raad ik een mix van beide aan.

Wat bedoel ik daarmee?

In plaats van verbaal te zeggen dat je haar leuk of aantrekkelijk vindt focus je jezelf op je non-verbale lichaamstaal.

Raak haar gedurende het gesprek op niet-erogene zones aan (buitenkant armen, schouders of geef een knuffel) en praat met haar op een speelse, humoristische en uitdagende manier zonder daadwerkelijk te zeggen dat je haar aantrekkelijk vindt.

Je laat je lichaamstaal en je non-verbale communicatie (oogcontact en je gezichtsmimiek) voornamelijk het werk doen terwijl je met haar een gesprek voert.

De vrouw zal gedurende de interactie al snel door hebben dat je met haar staat te flirten en misschien iets meer van haar wilt.

Dit is het haakpunt in het gesprek waarin ze emotioneel in je gaat investeren. Ze begint non-verbale interesse te tonen (kijkt aandachtig, grote pupillen, hoge stem).

Zodra je deze signalen in het gesprek begint waar te nemen weet je dat je goed zit!

1 Reactie op "Wil Jij Vrouwen Direct of Indirect Versieren?"

  1. Arnold

    says:

    Hallo Kevin,

    Leuk artikel dat je geschreven hebt!

    Ik zelf sprak vrouwen vroeger ook vaak indirect aan, maar weet nu dat daarmee weinig nummers en dates scoort!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *