3 Dingen Die Jij Nu Kunt Doen Om Beter Te Worden Met Vrouwen Versieren

Versieren van vrouwen

We hebben allemaal een punt waarop we echt even niet weten wat we moeten doen om onzelf te motiveren. Waar is die motivatie gebleven van afgelopen weekend? Of zelfs die van gisteren?!

Succes is geen doel maar het is een gewoonte, dus we moeten constant iets vinden dat ons gedreven houdt om op gang te blijven. Er zijn onder andere vragen die je aan jezelf kan stellen, je eigen regels maken, enz., enz. Maar hoe houd je het langer dan een week, maand of een jaar vol?

We hebben allemaal ons dagje niet, maar vergeet nooit waarom je begonnen bent. Stel, je bent iemand die het zat is om elke keer maar weer in de ”friendzone” te komen en dat elke vrouw je lief en aardig vindt in plaats van sexy en knap.

Elke dag is een nieuwe kans om er weer keihard voor te gaan, je kan niet elke keer op je piek staan te presteren want anders word je gek, te snel uitgeput of allebei. Je wilt hierdoor geen slaap verliezen, houd de lol erin en geniet ook van het leven wanneer je het doet.

In het volgende artikel deel ik een aantal tips over hoe je de motivatie erin kan houden en hoe je het leuk voor jezelf kan houden.

Veel leesplezier…

1. Schrijven

Het is natuurlijk overduidelijk dat ik van schrijven hou, met alle plezier deel ik de tips en informatie die ik over de jaren heen heb geleerd. En die ik hier graag met jullie deel met de wens dat het voor jullie werkt.

Hoe voel jij je over schrijven? Als je er niet van houdt maar het nog nooit gedaan hebt, stel ik zeker voor om het te proberen. Iedereen die schrijven niet erg vindt of die er ook van houdt? Hier een aantal voorstellen van wat je zou kunnen schrijven:

 • Je meest recente ervaring/benadering met een vrouw. Hoe ging het? Wat waren de plus- en minpunten?
 • De meest waardevolle tips die je hier en ergens anders leest.
 • Openingszinnen en/of comebacks (snel en slim antwoord).

Gelijk na elke benadering, of wanneer je thuiskomt, kun je jezelf evalueren. Thee, koffie of whisky (wat jij wilt) erbij, muziekje en dan lekker gaan schrijven. Waar dit voor helpt is dat je dan later je progressie kan bekijken, als je dit echt lang volhoudt heb je zo een paar schriften/boekjes vol met leuke verhaaltjes die je later ook kunt terug lezen. Je merkt dan langzamerhand dat de verhalen beetje bij beetje steeds meer successen laten zien.

Ik stel ook ”Free-writing” voor, letterlijk; vrij-schrijven. Dat houdt in dat als je té veel aan je hoofd hebt, en je even alles kwijt moet, dat je dan minimaal drie tot vijf A4’tjes vol schrijft met je gedachtes. Krijg je kramp in je hand? Even los schudden en dan weer verder gaan. Ook al val je in herhaling, gewoon doorgaan. Je zult daarna echter wel merken dat het binnen in je hoofd een stukje rustiger is.

*Als Giancomo Casanova nooit alles had geschreven dan hadden we nooit geweten dat hij een legende was wanneer het op vrouwen versieren aankwam.

*Zal ik je een geheimpje vertellen? Ik heb een speciaal [zwart] boekje met een mooie goud en rode pauw erop, en daarin schrijf ik alle namen van alle vrouwen waarmee ik naar bed ben geweest, en geef ik ze allemaal een speciaal bedankje. Dat is iets wat ik doe, niet om de vrouwen te tellen waarmee ik seks heb gehad, gewoon een persoonlijk en klein dankbaarheidje naar de vrouwen toe die een mooie en intieme ervaring met mij hebben gedeeld.

2. Coaching

Hoe ik begonnen ben was maar met één boek, en daar baseerde ik voor anderhalf jaar mijn vaardigheden op. In die zin vind ik dat ik best wel geluk had, ik was zeker een doener! Ik wilde een échte verandering maken, en voordat ik het wist werd ik een monster. Ik deed precies wat het boek mij vertelde en het werkte ook nog! Als je precies doet wat er staat, en je de tekst een beetje goed kan interpeteren dan kan al de informatie die je opdoet echt werken!

Er zijn velen die het zelf niet kunnen, lezen, en internetvideo’s bekijken over hoe en wat wanneer het op vrouwen versieren aankomt. En dat gaat allemaal prima. Alhoewel, soms moet er iemand gewoon bij zijn om je die extra zet te geven die je nodig hebt, iemand die wat consequenties creeërt voor als je er niet voor gaat wanneer je weet dat je dat wel wilt.

Wanneer ik iemand coach? Haast niemand wil midden op straat gaan opdrukken, wanneer ze dus gaan twijfelen en de dame niet benaderen moeten de cursisten vijf keer opdrukken. Gebeurt het weer? Tien, vijftien, twintig keer opdrukken en ga zo maar door.

Op een gegeven moment zat ik op een niveau waar iedereen op komt, waar je een beetje vast zit en het lang duurt voordat je daadwerkelijk vordert en klaar bent voor het volgende niveau. Ik zie het zo:

Niveau 1

 • Lichaamstaal, Oogcontact, Fysiek Escaleren, Glimlach & Zelfvertrouwen onder de knie hebben.
 • Eén dame benaderen die alleen loopt, en nummers kunnen uitwisselen. (Overdag)
 • Twee dames benaderen, dan drie of meer dames benaderen. (Overdag/Club)
 • Een dame mee naar huis nemen en seks met haar hebben. (Overdag/Club)
 • Binnen een uur: een dame in de discotheek zoenen. (Club)

Niveau 2

 • Een dame benaderen in een grote groep en haar succesvol isoleren om nummers uit te wisselen of te zoenen. (Disco)
 • Een dame succesvol benaderen/versieren die [druk] aan het werk is in een café, winkel, waar dan ook en diezelfde dag met haar afspreken. (Overdag)
 • Dames die achter de bar werken kunnen versieren, en wellicht diezelfde avond seks met haar hebben. (Disco)
 • Vrouwen versieren die in een groep met andere mannen staan, en hun kunnen isoleren. (Disco)
 • Minstens een vijfenzeventig tot tachtig procent succes garantie dat je je nummer kunt uitwisselen en later ook kunt afspreken. (Overdag/Disco)

Niveau 3

 • Strippers in een stripclub succesvol versieren. Als je dit wilt, kan dit best moeilijk zijn omdat het sterke vrouwen zijn die jou zien als klant. Maar: oefening baart kunst!
 • Trio’s waarmaken; jij en twee andere vrouwen, duh.
 • Een zeventig-plus succes garantie dat je met een vrouw seks zult hebben wanneer je met haar afspreekt.
 • Vaak op dezelfde avond een vrouw vanuit de discotheek mee naar huis kunnen nemen.
 • Een hoog kaliber van bloedmooie vrouwen kunnen versieren.

Er kan nog heel wat meer bij in deze lijsten en je kan natuurlijk een niveautje of twee hoger gaan als je dat wilt. Dit is dan een schets van hoe het eruit zal zien wanneer je jezelf toewijdt aan het super goed worden met vrouwen versieren. Meestal duurt de transitie van niveau één naar twee het langst.

Daarom stel ik voor om misschien een dating coach in te huren, en ik weet maar al te goed dat er hier in Nederland wel een aantal zeer goede, ook internationaal bekende, dating coaches zijn. Een coach van top niveau kan heel handig zijn wanneer je direct geëvalueerd moet worden. Hij (tegenwoordig kan het ook een ”zij” zijn) kijkt dan van een afstand en bestudeert hoe je een vrouw benadert en vertelt je dan na de benadering direct de plus- en minpunten zodat je die gelijk kan verbeteren en het voor de volgende keren alleen maar beter gaat. Het advies van een hele hele hele goede coach kan echt héél lang meegaan.

Ik merkte ook wel dat boeken en video’s op het internet werkten, alhoewel, door persoonlijke coaching door iemand die al vijftien plus jaar bezig is merk je echt wel een stijging in je niveau na de training. Dit hoef je natuurlijk niet te doen, het is maar een voorstel. Maar als ik eerlijk mag zijn wel een aanrader. Als je het bij blogs lezen wilt houden dan ben ik meer dan tevreden als je me kan vertellen dat de tips en adviezen van deze site daadwerkelijk voor jou werken.

{Een klein bedankje voor de fanatieke lezers, haha}

3. Jouw Stijl

Eigenaardig bezig zijn is één van de sleutels om goed te worden met vrouwen versieren, want niemand is beter dan jou zijn dan jezelf. Hell no dat ik je vertel: ”Ach, wees gewoon jezelf” want dat vind ik nog stééds één van de slechtste adviezen ooit! Het is ook een moeilijke en diepzinnige vraag om te stellen: ”Wie ben jij echt? Maar, écht?” Niet iedereen heeft daar tijd voor, ik ben zelf ook nog te jong om op een ware zelfontdekkingsreis te gaan. Eerst even genieten van het leven en van de vrouwen.

Wanneer ik iemand vertel om ”Hoi” te zeggen tegen een vrouw, dan kan ik het wel tegen tien verschillende mannen vertellen maar elke man die zegt het anders. Die zegt het op zijn manier. Je kan leren om charmanter te zijn, maar je zult niet dezelfde soort charme hebben als de vorige of volgende.

Creëer jouw stijl van vrouwen versieren, want dat maakt jou uniek en geeft je een eigen identiteit. Ik zal voor altijd een leerling blijven en mij open stellen voor nieuwe suggesties wanneer het op informatie aankomt, in dit geval vooral voor vrouwen versieren. Ik weet ook nog niet alles en houd er ook van om nieuwe dingen bij te leren, als ik het zelf ook maar doe!

Zoals altijd wens ik je heel erg veel success wanneer je (vandaag) beslist om actie te gaan ondernemen, voor jezelf! Gun het jezelf, je verdient het, je verdient een goede vrouw, en een goede vrouw verdient jou.

Groetjes, Arellius*

 

5 Reacties op "3 Dingen Die Jij Nu Kunt Doen Om Beter Te Worden Met Vrouwen Versieren"

 1. Hassan says:

  Ik heb die dingen die ik moet doen om beter te worden nu goed op me ingenomen maar me vraag is alleen nog als ik een coach nodig zou hebben waar kan ik die dan vinden?

 2. jasper says:

  wat als dit allemaal fake is en gwn iedereen laten betalen en niks meer krijgen en al je geld kwijt zijn ? want wil het wel vele beter leren maar twijfel nog omdat jullie betalingswijzes nogal raar zijn met heel die tekst en dan commentaar van andere mensen lijkt precies ook niet echt ? gr

 3. flipje says:

  Jasper, ik ben ook niet zo van internet betalingen enzo.
  Maar ik kan je het e-book wel aanraden. De eerste keer dat ik het las viel het me eigenlijk tegen. Maar dat kwam waarschijnlijk omdat ik het in 3 dagen uitlas. Wel was het heel goed te lezen trouwens. In die drie dagen ging er zoveel door me heen dat ik het gewoon niet opsloeg.

  Nu ik het een paar keer heb gelezen begrijp ik het steeds beter, en je komt ook elke keer nieuwe dingen tegen in het e-book staan. Die je misschien eerst niet begreep. Ik heb echt een vooruit gang geboekt. Ik ben er nog niet. Maar heb al wel veel meer zelfvertrouwen gekregen. En kan me goed uit de woorden komen.
  Hoop dat dit je overtuigd. Het geld verdient zich terug in geluk. Al is geluk niet te koop
  Gr.

 4. dani says:

  ik wil een dating coach, maar ik kan toch geen vooruitbetaling zomaar geven zonder een bewijze dat deze allemaal echt is.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d