3 Dingen Waar Een Vrouw Altijd Voor Valt

In deze blog ga ik je drie gedrags- en/of persoonskenmerken waarop vrouwen vallen beschrijven en uitleggen.

In principe is dit de basis van het versieren van vrouwen, maar is het ook één van de krachtigste dingen.

Als deze kenmerken goed zitten hoef je niet eens meer veel te doen voor een vrouw.

Het is erg makkelijk om een vrouw te versieren als ze je al leuk vindt, voordat je ook maar iets gezegd hebt. Dit ga je bereiken wanneer deze op een positieve manier uitkomen!

Ik wil beginnen met eentje die buiten het versieren van vrouwen om ook erg belangrijk is…

Gezondheid

Het is erg belangrijk om gezond te zijn en er ook gezond uit te zien. Er zijn mannen die gewoon simpelweg niet gezond zijn, en dan zie je er ook niet zo uit. Je hebt wallen onder je ogen, geen mooie huid en je zit vaak ook niet goed in je vel.

Zorg er voor jezelf voor dat je gezond bent en je ook zo voelt! Vrouwen houden ervan als een man gezond en goed verzorgd is!

Humor

Vrouwen vinden het heel erg onaantrekkelijk als een man totaal geen humor heeft. Als je aan een vrouw vraagt wat ze het belangrijkst vinden aan een man zeggen ze heel vaak ‘humor’. En dat is logisch.

Wie wil er nou veel met een persoon optrekken als diegene geen plezier veroorzaakt? Ga naar comedie-classes, die kosten niks en je zult humor leren te begrijpen en gebruiken.

Status

Dit is samen met zelfverzekerd zijn het belangrijkste kenmerk. Als je status hebt kun je erg veel maken en ben je snel al aantrekkelijk. Status kan je overal in hebben! Je kan status hebben op je werk omdat je baas bent, maar ook als schoonmaker bij je werk kan je status hebben voor de mensen om je heen.

Heb jij status? Zorg ervoor dat je een bepaalde vorm van status opbouwt door goed met mensen om te gaan en te zorgen dat ze graag bij jou in de buurt zijn. Vrouwen willen heeeel graag een man met status!

Dit waren drie van de zes kenmerken die ik ga beschrijven. Maar niet iedereen heeft deze kenmerken van zichzelf. Mensen die gezond zijn hebben daar hun best voor gedaan door te sporten, genoeg te bewegen en gezond te eten.

Aan de andere kant is humor wel iets waarmee je in principe wordt geboren. Je hebt het of je hebt het niet.. Maar je kunt het wel leren! Als je het niet hebt, kun je altijd oefenen met ‘grappig zijn’. Het gaat meestal namelijk om de manier waarop je iets brengt.

Status, is wel weer iets waar je hard voor moet werken. Mensen die status hebben hebben hun functie niet als kadootje gekregen. Maar de status in een groep vrienden kan je heel makkelijk verkrijgen. Bijvoorbeeld door middel van humor, als je grappig bent en veel plezier hebt, zullen mensen zich automatisch naar je toe getrokken voelen.

1 Reactie op "3 Dingen Waar Een Vrouw Altijd Voor Valt"

  1. TwistedMind

    says:

    Klopt ook helemaal ;) Er zijn verschillende manieren om aandacht te trekken van onbekende mensen maar ook van je vrienden. Als er een hele groep mensen rond je heen staat en lacht en je vragen stelt dan zullen anderen dat zeker opmerken. Hoe meer aandacht je krijgt hoe zelfverzekerder je wordt.

    Humor bezit niet iedereen, dat is een punt waaraan ikzelf nog aan werk. Je kan dan boeken lezen, naar grappige serie's kijken of de film (Comedian (2002) ). Je moet natuurlijk geen clown worden want dan maak je jezelf belachelijk en dat is ook niet de bedoeling ;)

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *