7 Tips voor Als ze het te Druk / Geen Tijd Heeft om Af te Spreken

Herken jij je in deze situatie? Je hebt een ontzettend leuke meid ontmoet. Jullie klikken goed met elkaar, kunnen over van alles en nog wat praten en zijn ook fysiek tot elkaar aangetrokken. Je wilt haar het liefst zo veel mogelijk zien, maar je krijgt steeds hetzelfde antwoord: “Sorry, ik heb het te druk”.

Of je hebt al een tijdje een relatie met je vriendin. Vroeger spendeerden jullie superveel tijd samen, maar de laatste tijd schiet dat er steeds bij in. Ze lijkt wel geen tijd meer voor je te hebben en altijd met wat anders bezig te zijn. Wat moet je doen als ze het te druk heeft, of geen tijd heeft om met je af te spreken? Je komt erachter in dit artikel!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Ze heeft het te druk voor me, wat nu?

Of je nu net aan het daten bent of al langer een relatie hebt, je probeert er tijd en moeite in te stoppen. Je doet je best om er altijd te zijn voor haar en om de relatie leuk te houden. Van haar kant lijkt het echter anders; ze heeft zo weinig tijd voor je, dat je haar eigenlijk bijna nooit ziet.

Haar agenda zit altijd vol, ze heeft voor iedereen tijd – behalve voor jou.

Herken je dit? Je bent zeker niet de enige. Er zijn meer mannen naar me toe gekomen met dit probleem. Ze hebben het gevoel dat ze hun partner veel te weinig zien, en daar willen ze verandering in brengen. Ze willen niet meer op de laatste plaats, maar juist op de eerste plaats komen.

Voor al die mannen, maar ook voor jou, heb ik de onderstaande 7 tips op een rijtje gezet. Ook jij verdient namelijk de aandacht van je partner – maar je moet wel slim met de situatie omgaan. Schreeuwen om aandacht heeft geen zin, zoals je wel gaat zien. Lees dus snel verder!

Tip 1: Ga niet bij haar smeken om aandacht

te-druk1Ik begin gelijk met de belangrijkste tip: smeken om aandacht is wel het laatste dat je moet doen. Hiermee bedoel ik niet alleen letterlijk smeken, maar ook alle andere manieren waarmee je duidelijk maakt dat je niet zonder haar aandacht kan.

Vrouwen vinden het namelijk niet aantrekkelijk als hun partner te veel afhankelijk van ze is.

Bovendien: je maakt het er ook niet gezelliger op, als je elke keer begint over het feit dat je haar ‘te weinig ziet’. Zo verpest je alleen maar de weinige momenten die jullie samen doorbrengen. Jij zou het toch ook niet leuk vinden als zij elke keer weer zeurt over dat je haar te weinig aandacht geeft?

Dit betekent overigens ook dat je haar niet moet spammen met appjes of sms’jes. Ze raakt dan alleen maar geïrriteerd, waardoor ze misschien nog minder tijd met je door wilt brengen. Probeer het dus aan te pakken als volwassenen – ik kom hier later nog op terug.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Tip 2: Bedenk hoe lang deze situatie al gaande is

Sommige vrouwen zijn gewoon heel ambitieus. Een baan, een studie, extra bestuurswerk, vrijwilligerswerk – ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Dan is het ook niet zo gek dat hun agenda telkens vol zit. Ze hebben het altijd druk gehad, en hier zal waarschijnlijk weinig verandering in komen.

te-druk2Je moet dus overwegen of je het waard vindt om met zo’n relatie verder te gaan. In deze situatie kan ze er waarschijnlijk weinig aan doen om meer tijd met jou door te brengen. Het is op zo’n moment dan ook belangrijk om er met haar over te praten. Hoe je dat aanpakt, leer je in tip 5.

Bedenk wel: het is helemaal niet erg als jouw vriendin ambitieus is! Dit betekent dat ze bereid is om hard voor zichzelf te werken; ze wil niet afhankelijk zijn van jou als man. Ze wil wat maken van haar leven, en niet enkel met een rijke man trouwen. Misschien stelt ze op dit moment haar ambities wel boven haar relatie.

Daar is in principe niets mis mee, maar dat moet wel iets voor jou zijn. Als jij behoefte hebt aan meer tijd met haar, is dat iets om het met haar over te hebben. Niet iedereen kan namelijk een relatie hebben met een erg ambitieus persoon.

Het kan echter ook anders zitten: je vriendin had eerst alle tijd van de wereld, maar opeens heeft ze het te druk. Ze heeft nu geen tijd meer voor je, terwijl jullie vroeger hele dagen konden niksen met z’n tweeën. Dan moet je toch even achter je oren gaan krabben: wat is er aan de hand?

Tip 3: Check of je zelf een fout gemaakt hebt

Het is makkelijk om de schuld bij haar te leggen, wanneer ze het steeds te druk heeft voor je. Maar misschien moet je de oorzaak van het probleem wat dichterbij zoeken.

Heb jij niet iets gedaan waardoor ze minder tijd met je wil doorbrengen?

te-druk3

Misschien is er een van de volgende dingen aan de hand:

 • Ben je vreemdgegaan en is ze daar nog niet overheen?
 • Ben je lomp tegen haar geweest?
 • Hebben jullie ruzie gemaakt?
 • Heb je haar op een andere manier beledigd?
 • Heb je zelf de relatie verwaarloosd?
 • Breng je veel tijd met andere vrouwen door en is ze jaloers?

Kortom, ga even na wat je gedaan zou kunnen hebben waardoor je vriendin meer afstand is gaan nemen. Vrouwen zijn namelijk niet altijd duidelijk over waarom ze precies doen wat ze doen. Ze denken dat jij het wel snapt als ze zegt dat ze “het even wat drukker heeft” en “je misschien wat minder kan zien”.

Helaas, mannen zijn er na duizenden jaren nog steeds niet achter gekomen hoe ze dit soort hints moeten opvatten. Als je het gevoel hebt dat ze je bewust aan de kant zet, omdat je een stomme fout hebt begaan, wordt het hoog tijd om goed met haar te praten. Daarover lees je meer in tip 5.

Tip 4: Zorg dat je niet voor de gek wordt gehouden

te-druk4Soms kan het gebeuren dat je iemand gewoon niet meer leuk vindt. Die persoon dumpen is echter ook niet leuk; je kan iemand er erg mee kwetsen. Daarom kiezen sommige mensen ervoor om iemand niet gelijk te dumpen, maar om dit op een wat ‘lievere’ manier duidelijk te maken.

Oftewel: ze zegt dat ze het te druk voor je heeft, terwijl ze je eigenlijk niet meer leuk vindt.

Misschien heeft ze zelfs al een andere man op wie ze een oogje heeft en door wie ze het ‘zo druk’ heeft. Zeker als ze eerst zo lui als een varken was en nooit iets te doen had, moeten er alarmbellen bij je gaan rinkelen als ze opeens geen tijd meer heeft om af te spreken. Iemand wordt niet van de ene op de andere dag ambitieus.

Bovendien: als je iemand echt leuk vindt, zou je juist je best moeten doen om diegene te zien. Als jouw meisje dus nooit het initiatief neemt om samen wat te doen, en nooit tijd heeft als jij het vraagt, betekent dat eigenlijk dat je niet belangrijk genoeg voor haar bent. Je bent het niet waard om door zo iemand aan het lijntje gehouden te worden!

Probeer dus na te gaan wat ze doet als ze geen tijd voor jou heeft. Is ze altijd ‘bij die ene vriendin’? Misschien is het dan eens tijd om die vriendin te bellen. Ook als ze opeens vaker uitgaat met vriendinnen, moet je argwanend worden. Desnoods vraag je of je een keer met haar mee mag; als ze hier heel moeilijk over doet, weet je eigenlijk al genoeg.

Tip 5: Confronteer haar met jouw standaarden

Hoe je het ook wendt of keert, op een gegeven moment zal je toch met haar moeten praten over dit probleem. Je kunt het niet voor jezelf blijven houden, want anders wordt het nooit opgelost.

Je moet jullie relatieproblemen samen oplossen, ook als zij de oorzaak ervan is.

te-druk5Zoek dus een moment waarop jullie rustig kunnen praten, bijvoorbeeld tijdens het eten. Vertel haar dat je het niet leuk vindt dat ze zo weinig tijd voor je heeft. Zeker als ze pas sinds de laatste paar weken minder tijd voor je heeft, is dit een gerechtvaardigd iets om te zeggen.

Jij mag namelijk ook standaarden hebben, en als een van die standaarden is dat je haar een aantal keer per week wilt zien, is het jouw recht om daarvoor op te komen. Wees hierover duidelijk tegen haar. Ga er niet over onderhandelen, maar geef haar een keuze: of ze gaat mee in jouw standaard, of niet. Hoe kun je dit het beste brengen?

 • Doe het op een rustig moment;
 • Vertel het recht voor zijn raap, draai er niet omheen;
 • Wees niet emotioneel, maar rustig en duidelijk;
 • Ga niet met haar in onderhandeling over hoe vaak jullie elkaar zouden moeten zien;
 • Probeer kalm te blijven, ook als ze emotioneel wordt – ga geen drama schoppen.

Wees ook wel een beetje realistisch in je standaarden. Als je haar opeens vijf keer per week wilt zien, terwijl dat vroeger één keer was, kun je dat niet van haar verwachten. En als je weet dat ze slechts een paar weken wat drukker is met haar werk, dan is het niet redelijk om haar te verwijten dat ze te weinig tijd voor je heeft.

Tip 6: Besteed meer tijd aan wat jij leuk vindt

Oké, je vindt het vervelend dat ze het te druk heeft voor je. Wat ga je nu doen? Op de bank zitten wachten tot ze je eindelijk appt, om binnen tien seconden iets terug te sturen? Of ga je dingen doen die jij zelf wilt doen, die jij gaaf vindt?

te-druk6Het leven draait niet alleen maar om haar agenda – jouw leven doet er ook toe. Als jij altijd maar op haar wacht en altijd voor haar beschikbaar bent, gaat ze dat voor lief nemen. Ze hoeft geen rekening met jou te houden, omdat ze je toch wel altijd kan zien wanneer ze wilt.

Door meer tijd te besteden aan je eigen leven, dwing je haar om zich ook met jouw agenda bezig te houden.

Wanneer je opeens zegt dat je geen tijd voor haar hebt, gaat ze misschien nadenken over wat je voor haar betekent. Het maakt haar ervan bewust dat ze moeite voor je moet doen, dat je niet zomaar alles voor haar doet. Ze hoeft je niet met opzet te ontwijken; soms vergeet ze gewoon dat ze haar best voor je moet doen.

Door meer tijd te besteden aan dingen die jij leuk vindt, buiten je relatie om, forceer je haar om na te denken over haar prioriteiten. In het beste scenario gaat ze meer haar best doen om tijd met je door te brengen. Als ze alleen maar boos wordt omdat jij nu opeens geen tijd voor haar hebt, weet je eigenlijk al hoe het zit: ze vindt je niet belangrijk genoeg, maar ze wil je geen pijn doen door je te dumpen.

Tip 7: Weet wanneer het tijd is om verder te gaan

te-druk7Je hebt haar nu geconfronteerd met jouw standaarden; ze weet waar jij aan toe bent en dat ze moeite voor je moet doen. Nu is het aan haar om ook daadwerkelijk actie te ondernemen en meer tijd voor je te maken. Geef haar daar de ruimte en de tijd voor; je moet niet verwachten dat ze dit een week voor elkaar krijgt.

Als er echter geen schot in de zaak komt, is het aan jou om een keuze te maken. Wil je wel verder in deze relatie? Of kan je er op deze manier echt niet mee leven? Wanneer jouw vriendin heel ambitieus is en altijd druk zal blijven, weet je in elk geval dat ambitieuze vrouwen niets voor jou zijn. Blijft ze vaag over haar afspraken en laat ze niets weten over haar leven? Laat je dan niet langer aan het lijntje houden.

Het lijkt misschien lullig om haar zo te laten vallen. Maar als jij duidelijk naar haar bent geweest, haar een kans hebt gegeven om haar gedrag te veranderen en zij jouw standaarden niet respecteert, dan zit er niets anders op dan verder te gaan. Het is dan simpelweg de consequentie van haar eigen gedrag.

Jij verdient beter dan een vrouw die geen tijd voor je maakt!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d