Ben Je Echt Blut ?!

Niet weten wat te doen

Jaja, crisis, crisis en nog eens crisis. We zijn allemaal aan het sparen, of alles teveel en te snel aan het uitgeven en één van de redenen daarvan is dat alles gewoon echt duur is. All die g*dverdomme rekeningen, hard werken en dan willen staken want je krijgt of niet op tijd betaald of je krijgt zelfs te weinig betaald.

Maar laten we dit ons tegenhouden wanneer we een vrouw willen versieren? Hell no!

Ik geef toe dat je je best down kunt voelen met weinig tot geen geld op zak en/of op je rekening, en dat het weer eventjes duurt voordat het volgende kleine beetje weer binnen komt. Die survival-mode ken ik ook wel. Maar daardoor heb ik er wel veel van geleerd, hoe je bijvoorbeeld voor minder dan vijf euro het leuk kan hebben met een dame op een date.

Natuurlijk willen we de vrouw lekker kunnen verwennen, en onszelf. Maar wat uiteindelijk telt is wat jij van de date maakt. In dit artikel vertel ik over hoe je het super leuk kan maken met minder dan vijf euro, wellicht wat minder zelfs.

Veel lees plezier.

Wat Te Doen ?

Dat zou je natuurlijk eerst willen weten. Er zijn zat dingen te doen, het is af en toe een kwestie van een beetje creatief zijn in combinatie met een ‘ik-kan-de-wereld-aan humeur’. Ik weet maar al te goed dat die lastig te vinden is binnen in jezelf als je diep in het rood staat, maar het kan zeker werken! Dus, wat is iets dat je zou kunnen doen?

Eendjes voeren!

Een oud halfbruin pak brood bij de supermarkt, vooral een goedkopere dan de populaire ketens, is meestal vijftig of zestig cent. Daar hebben de eendjes meer dan genoeg aan. Hoe breng je het dan over?

”Hey, weet je wat. Ik heb een gek idee en heb het zelf nog nooit gedaan maar het lijkt me best grappig. Kom mee, we gaan eerst even naar de supermarkt.”

Je vertelt haar dus nog niet wat jullie gaan doen, je hebt nu haar nieuwsgierigheid. Onderweg naar de supermarkt lopen jullie met armen ingehaakt en kunnen jullie een babbeltje doen. Je bent dan dus in de supermarkt en als ze erop aandringt vertel je haar: ”Geduld is een schone zaak, madame.” Wanneer jullie de supermarkt uit gaan loop je naar het park, meestal is een park best een mooi plekje waar een vijvertje zit. En dan kan je haar vertellen:

”We gaan eendjes voeren, haha.” Ze kijkt je wellicht verbaasd aan en gaat met je mee.

Tijdens dat jullie de eendjes voeren kan je foto’s maken, misschien een filmpje, een spelletje spelen, wie het verste het brood kan gooien. Ik noem maar wat, ik weet zeker dat jij iets creatievers kan verzinnen.

Nooit:

 • Vragen of ze het leuk gaat vinden, want als ze nee zegt… Tsja, dan sta je daar dan en moet je snel iets anders verzinnen.
 • Vragen of ze het naar haar zin heeft. Als jij het naar je zin hebt zal zij dat ook hebben, de vrouw voelt wat jij voelt.
 • Haar met het brood mee het water in gooien.

Jij Maakt Het Leuk

Nogmaals, ook al heb je niet zoveel geld, je kan het alsnog leuk maken. Je zou ook bij jou thuis iets simpels kunnen koken, een pakje drinken (sap, fris) erbij voor een eurootje, filmpje erbij en voilá! Je hebt geen tientallen euro’s aan pretparken, een vier gangen menu of een cruise tocht uitgegeven.

Wanneer (als) het je vriendin wordt dan zou het waarschijnlijk wel kunnen.

Onthoud:

 • De vrouw voelt wat jij voelt, als jij je een beetje gênant voelt over het feit dat je blut bent dan kan er best een koud sfeertje ontstaan.
 • Vrouwen zijn veel meer gevoelsgericht dan mannen, dus als jij je goed en sexy voelt gaat zij zich dat ook voelen.
 • Jij bent de man, jij bent de prijs en jij leidt! Miljonair of niet, jij bent een super cool/leuk/awesome persoon, onthoud dat.

Groetjes,

Arellius

 

1 Reactie op "Ben Je Echt Blut ?!"

 1. Angelo

  says:

  Hele goede en leuek tip, alleen zeg ik nooit dat ik eendjes ga voeren. Het spreekt al voor zich en dat je niks zegt maar gewoon eendjes gaat voeren met een glimlach zal ze echt wel leuk vinden :)

  Ook kan je de stad in en winkels in en doen alsof je getrouwd bent, maak er een avontuurtje van.
  Onlangs had ik met een leuke Thaise in de Zara afgesproken en paste ze kleding, waarbij ik haar gewoon tips gaf en haar lichaam op best intieme plekken gewoon aanraakte zonder enige bijbedoelingen.
  Het gaat om het plezier en inderdaad hoe jij je voelt, dan voelt een vrouw haar toch snel veilig en het geeft vertrouwen en daar kom je heel ver mee ;)

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *