Ben Jij Te Druk/Rustig?

Je leert op sites zoals deze allemaal manieren hoe je te gedragen en wat je kunt zeggen op welke momenten. Ook leer je erg veel over vrouwen. Maar juist doordat je al deze informatie krijgt vergeet je de simpele sociale gewoontes soms!

Ik ga even je geheugen opfrissen met iets wat je waarschijnlijk al weet, maar simpelweg vergeten bent!

Het is algemeen bekend dat het voor veel mensen het moeilijkste is om een groep vrouwen te openen en een gesprek met ze te beginnen. In deze blog ga ik niet vertellen wat je kunt zeggen om tot meer succes te komen, maar ga ik uitleggen over hoe je je kunt gedragen om meer succes te krijgen!

Het is allemaal heel logisch. Of juist niet?

Denk eens terug aan vroeger op school. Je had altijd wel een aantal druktemakers rondlopen op school. En een aantal mensen die gewoon altijd rustig en relaxed waren. Niet saai en contactgestoord, maar gewoon rustig.

School is een omgeving waar over het algemeen mensen zich op een rustige manier gedragen en niet heel veel energie hebben. Nu is er dus wel eens een persoon en die gedraagt zich niet rustig en heeft juist veel energie. Vaak trekken dit soort mensen naar elkaar toe en zijn ze samen ‘druk’.

Veel mensen vinden dit dan vervelend en noemen deze mensen dan druk. Niet omdat ze echt vervelend of echt heel druk zijn, maar omdat ze niet hetzelfde energieniveau hebben als hun omgeving. Daardoor storen mensen zich aan hen. Het past niet in het straatje.

Bekijk het nu eens van een totaal andere kant.

Als je in een discotheek uitgaat zijn er altijd wel mensen die de boel op gang houden met hun energie en iedereen heeft er energie. Dit zijn dan vaak de mensen die op school de ‘druktemakers’ worden genoemd.

Maar er zijn in een discotheek ook altijd mensen die wat rustiger zijn. Die vallen dan ineens buiten de boot en worden bevonden als vervelend. “Kijk hun, die doen echt heel de tijd niks..”

Ze halen de energie naar beneden en mensen storen zich daarom aan hun. Dit is precies het tegenovergestelde van bijvoorbeeld school.

Waar het op neerkomt is dat als je buiten het energieniveau valt, je hoe dan ook ‘fout zit’. Je gaat niet uit om heel de avond saai op een krukje te zitten en je gaat ook niet naar school om onwijs druk te doen..

Vertaald naar het vrouwen versieren

Als je dit nu vergelijkt met het versieren van vrouwen is daar een grote overeenkomst. Als een groepje vrouwen een beetje ‘saai’ in een hoekje zit in een bar hebben ze geen behoefte aan iemand buiten het energieniveau. Hun energie is dan laag en dan moet je niet met heel veel energie hun benaderen.

Aan de andere kant, als vrouwen helemaal gezellig en aan het dansen zijn moet je echt niet naar ze toe gaan met een diepgaande opener met lage energie. Dat werkt gewoonweg niet want dan haal je hun uit hun ‘state of mind’.

 

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *