5 Obstakels die Jouw Ontwikkeling Tegenhouden

Wil je sneller progressie gaan boeken en erachter komen welke zaken écht het verschil kunnen maken? Lees dan nu dit artikel.

Omdat het vaak moeilijk is voor een beginner om het overzicht te behouden, heb ik een lijstje gemaakt met veel voorkomende problemen waar mannen vaak mee kampen.

De oplossing is dichterbij dan je denkt: neem niet teveel hooi op je vork maar focus je op één of twee punten hieronder waar je de meeste moeite mee hebt  en ga er de komende maanden mee aan de slag.

Je zult uiteindelijk het verschil – in positieve zin –  gaan zien!

Obstakel 1: Je Bouwt Geen Aantrekkingskracht Op 

Je hebt geen idee wat je aan het doen bent en hoe je er voor zorgt dat ze zich tot je aangetrokken voelt. Dit is de basis van vrouwen versieren. Als jij geen connectie met haar kunt krijgen, dan zal het nergens toe leiden.

Als jij zelf geen plezier hebt in het hele proces en ook niet weet hoe je haar aan het lachen kan maken, dan maak je het jezelf wel heel erg lastig.

Obstakel 2: Je Werkt Niet Aan Je Fysiek

Je hoeft niet de knapste te zijn om seks te hebben met knappe vrouwen, maar verzorging is wel belangrijk.

Ga naar de kapper om te kijken welk kapsel bij jou het beste past. Zoek de sportschool op of ga hardlopen en verlies die onnodige kilo’s vet.

Die paar kilo’s maken echt een verschil. Ik kan het weten;) Je bolle kop verdwijnt en je jukbeenderen komen beter tot uiting.

Een sportief en gezond fysiek is gewoon  aantrekkelijk en kan echt een verschil maken.

Obstakel 3: Je Bent Te Hebberig

Je belt of sms’t een vrouw vaker dan dat ze jouw contacteert. Je wordt gek en raakt in paniek wanneer ze niet opneemt of niet reageert op je sms’je.

Je maakt je druk wanneer er niets is waarover je jezelf druk zou moeten maken.

Je communiceert geen waarde maar hebberigheid.

Wanneer je in de beginfase van het datingproces zit kun je het beste je gevoelens voor haar nog even voor je houden.

Zodra ze namelijk merkt dat ze jou al bezit en ze er niet meer voor hoeft te vechten, dan is de kans groot dat ze je laat vallen.

Obstakel 4: Je Date Verkeerd

Denk nu niet dat je bijzonder met dat gezellige etentje bij de Griek, want dat is helaas niet zo.

Uit eten is zo ‘mainstream’  dat je het écht moet vermijden wil je jezelf onderscheiden van de rest.

Geloof het of niet, maar een etentje op de eerste of tweede date maakt amper indruk op een vrouw. Daarnaast kost het je ook nog eens handenvol geld.

Er zijn ook nog andere redenen waarom ik het je niet kan aanraden:

Door al dat eten heeft de alcohol weinig effect op haar. Vrouwen die een wijntje drinken voelen zich vaak wat comfortabeler bij een man die ze aantrekkelijk vinden, maar amper kennen.

Wij mannen doen precies hetzelfde. Het is niet voor niks dat veel mannen zich klem zuipen in de kroeg om die ene meid aan te spreken.

Nog een reden om een etentje te vermijden is dat je vaak tegenover elkaar zit en je haar niet kunt aanraken. Dit zorgt ervoor dat er zich geen intimiteit tussen jullie kan plaatsvinden.

Leuk dat jullie gezellig met elkaar gekletst hebben, maar geen enkele vrouw zal met je naar bed gaan wanneer je haar eerst niet langdurig van te voren hebt aangeraakt.

Obstakel 5: Je Geeft Te Snel Op

Vrouwen geven vaak wat weerstand wanneer je fysiek probeert te escaleren, ook wel  ‘last minute resistance’. Je denkt dat alles goed gaat, neemt haar mee naar je slaapkamer en dan opeens..wilt ze de laatste stap niet nemen!

LMR overkomt iedere man wel eens en is vrij goed op te lossen.

Allereerst: geef niet te snel op! Ik ken teveel mannen die denken van ‘ze wilt blijkbaar geen seks, laat ik er maar mee ophouden’. FOUT!

Zie het niet als een big deal. Doe een stapje terug, wacht enkele minuten met fysieke escalatie en begin vervolgens even later weer opnieuw.

Het kan namelijk zijn dat je te snel fysiek escaleert en ze het allemaal wat te snel vindt gaan en je even afremt.

Een andere reden is dat ze niet wilt dat jij haar als ‘makkelijk’ ziet en ze dit voor zichzelf goed probeert te praten door af en toe wat weerstand te geven voordat ze zich helemaal aan je over geeft.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *