Je Bent Al Een Held, En Je Weet Het Niet Eens

versiertips

Het zal niet uitmaken of je maar zes dagen of zes jaar bezig bent met vrouwen versieren, je zult altijd wel vrouwen tegenkomen die niet gelukkig zijn met hoe mannen zich nu gedragen tegenover vrouwen. Het zal je iedere keer verbazen wat voor verhalen vrouwen hebben over mannen die hun niet goed behandelen.

Vrouwen maken zich maar liefst vijfennegentig procent van de dag druk over hun uiterlijk. Constant kijken ze in het raam van de tram, kijken ze in de spiegel van de trein of even snel in het raam van een winkel om hun haar goed te doen.

Ontzettend veel vrouwen voelen zich goed wanneer ze make-up op hebben, en als ze dat niet op hebben vinden de meesten dat ze een kutdag hebben of voelen ze zich één en al kut. Make-up is er niet alleen om hun mooi te maken, maar het geeft ook een flinke boost voor hun zelfvertrouwen.

Om je, als vrouw zijnde, even geen zorgen hoeven te maken over je uiterlijk is een soort van vakantie. De man die een vrouw zich bijzonder kan laten voelen en dezelfde zekerheid kan geven dat hij om haar geeft wanneer ze geen make-up of mooie kleding aan heeft, weet zeer goed hoe hij met vrouwen moet omgaan.

In het volgende artikel deel ik mijn perceptie over hoe je vrouwen zich goed kunnen laten voelen, zonder dat jij je alleen maar op haar uiterlijk hoeft te focussen. Veel leesplezier…

Complimenten

Mannen vergeten vaak de waarde van een compliment, het ding is dat jij de waarde van een compliment bepaalt, er zijn heel veel misconcepties over complimenten. Veel te veel mannen strooien complimenten als confetti en rijst op een bruiloft, en als je dat doet verliezen de complimenten hun waarde enorm!

Als jij tegen een vrouw blijft zeggen dat ze mooi is denkt ze meestal een aantal dingen:

 • Ze wordt je zat, eentonig en saai.
 • Ze zal denken dat je alleen op haar valt vanwege haar uiterlijk.
 • Kan je niks beters verzinnen?

Laat ik het zo maar zeggen, het is niet positief wat ze denkt. Als jij tegen haar op het juiste moment zegt dat ze mooi is dan hoef je dat maar één (of twee) keer te vertellen en dan zal ze weten dat jij haar altijd mooi zult blijven vinden. Het beste is om haar het ook vaak niet te vertellen, maar om haar het te laten zien in je lichaamstaal en manier van doen!

Dat een mooie vrouw mooi is, weet zij waarschijnlijk ook wel. Vanaf dat ze het besef had dat ze controle heeft over mannen met haar schoonheid (een jaar of veertien/vijftien) wist ze dit al. Ze weet het omdat ze merkt dat achtennegentig procent van de jongens sinds die leeftijd op haar vallen vanwege haar uiterlijk.

(Tip: Mooie vrouwen zijn niet altijd goed in bed omdat ze niet vaak seks hebben gehad. Waarom? Omdat ze niet met die gretige mannetjes naar bed willen die alleen maar één ding van haar willen.)

De Foutste Complimenten

 • Je hebt mooie ogen – Veel te veel gebruikt, dit compliment heeft geen waarde meer en je verpest je kansen enorm als je hiermee opent! Je zou echt een optimale, zéér goede timing moeten hebben om hiermee weg te komen.
 • Je bent mooi – Net zoals ik al eerder vertelde, dat weet ze, open hier ook echt niet mee. Er zijn verschillende manieren hoe je dit wel goed kan overbrengen. (Leg ik ook zo uit.)
 • Kom je hier vaker – Ga naar huis, pak een pen en een kladblok en ga niet uit huis totdat je iets origineels hebt verzonnen.
 • Kan ik een drankje voor je kopen/halen/aanbieden – Te materialistisch, je wilt niet dat de dame misbruik van je gaat maken door geld uit je te halen voor gratis drankjes, en je wilt niet overkomen als de man die haar dronken wil voeren om haar dan pas te versieren. (Dit is eigenlijk meer een openingszin dan een compliment, maar ik dacht ik gooi hem er even in want hij wordt ook te vaak gebruikt.)

Dit zijn dan de meest voorkomende, maar wat zou je dan wel kunnen zeggen? Geef een compliment aan iets wat subtiel opvalt.

 • Oorbellen/Ketting – Vertel haar dat je het leuk vindt, en apart. Wat is het verhaal erachter?
 • Schoenen – Als je haar schoenen er leuk uit vindt zien, geef er zeker een compliment over, vrouwen doen altijd hun best om mooie schoenen uit te kiezen, vooral hakken!
 • Haar (op het hoofd) – Dit is waarschijnlijk het beste waar je een compliment over kan geven, vrouwen doen hun uiterste best om hun haar goed te krijgen, en dan komt er eindelijk een man die een compliment geeft over waar ze super veel om geeft! Leg dan ook uit waarom je haar haar mooi vindt, je wilt het natuurlijk niet ‘zomaar’ zeggen.

Aparte complimenten kunnen ook goed werken, en dit zal helpen omdat de vrouw je zal herinneren na afloop van het gesprek en/of de date. Bijvoorbeeld:

‘Wat een mooi gebit heb jij.””Ik vind dat jij je wenkbrauwen heel goed verzorgt.””Hele vrouwelijke schouders heb je, dat vind ik pas sexy.” ”Ik vind je lippenstift goed bij je nagels passen. Haha, nee ik ben geen cosmeticaexpert, het viel me gewoon op.” (Als het je wel echt opvalt dan, en als ze wel echt dezelfde kleur zijn.)

Volgens mij snap je het nu wel.

Een goed gevoel

Uiteraard heb je wel eens van die dagen waar alles maar zo traag gaat, of dat je niet in topvorm bent, je hebt al twintig vrouwen aangesproken maar het waren allemaal te korte gesprekken, velen liepen door of zeiden dat ze een vriend hadden. Vijf uur is zo langzaam voorbij gegaan en het is een lange dag geweest, geen telefoonnummers, wat een rotdag zou dat nou zijn! Terug naar huis en nadenken over alle interacties. Wat ging er fout?

Ik wil je graag geruststellen door te zeggen dat dit altijd wel een leerproces zal blijven en dat je altijd vrouwen zult hebben die van A tot Z willen meewerken, of vrouwen die je binnen een honderste van een seconde afwijzen. Het zijn natuurlijk de leukste interacties die meetellen, maar elke vrouw die je aanspreekt is natuurlijk een klein schepje bovenop jouw ervaring.

Als je vijftig vrouwen in een week hebt aangesproken maar geen telefoonnummers hebt, dan mag je op z’n minst wel echt blij zijn met jezelf dat jij wél een man bent die zoveel vrouwen heeft aangesproken in een week. Vijftig is inderdaad niet niks.

Waar je nog meer blij mee mag zijn?

 1. Je werkt hard aan jezelf, je wilt er echt voor gaan en je hebt de motivatie om beter te worden.
 2. De vrouwen die je aanspreekt geef je wel een gemeend compliment, en zomaar een compliment ontvangen is natuurlijk wel een mooi iets. Iets wat vrouwen aan het einde van de dag toch wel waarderen en niet snel zullen vergeten.
 3. Hoe meer jij dit doet, hoe beter jij wordt. Vergeet niet dat jij een zeer goed voorbeeld bent voor iemand die het totaal niet durft!
 4. Na al dat harde werk mag je jezelf echt wel belonen!

En vergeet natuurlijk niet het allerbelangijkste, namelijk: Jij bent een nieuwe soort zelfverzekerde man! Als jij zoveel werkt voor vrouwen zowel als aan jezelf dan hoor je zeker niet bij die typische achtennegentig procent, eerder hoor je dan bij die exceptionele twee procent, waar de juiste vrouw voor jou naar op zoek is…

Groetjes, Arellius*

 

6 Reacties op "Je Bent Al Een Held, En Je Weet Het Niet Eens"

 1. wayo_@live.nl says:

  die 98% procent van de typische mannen waar jullie het over hebben hoe kan dat dat als ik in me eigen wereldje kijk veel mannen succesvoller dan mij zijn dus ik betwijfel die 98% er is wel is vaker gezegd dat de meeste mannen niet zo succesvol met vrouwen zijn als ik naar mijn eigen wereld kijk dan twijfel ik eraan dan denk ik dat veel mannen juist succesvol zijn of lijkt het alleen zo.En nog wat ik heb het de laatste tijd vaker gedaan vrouwen op straat aan spreken de ene keer lukt het me wel om me over die angst heen te zetten en soms ook weer niet en elke keer waneer ik geen actie heb ondernomen heb ik achteraf veel spijt en zit ik de rest van de dag in een dip en dan heb ik helemaal nergens zin in ik ben 24 jaar heb nog nooit een vriendin gehad one night stand of scharrel me behoefte is wel groot soms vraag ik me af of ik veel tijd verloren heb of niet soms als ik zulke dingen meemaak wilt me verleden me wel is achtervolgen.ik weet het niet meer ben radeloos weten jullie wat ik moet doen?

 2. Arellius says:

  Hey wayo_,
  Dank je wel voor je reactie.

  Die 98% zijn de mannen die of nooit wat doen, of die vrouwen misbruiken. Maar 2% van die mannen is ook wel veel, als we zeggen dat een miljoen mensen 100% is, dan is 2% van een miljoen alsnog een goed aantal mannen die weten waar ze mee bezig zijn en wel actie ondernemen, gun jij het jezelf om bij die 2% te horen?

  Die 2% veranderd ook he, denk je dat veel van die mannen de rest van hun leven alleen maar vrouwen willen versieren zonder verliefd te worden? Tuurlijk niet. Eén iemand van die 2% is getrouwd en stapt uit het spel, nu kom jij daarvoor in de plaats, voilá ! Jij hoort dan wel bij die exceptionele 2%

  Vrouwen versieren, voor iemand die het nog nooit heeft gedaan en weinig ervaring heeft met het intmiem en seksueel zijn met vrouwen is het inderdaad hard werken. Hoe meer je werkt, hoe meer je erin beloond zult worden. Als je andere artikelen hebt gelezen zal het je misschien wel opgevallen zijn dat ik het ook over ''dedicatie'' en ''motivatie'' heb. Het hebben van een goede ''doorzettingsvermogen'' is ook belangrijk. En het begint allemaal bij zelfvertrouwen. Heb je dat niet? Werk eerst daar aan, want zonder zelfvertrouwen kom je inderdaad nergens met vrouwen versieren. Hou het voel, je staat er niet alleen voor, en als je al af en toe vrouwen durft aan te spreken, doe het meer. Je bent in ieder geval al een stap verder dan die 98%.

  Groetjes,
  Arellius

 3. wayo_@live.nl says:

  Arellius bedankt voor je reactie me zelfvertrouwen hangt oook af van wat ik meemaak op het moment als het me lukt om een vrouw aan te spreken ook al wijs ze me af dan heb ik een goed gevoel alsof ik de hele wereld aankan.Maar hoe komt dat dat niemand me tot nu toe het antwoord had kunne geven op me vraag of ik veel tijd verloren heb door niks te doen en of het een schande is dat ik met me 24 jaar weinig ervaring heb

  • tiktak says:

   Probeer gewoon eens op vakantie te gaan naar een ander land. Ga naar een zuid- amerikaans land of zo. Ik geef een voorbeeld. Het land waar ik uit kom zijn de vrouwen veel vriendelijker en zijn ze makkelijk te versieren. Dan heb ik het wel over marokko haha. Die vrouwen daar hebben een andere mentaliteit dan vrouwen hier in kut europa. Wat denken de vrouwen wel hier in Europa? Dat ze het hebben gemaakt of wat haha. Voor de vrouwen die dit toch lezen kust men klote ja. Vooral vrouwen hier in belgie wijzen je extreem af als je ze versiert op straat. omai men kloten. Ben het eigenlijk stilletjes aan beu aan het worden. Maar eerlijk gezegd elke vrouw die ik fucking sexy vind blijf ik aanspreken. Denk dat ik eens een keertje ga logeren in Nederland en zien wat het daar word. Maar de vrouwen hier in belgie? omai omai men klote. Vanaf je haar nummer geregelt hebt zegt ze achteraf maar ik ken u ni kust mijn klote eens. De grootste fout waarom vrouwen ons meestal afwijzen in belgie en Nederland is omdat de maatschappij verziekt is. Waar gebeurt het versieren nu denk je? Op kut datingsites en facebook en ga maar zo verder. Op een dag was ik zo extreem geil dat ik een vrouw niet heb laten gaan en ze heeft het me geflikt tot het politiebureau wat ik daarna tot een vlucht heb gedaan.

   groet

 4. Rickos says:

  Arellius,

  Stel je leert een vrouw kennen en ze heeft echt mooie ogen ,
  en natuurlijk iedereen zegt dat je wilt anders zijn en je zegt iets in de trand van

  Boh , jij hebt zo'n lelijke ogen met een glimlachje :)

  zou dat fout zijn ?

  grtz Rickos

 5. rishi boedjarath says:

  waar ik op vakantie kan gaa heel de wereld om te reize een naam is sarah attractiepar e en centerparcs en een film op de bank kijken vind i silver roo alsof ik ben ik ook willen hebbe zo vrouwelijk het ook gelukkig heb ik altijd le en altijd bij je en altijd bij je blijft op tijd willeke vrouw waar ik altijd goe op tijd willeke vrouw waar ik altijd goed blijven altijd daar altijd daar is ik wi ik wil goeie relatie hebben heel veel groetjes rishi

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d