Ben Je Verkeerd Bezig Als Je Leert Vrouwen Te Versieren ?

Wanneer je erachter komt dat er andere manieren zijn om vrouwen te versieren, veel leukere en krachtigere methodes, dan is het onvermijdelijk dat er iemand (of een paar) in je omgeving zullen zijn om jou te overtuigen dat wat jij aan het doen bent fout is.

Je zult heel veel sceptische mensen tegen komen en soms kan je het gewoon niet laten om ook jou mening te delen over waar jij mee bezig bent, je ben dan jezelf ook meestal aan het verdedigen. Er zijn een heel aantal mensen die jou vreemd aan gaan kijken omdat jij leert vrouwen te versieren.

Iets zoals het leren van vrouwen versieren is nog steeds best uniek om te doen, over het algemeen wordt het vaak in films getoond maar niemand zou denken dat het werkelijk gebeurt of dat iemand het werkelijk nodig zou hebben. Ze hebben het zwaar mis. Uit persoonlijk ervaring, ik had het echt wel nodig, ik moest het leren want simpel gezegd; ik was er slecht in en ik wilder er beter in worden, punt.

Wordt jij snel geprikkeld wanneer iemand jou oordeelt wanneer je ze verteld dat jij leert vrouwen te versieren ? Terwijl jij weet dat jij wel goed bezig bent en het hartstikke leuk vind om te doen. Je hoeft je niet geprikkeld te voelen, want jij mag leren wat je zelf wilt.

Dit en meer in het volgende artikel.

Veel lees plezier…

 

Vooroordelen

De meeste mensen die sceptisch zijn tegenover jou nieuwe hobby, vrouwen versieren, zijn vaak de mensen die er het minst van weten. Weten ze dat degene die het aan andere mannen leren hun (jou) vertellen dat je vrouwen goed moet achter laten ? De vrouw altijd beter achter laten dan wanneer je haar gevonden hebt. Of dat er een heel hoop zelf-ontwikkeling in zit zodat jij je zelfvertrouwen kan opbouwen en jij op bepaalde vlakken als persoon kan verbeteren ? Natuurlijk weten ze dat niet, wat de meeste mensen denken wanneer ze horen dat een man leert vrouwen te versieren is:

  • Manipulatie (dit wordt zo oud)
  • Veel feesten en one-night-stands
  • Het werkt alleen met domme vrouwen

Is het daadwerkelijk manipulatie ? Dit is best een breed onderwerp dus deze hou ik apart voor straks. Doen mannen dit alleen om meer te kunnen feesten en veel seks met oppervlakkige vrouwen te hebben ? Het zal je verbazen dat er eigenlijk, in Nederland, best weinig mannen zijn die dit echt willen. Het doel van de meerderheid is om een leuke vriendin te vinden en daarmee een tijdje te settelen, oftewel, de meeste zijn op zoek naar een vaste relatie en zien geen nut van een oppervlakkige levenswijze als veel feesten en veel seks met verschillende vrouwen.

Mannen kiezen zelf wat ze uit het theorie willen halen. Zie het artikel hiervoor.

Werkt het theorie die je leert alleen op niet al te pientere vrouwen ? Bimbo’s als het ware. Uit persoonlijke ervaring en tot mijn verbazing ben ik doctors en advocaten tegen gekomen en val ik zelf niet op het niet al te pientere type om het maar zo te omschrijven.

Wat is niet al te pienter ? Dat merk je als een vrouw vaak gefocust is op materialistische dingen (kleding, sieraden) en weinig inzicht heeft in het leven, niet al te veel beschikking tot algemeen kennis of kennis over het algemeen. Je merkt het vanzelf wanneer je zo een dame tegen komt. Ik wil niet zeggen dat hun minder zijn, totaal niet, het is niet mijn bedoeling dat ik niet al te pientere vrouwen oordeel, ik wil alleen zeggen dat ik daar persoonlijk minder op val.

Vooral in Nederland heb je kans om een student aan te spreken die naar de universiteit gaat anders dan een vrouw die werkloos is.

Laatst heb ik seks gehad met een feminist, hoe ironisch is dat ? Haha. En ze had ook nog rechten gestudeerd en diploma’s behaalt erin. Conclusie; theorie over vrouwen versieren werkt voor alle vrouwen. Ik durf te zeggen alle vrouwen, als een dame nou universitair is opgeleid of van de middelbare school getrapt is, je kan haar versieren.

Manipulatie

Ik zeg nee, het is geen manipulatie. Ik leer mannen vrouwen niet te misbruiken, als een vrouw echt geen seks met jou wilt dan heeft zij het recht om jou af te wijzen. Er zijn methodes om haar toch te overtuigen om seks met jou te hebben, maar zelf vind je het ook niet prettig om iets te doen wat je niet wilt, laat staan seks met iemand die jij totaal niet mag.

Een vrouw manipuleren kan gewoon niet, volgens mijn principes. Dan is het niet vrij, niet eerlijk en niet gemeend in mijn ogen. Wanneer beide even veel focus hebben op hetzelfde doel, of het nou alleen seks of een vaste/open relatie is, dan is het behalen van het doel veel prettiger. Het moet altijd aan beide kanten goed zitten. Tsja, als de ene het niet eerlijk verteld en toch in mee gaat kan je er niet veel aan doen inderdaad, maar wanneer jij zelf weet dat wat jij aan het doen niet goed is, doe het dan niet. Simpel.

Hou van vrouwen genoeg om ze soms te laten gaan, wees eerlijk met ze. Stel dat er een vrouw bij jou thuis is en je ziet dat ze eigenlijk geen seks wilt maar alleen zichzelf aan het dwingen is, wat ga je dan doen ? In mijn ogen is het heel egoïstisch als je er toch mee door gaat als je geen controle hebt over je lust gevoelens.

Maarja, ik ben hier alleen om jou de weg naar de deur te laten zien. Jij moet de stappen ondernemen en door de deur heen gaan, dus het is aan jou.

Even voor de duidelijkheid

Ben je fout bezig wanneer je leert vrouwen te versieren ? Nee, natuurlijk niet. Jij voelt dat je op een bepaalde sociale vlak beter wilt worden ? Doe dat ! Zie het artikel hiervoor.

Groetjes, Arellius*

 

 

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *