Geef Jouw Mening en Win Ons eBoek + Programma

[poll id=”3″]

P.S. Vertel hieronder wat je keuze is en leg uit waarom. De beste reactie krijgt GRATIS ons eBoek Vandaag Vrouwen Versieren + Het Ultieme Versier Programma (alle twaalf maanden).

Je kunt bijvoorbeeld uitleggen wat je precies wilt weten over de keuze die je net gemaakt hebt en waarom je dit graag wilt weten.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

46 Reacties op "Geef Jouw Mening en Win Ons eBoek + Programma"

 1. Henri says:

  Inmiddels, begrijp en voelt ik steeds sterker dat ik mijn mijn hoofd een zeer hardnekkige knop moet gaan omzetten die ik ooit in mijn jeugd heb aangeleerd... het contact met mijn moeder. Ik verval steeds in het alles willen doen om aardig gevonden te worden... door uiteindelijk weer mijn moeder. Het roer gaat echt om, nee mams ik ben jou niks schuldig en ik weet wat ik wil. En daarbij heb ik jou niet meer nodig!

 2. DjoDjo says:

  Wanneer je vrouwen natuurlijk aantrekt vergroot je je zelfvertrouwen ook meteen. Seksuele aantrekkingskracht spreekt voor zich;)

 3. sjors says:

  Omdat ik erachter ben gekomen dat mijn ex de ware is en ik zie waar het fout is gegaan en ik er alles aan wil doen om haar terug te krijgen.

  • michel says:

   Ik herken ook waar het fout ging (in mijn relatie) en ik zou het ook over willen kunnen doen.
   Maar men zegt dat het 1 kans per vrouw per leven is.
   Je kunt een vrouw niet overtuigen; je zult aantrekking moeten creëren. Maar hoe doe je dat als ze je niet meer wil zien...
   Stalken veroorzaakt nog meer afstand, want je toont je wanhoop en dat is zeer onaantrekkelijk.
   michel

 4. marco says:

  zolang je dat onder controlle heb dan volgt de rest van de quot zelf, die aantrekkingskracht wekt onwijs zelfvertrouwen op,

 5. john says:

  Na een jaar weet ik het zeker ik heb geen probleemen met de vrouwen behalve die ene en dat is toch de waare voor mij.
  daten is het probleem niet vrouwen aanspreken gaat ook maar ze warm krijgen is toch wel eens leuk ben klaar met altijd maar de lieve jongen te moeten zijn

 6. Luuk says:

  Ik ben altijd die jongen die wel aardig gevonden wordt maar dan uiteindelijk valt het meisje toch op iemand ander. zo gaat dat al mijn hele leven en is ongelofelijk slecht voor je ego en best deprimerend. Het lelijke is altijd dat vrouwen altijd op die verkeerde mannen vallen en die aardige zien ze gewoon als vrienden. ook kan ik niet goed met ze praten (tenzij ik gedronken heb) en ik heb echt zelfvertrouwen nodig dus daarom vind ik dat dit er voornamelijk in moet en dat ze je dan ook nog aantrekkelijk vinden is ook wel handig.

  Gr. Luuk

 7. kevin says:

  Natuurlijke aantrekkingskracht. Mijn zelfvertrouwen is redelijk goed en datingsites heb ik het niet zo mee, ik pik ze op uit de kroeg. Relaties heb ik ook niet zo'n problemen mee en dat speciale meisje heb ik nog niet gevonden. Echt geweldig zou zijn om natuurlijke aantrekkingskracht te hebben. Het vermogen hebben dat jij niet degene bent die op de vrouw afstapt (wat bij mij in dit geval wel altijd zo is) maar dat de vrouw is op jou afstapt. Dat jij niet degene bent die de hele tijd moet vragen en uiteindelijk wordt afgewezen (uiteraard gebeurd dat vrij weinig :P), maar dat de vrouw vraagt en is moeite doet voor jou. Dit is me een paar keer gebeurd, maar elke keer kan ik net niet die aantrekkings kracht wekken, die je nodig hebt voor de volgende stap, seksuele aantrekkingskracht (dit is bij mij in ieder geval wel zo, ik kan het ook verkeerd hebben). Als het me lukt om die natuurlijke aantrekkingskracht te 'bemachtigen', kan ik me meteen focussen op stap 2, seksuele aantrekkingskracht (die er in feite al bij zit, bij die natuurlijke dan).

  Groet,

  Kevin

 8. birger says:

  Hey,
  Waarom dat ik jullie programma wil: Omdat ik 18j ben en ik heb nogmaar 1 relatie gehad, ik wil niet derest van mijn leve alleen doorbrengen nee ik wil weten en vooral leren hoe je met vrouwen omgaat.

  Waarom ik meer zelfvertrouwen wil bij vrouwen: Simpel, als ik een leuk meisje/vrouw zie dan bevries ik omdat ik 1 niet goed weet wat ik haar moet zeggen. 2 omdat ik het gewoon niet durf. 3 Omdat ik niet hard genoeg in mezelf geloof en ik ben er vrij zeker van dat jullie programma me daarbij kan helpen om een echte man te worden op gebied van vrouwen.

  Waarom ik seksuele aantrekkingskracht in vrouwen wil opwekken: Wel dat is een van de zaken die me hetmeest intereseren een meisje/vrouw bijwijze van spreke gewoon late klaarkomen zonder dat je haar aanraakt. Veel van mijn vrienden weten hoe dit moet en als ik hun vraag van hoe doen jullie dat zeggen zei "zoek het op" en dat heb ik dan ook gedaan. Ik ben het zat om altijd alleen te zijn en wil aan de slag om een betere man te worden op alle vlakken. En ik denk dat dit me het best gaat lukken met jullie programma.

  P.S.: Danku voor de nieuwsbrieven en ik spreek jullie later.

 9. samir says:

  Nou natuurlijke aantrekkingskracht vind ik wel interessant vanwege een aantal punten.
  Als je een relatie hebt en je hebt natuurlijke aantrekkingskracht dan behoud je die ook makkelijker. Daarbij ben ik ook inderdaad de jongen die alles voor iemand over had. Echt ver ging, en dan niet achter hun kont aanlopen maar wel veel over heeft. Ik begrijp nu sowieso al door jullie boek dat je je eigen leven eigenlijk ook wel wat meer voorop zetten. Als je afspraak hebt dan heb je die. Dan blij je jezelf is ook fijn voor je vrienden, maar ook je vriendin ziet dat je nog een ander leven hebt. En als je echt een goeie jongen bent dan ziet ze ook wel dat je door het vuur voor haar gaat. Verder weet ik dus wat ik fout heb gedaan bij mijn ex, ik was wel een van de weinige jongens waar ze iets mee heeft gehad terwijl er hordes achter aanliepen. En heb dus toen ook hard to get gespeeld, maar gewoon ongeïnteresseerd, affentoe een vraag en verder niet. Toen de relatie eenmaal was, was ik echt verliefd en merkte ik dat ik het hard to get moest blijven spelen en daar had ik geen zin in. Weet nu wel wat ik fout heb gedaan dus ben daarom benieuwd op de combo natuurlijke aantrekkingskracht en dat ene speciale meisje terug krijgen.

  Mvg Samir

 10. Ferdy says:

  Met het één komt, denk ik, het ander.
  Het was een verrassing om met gewoon "Hallo"-zeggen uit te proberen hoe vrouwen-waar-dan-ook zouden reageren. Fabelachtig: 8 op de 10 mánnen reageren helemaal niet en 9,5 van de 10 vrouwen van plichtsmatig tot verbaasd-enthousiast. Echt heel veel heb je zó aan een praatje.

  Bij pech-onderweg-gevallen op de rijksweg is het opmerkelijk hoe mak-ke-lijk je een vrouw kunt 'haken'.
  Zó makkelijk koffie drinken, op haar voorstel notabene, bij haar thuis of bij een benzinestation. Maar... DAN: Komt het geconditioneerde automatisme boven, je bent opgevoed om aardig te zijn en dús komt er geen sexuele aantrekkingskracht boven. En dát is iets waar ik nog geen antwoord, oplossing voor heb.

 11. Eric says:

  Ik vind de vrouw versieren die je op dat moment wil versieren het moeilijkst.
  Ook vrouwen op het internet benaderen met het doel te versieren gaat me ook moeilijk af.

 12. Maarten says:

  Deze site heeft mij echt geholpen. ik ben lid sinds een half jaar. Ik heb alle tips die ooit zijn ge-emailt samen gevat en er een boekje van gemaakt. Ik heb alle zo eigen gemaakt, dat het nu geen enkel probleem is om het versierproces natuurlijk te laten verlopen. Ik ben geen opschepper, maar ik mag wel zeggen dat het nu wel goed zit bij de vrouwen. Gemiddelde stap avond 1 zoen, 3 nummers, soms 1 mee naar huis!
  geweldige tips!
  btw ik bespreek ze ook met vrouwelijk vriendinnen en die geven inderdaad de voorkeur aan de onderscheidende man.

  De groeten uit den bosch!

 13. Maarten says:

  De cursus verleen ik zelf ook in het klein aan een hoop vrienden.
  18 jaar dus genieten en versieren maar!

 14. Michel says:

  Hoe krijg je meer zelfvertrouwen en hoe kom je er achter wat het beeld is wat vrouwen over je hebben.

  • Darlon says:

   @Michel

   Quote:
   Hoe krijg je meer zelfvertrouwen en hoe kom je er achter wat het beeld is wat vrouwen over je hebben.

   Reply:
   Je lijkt te zoeken naar het beeld wat vrouwen over jou hebben, om dat beeld vervolgens aan te passen zodat jij dan meer het idee hebt dat zij dan het beeld krijgen dat ze willen zien en dat jij daaruit meer zelfvertrouwen krijgt...

   Mijn ervaring: Dat wordt een lange zoek- en ontwikkel tocht.

   Ik raad je aan NIET stil te staan bij dat beeld, maar jezelf meer zelfvertrouwen te gunnen (zijn vele manieren voor). Wel toets je de reactie van vrouwen, non verbaal zeggen ze vaak meer dan met woorden, en kun je altijd dingen die je zei of deed corrigeren.
   Maar, de basishouding die je moet hebben is juist zelfvertrouwen, dat is wat vrouwen zoeken, in plaats van je zelfvertrouwen uit hun goedkeuring te putten.

   Jij bent het waard, dat ziet toch iedereen!?
   En zij zullen hun best voor JOU moeten doen.

   Ze zullen proberen te achterhalen wat jouw beeld van hen is, omdat ze dan op zoek zijn naar JOUW goedkeuring. Dus krijg je ooit die vraag, dan weet je dat je goed zit :)

   Maak alleen dan niet de fout een serieus antwoord te geven.

 15. Geert Bandstra says:

  Ik heb gestemd op: dat ene speciale meisje. Deze keuze omdat: na 2 jaar ik nog steeds momenten heb dat ik aan haar denk. Ik heb na haar nooit meer zo'n gevoel bij iemand anders gehad als bij haar. Ze is special en bijzonder!!!

 16. Elvis says:

  Het gaat er natuurlijk om een echte man te worden en waarbij het lijkt of het versieren van zelf gaat en die zichzelf af en toe afvraagt hoe het komt dat vrouwen steeds voor hem vallen. Een man die dus de sexuele aantrekkingskracht beheerst, zelfvertrouwen uitstraalt en weet wat hij wil. Dat is een echte man en dat lijkt me toch handig om te leren. Hoewel ik steeds beter weet wat ik wil en daardoor steeds meer vrouwen versier ben ik er voor mijn gevoel nog steeds niet. Het kan altijd beter en meer!

  groetjes Elwin

 17. Pieter says:

  Het lijkt me logisch dat mijn stem uitging naar vrouwen automatisch en op natuurlijke wijze aantrekken en seksuele aantrekkingskracht opwekken in vrouwen. Iedereen weet wel hoe het moet maar het omzetten in praktijk is zo moeilijk aangezien dit allemaal afhangt van de vrouw zelf en vooral van het zelfvertrouwen van jezelf! Nu ik heb deze keuzes ook gemaakt aangezien deze keuzes gewoon een snel succes al verzekeren.

  Laat ons zeggen als elke man deze 2 begrippen kan omzetten in praktijk dat deze site bijna overbodig was. Met alle begrip voor diegene die deze site onnodig vinden maar we leren hier allemaal wel van. Is het niet de fysieke aantrekkingskracht dan is het wel dat bizarre vrouwentaaltje begrijpen dat we elke dag trotseren.

  Nu de eerste keuze, dat van vrouwen automatisch en op natuurlijke wijzen aantrekken lijkt me wel een godsgeschenk aangezien het dan bijna een gewoonte lijkt te gaan worden, en dat wij als man niet zoveel moeite meer moeten doen... Ik zelf heb wel wat zelfvertrouwen aangezien ik na al die tips toch wel een bad boy ben geworden , zo één met een ontastbare buitenkant.

  Het geeft ook gewoon een zalig gevoel als je aan uiterlijke kenmerken al te weten kunt komen van : " Ja , die vrouw wilt me wel ...". Komaan welke man hier wilt nu niet , gewoon een "klootzak" wezen en vrouwen aantrekken. Ja casanova's worden hier waarschijnlijk ook gemaakt door de tips, maar ik denk wel dat iedereen uiteindelijk zijn potje wilt vinden.

  Enkele jaren geleden was ik zo een jongen die sommige knap vonden, maar daar bleef het dan ook bij. Tegenwoordig is mijn relatie beëindigt en zijn er gewoon twee meisjes die me opeisen en verwachten dat hun uiterlijk alles doet. Welnee , ik zeg wel eens snel NEE nu. Laat ons zeggen dat zij zich nog meer zullen willen binden aan me. Dus dankzij deze site heeft mijn leven een andere wending gekregen. Vele dank aan Jonathan en Oscar!

 18. Piet says:

  facebook wordt hoe langer hoe populairder en hoe dat te gebruiken lijkt mij wel interessante zaak

  Gr. Piet

 19. Hein says:

  Ik stem voor de relatie en een echte man worden. De aantrekkingskracht is er wel. Nu wil ik nog weten hoe ik een relatie start en onderhoud, zodat de relatie geen sleur wordt.

 20. pauwel says:

  het aantrekken van vrouwen is naar mijn mening voor niemand een probleem.Iedereen trekt wel iemand aan.. ook degene van wie je het niet verwacht.. alleen hoe er mee om te gaan en het onderkennen wordt al een groter probleem (mannen,he).
  Maar dan vindt je die ene van wie je denkt JAAAAAAAAA..
  Maar hoe houdt je degene vast.. iedereen kent het wel.. je leert DE vrouw kennen en wilt haar beter leren kennen en behouden.De eerste date komt en gaat goed, de 2e date.. je komt al een heel eind (dankzij de tips en je gedrag).Maar dan... de volgende x dat je haar ziet.. je gedrag veranderd een klein beetje,omdat je graag bij haar wil zijn en gaat wat liever doen. Want eigenlijk ligt het (nog) niet in je natuur om niet gelijk reactie te geven en zo gaat het steeds verder bergafwaarts en vraag je je af of je toch niet te lief bent geweest.. daaropvolgend de meest wazige reacties van de vrouw in kwestie en dan doel ik op tegenstrijdige signalen/lichaamstaal tegenover de dingen die ze zegt.. dit is mij een paar x overkomen(het wordt wel steeds minder)en ik mag zeggen dat ik geen moeite heb in het aantrekken van vrouwen.
  nu speelt het bovenstaande met mijn huidige versierde meid dus ben benieuwd hoe ik dit in de hand kan houden..maar oefening baart kunst. Vandaar dat de informatie/tips over de natuurlijke aantrekkingskracht en het beginnen/houden van een relatie me erg boeit.. ik heb zo'n voorgevoel dat meerdere zich hierin kunnen vinden.. ik zeg the next step..

  keep up the good work!

  grtz pauwel

 21. Steven says:

  seksuele aantrekkingskracht en vrouwen op natuurlijke wijze aantrekken, "toevallig" de meest voorkomende keuzes :). Het moet toch fantastisch zijn dat vrouwen naar jou kijken zoals wij mannen dat naar vrouwen doen! Als je ze zo ver kan krijgen dan moet je wel echt hot zijn! Ben benieuwd hoe dat kan!

 22. zack says:

  ik heb gekozen voor hoe ik dat ene speciale meisje krijgt gewoon omdat ik gek ben op een onweis leuk meisje en daar graag iets serieuz mee wil beginnen

 23. alain says:

  Vrouwen aanspreken is geen probleem.enkel vanaf ik ze zie zitten slaag ik dicht.
  en als het me toch lukt wordt ik beste vriend.

  • Darlon says:

   Alain,

   Jij lieverd!

   Neem vrouwen wel serieus, maar niet te.
   Blijf dicht bij jezelf en offer je eigen wil/ visie/ wensen niet op, en zie hen meer als prooi dan als vriendin.
   En handel daar ook naar...

   Uiteindelijk behandelen ze jou zoals jij overbrengt behandeld te willen worden. Je wilt ze waarschijnlijk niet kwijt en blijf aardig en vriendelijk en de "echte mannen actie" blijft veelal achterwege, om wat voor reden dan ook.

   Wil je geen vriend zijn maar de man, denk dan zo en handel daar naar. Gedraag je je als een "vriendin", dan zullen ze jou ook als zodanig zien en behandelen.

 24. Patrick says:

  Om nou via social network te flirten dat lijk mij helemaal niks. Gewoon real live je hebt tog een bepaald doel s*x of een relatie.

 25. Mike says:

  Ook ik heb gekozen voor vrouwen automatisch en op natuurlijke wijze aantrekken. Dit lijkt mij de basis van alles. Als je dit eenmaal onder de knie hebt, dan kan je je verder gaan specialiseren in de andere gebieden. Helaas heb ik de "basis" nog niet onder de knie.

 26. Ries says:

  Het lijkt me geweldig om vrouwen automatisch en op een natuurlijke wijze aan te kunnen trekken. Zou wel is willen weten hoe je dit dan kan bewerkstelligen. Ben van nature een beetje makkelijk uitgevallen en het zou dan ook echt bij me passen. Lijkt me heerlijk om met gemak je eigen harem om je heen te vangen. Hier bedoel ik dan wel de unieke vrouwen mee. Het zou mijn personage waardig en ten goede nog meer gaan versterken. En al die schattige vrouwen hoeven dan ook niet meer in onzekerheid te zitten met zichzelf. Echt het lijkt me een heerlijke oplossing voor beide partijen. Laat maar is horen hoe te handelen naar de stap tot een waardig godheid. Alvast bedankt!

  Groet uit Brabant

 27. danny says:

  omdat ik mijn ex vrouw doodgraag terug wil hebben zij heeft een midlife crisis en ik wil ze gewoon terug krijgen ik hou nog ontzettend veel van haar en anders wil ik terug een goede relatie hebben waar door ik haar kan vergeten en verder kan gaan

 28. Gunter says:

  Mijn twee aangevinkte keuze"s lijken me evident belangrijk bij ' het verleidingsspel ', en ik ben ervan overtuigd dat ik hieromtrent nog veel kan bijleren via jullie.
  Met vriendelijke groet.

 29. jason says:

  hoi iedereen oke

  hoe je vrouwen automatisch en op natuurlijke wijze aantrekt

  ik zou zeggen als je het niet weet kan dat in je nadeel mischien zijn op de manier hoe je een vrouw zou benaderen. Want volgens mij begin je met dat daarna is een goede gesprek voeren belangrijk en daarna zeker de seksuele aantrekings kracht opwekken bij een vrouw om veder tekunene gaan

  hoe je seksuele aantrekkingskracht opwekt in vrouwen

  het is een +punt als je het weet als je meer dan alleen vrienden met haar wilt worden en het is ook belangrijk denk ik als je al een relatie heb op te weten hoe je haar nog meer smoorverlief van jou kan maken

 30. Rene says:

  Ik dacht altijd dat ik niet het type was om vrouwen te kunnen versieren en dat ik dat nooit zou kunnen. Ik vroeg me af wat je precies moest zeggen om dat klaar te spelen.
  Geweldig dat jullie een methode voor iedereen hebben.

 31. jaap says:

  Ik heb ingevuld hoe je seksuele aantrekkingskracht opwekt bij vrouwen. Omdat daar weinig over te vinden is.
  Als je het weet ben je volgens mij één van de weinigen.

 32. yari says:

  Mijn keuze was hoe je een relatie krijgt en hoe je vrouwen aantrekt.
  Ik kom best veel leuke vrouwen tegen in mijn dagelijkse leven. Ga regelmatig op stap en spreek dan ook vrouwen aan.
  Dit is niet echt het dilemma voor mij. Ik heb vaak leuk contact, maar het wordt nooit meer.
  Meestal worden het goede vriendinnen, of spreek je ze nog wel eens op een feestje.
  Mijn probleem, is dus niet het aanbod van vrouwen, maar hoe krijg ik het voor mekaar dat vrouwen mij niet zien als oh wat een gezellige man, maar dat ze meer van me willen in plaats van alleen een gezellig praatje.
  Ik ben benieuwd hoe jullie dit voor mekaar krijgen!
  Groetjes,
  Yari.

 33. Christiaan says:

  Omdat ik heel veel leuke vrouwen in bed krijg en aan me kan binden omdat deze vrouwen me niet echt boeien. Elke keer als ik een meisje WEL echt leuk vind lukt het niet ! Ik wil mijn act die ik bij normale vrouwen blijkbaar onbewust goed op orde heb ook kunnen volbrengen bij iemand die ik echt wil !

  Grtz

 34. sven says:

  Omdat ik mijn dromen nastreef en toch zowiezo het leven zal leiden dat ik altijd al wil leiden. Ik leef maar 1x dus ik maar daar het beste van

 35. patrick says:

  Ik volg de mail en de adviezen al enige tijd met grote interesse. Nu vraag ik mij het volgende af; Aangezien ik begin 40 ben en mijn belangstelling uitgaat naar vrouwen van mijn eigen leeftijd tot maximaal 10 jaar jonger, ik tot de conclusie ben gekomen dat veel vrouwen tussen de 30 en 45 jaar nogal eens met veel problemen worstelen.Te denken aan echtscheiding, een geweldadigde ex, kinderen met (opvoedkundige) problemen, zelf psychische problemen enz enz. Vragen deze vrouwen niet een andere benadering, gezien hun situatie?? Blijven de adviezen en regels dan wel van kracht??

  • Jonathan Johnson says:

   Het klopt inderdaad dat onze theorieën generalisaties zijn. De technieken werken het beste op mooie, intelligente, zelfbewuste en ontwikkelde vrouwen.

   Veel technieken werken op vrouwen van 20, 30 of 40 jaar (de leeftijd maakt soms niet uit). Het is bijvoorbeeld dat bijna iedere vrouw het leuk vind om geplaagd te worden, om te lachen, om een uitdaging te krijgen etc.

   Sommige dingen zijn nou eenmaal vrij universeel en daar proberen wij zo dicht mogelijk tegen te komen, maar goed, elke vrouw blijft natuurlijk iets anders.

 36. Michel says:

  Mijn eerste keuze was sowieso: meer zelfvertrouwen krijgen met vrouwen, omdat ik denk dat dit de basis is waaruit je verder kan gaan werken als je een vrouw wil verleiden om er uiteindelijk een relatie mee te beginnen. Hoe beter je zelfvertrouwen en dus je basis, hoe beter je de technieken toe kunt passen, omdat het dan veel natuurlijker overkomt en dit is uiteindelijk wat je wil bereiken.

  Mijn tweede keuze was: vrouwen automatisch en op natuurlijke wijze aantrekken, omdat dit in mijn ogen het uiteindelijke doel is; het worden van een vrouwenmagneet, zodat zij uit eigen initiatief moeite voor jou gaan doen.

  Samengevat: de combinatie van de juiste basis met het uiteindelijke doel!

 37. stijn says:

  omdat vrouwenversieren veel met zelfvertrouwen te maken heeft en omdat ik weinigzelfvertrouwen heb aantrekingskracht omdat je niets met een vrouw kan doen als er geen aantrekkingskracht is.

 38. sha says:

  ik wil gewoon onbekende vrouwen durfen aanspreken.

 39. Frank says:

  Ik heb nu al anderhalf jaar geen relatie meer gehad en het lukt me maar niet om een leuke meid te vinden. Nu heb ik eindelijk een leuke meid gevonden die ik echt helemaal zie zitten, maar ik weet niet of zij hetzelfde voelt en hoe ik daarvoor kan zorgen. Dit zou ik dus erg graag willen weten!

 40. Chris says:

  Als je vrouwen automatisch en op natuurlijke wijze aantrekt
  dan heb je geen " pick up lines, openeres, routines" meer nodig...
  Je hoeft ze niet meer te versieren ze gaan van zelf naar u komen
  Ze gaan " u " versieren want je verbindt u zelf emotionally ,
  non verbally , physically met haar.

 41. Arno says:

  Nostalgie, terug naar 10 jaar geleden, wat een relatie al niet met je kunt doen, dit wordt mijn tijdmachine

 42. To says:

  Op facebook lijkt nogal moeilijk vrouwen te versieren, omdat je meestal geen reactie terugkrijgt. Ik heb wat ervaring met online dating en ik vind het makkelijker vrouwen versieren via datingsites en misschien omdat dames daar serieus zijn

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d