Een Player Zijn… Goed Of Fout?

Player zijnHoe vaak zie je niet een man die eruit ziet, of die je kent, als een player de mooiste vrouwen weet te versieren?

Probeer jij zelf juist te VOORKOMEN dat mensen je als een player zien?

Dan is het voor jou handig deze blog te lezen!

We beginnen bij het begin…

Wat zijn nou de echte players?

Mannen die erg knap zijn, of mannen die goed vrouwen kunnen versieren die snel voor vrouwen gaan. Ze praten met veel vrouwen op een seksueel getinte manier.

Vaak eindigen deze mannen dan ook met die vrouwen in bed.

Andere mensen weten dan ook dat dat zo is. Vinden de vrouwen dit soort mannen dan gelijk onaantrekkelijk? NEE!

In tegendeel juist. Zogenoemde players hebben onwijs veel zelfvertrouwen, status, voorgeselecteerdheid en ze zijn een uitdaging.

Vrouwen praten vaak wel negatief over players. Dit komt omdat players de vrouwen ook daadwerkelijk bespelen, en uiteindelijk alleen maar kwetsen of gebruiken.

Toch is het zo dat wanneer één van deze players naar een vrouw toe komt, en die vrouw kent hem door zijn status, etc., de vrouw toch van zijn aandacht geniet. Vaak zijn ze dan ’trots’ dat hij naar hun toe komt in plaats van naar één van de andere aanwezige vrouwen.

Waarom zou jij zelf wél of geen player genoemd willen worden?

Ik snap het heel goed wanneer een man zegt dat hij niet als een player wil overkomen. Al zijn vrouwelijke vrienden hebben het altijd over die ‘player’ die iedereen gebruikt. Dit is dan vaak negatief.

Toch is het goed als je als player gezien wordt. Alleen met één belangrijk verschil!

Je kwetst de vrouwen niet en laat ze weten dat je alleen voor het plezier met ze bezig bent. Hierdoor laat je de vrouwen zelf kiezen of ze er in meegaan.

Wat ik zelf altijd doe: ik zeg nooit tegen vrouwen die niet mijn partner of iets zijn dat ik verliefd op ze ben of zelfs van ze hou. Ook laat ik ze al voordat ik iets met hun doe weten dat er nog andere vrouwen zijn.

Daardoor is de keuze aan de vrouw. Ze weet dat je met anderen gaat. Ze weet dat het alleen voor het plezier is. Als ze kiest om toch met je te zijn kwets je haar dus niet omdat het haar eigen keuze is!

Let op: ik spoor niemand, maar dan ook NIEMAND aan om vrouwen te kwetsen of te gebruiken!

Ik geef alleen de mogelijkheid om met meerdere vrouwen te zijn zonder ze te kwetsen.

Wél spoor ik mannen aan om eerlijk te zijn tegen de vrouw waardoor de keus in haar handen blijft.

Ik geef altijd eerlijk aan wanneer ik iets met een andere vrouw heb gedaan. En alle vrouwen weten het ook van elkaar en sommige kennen elkaar zelfs. Eentje heeft nog gezegd tegen een vriendin van haar toen ik met haar zat: Niet doen, hij is een player!

Eén maand later zat ik bij haar thuis en hadden we het hartstikke leuk!

Player zijn hoeft niet altijd fout te zijn. Het ligt eraan hoe je het aanpakt!

 

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *