Waar Vind Je De Mooiste En Leukste Vrouwen ?

Het is alweer eind November, een hele hoop artikelen en informatie achter rug en je bent als een stekker opgepept om vrouwen te gaan versieren (tenminste, dat hoop ik). Waar zou je dan heen moeten gaan?

Ik ben van mening dat je overal [ter wereld] vrouwen kunt versieren, hoe dan ook en wat jou stijl ook is. Het is inderdaad ook onmogelijk om alle vrouwen te versieren die je tegenkomt van vrouwen hebben ook hun persoonlijke preferenties alhoewel, er zijn een heel hoop bizarre gelegenheden en plekken waar je leuke vrouwen kun versieren. Heb je ooit geprobeerd een stewardess te versieren in een vliegtuig?

Oh, is dat onmogelijk?! Is dat te moeilijk?! Onmogelijk is het woord, totdat het gedaan wordt. Moeilijk is het woord wanneer je er niet goed en diep genoeg in gelooft.

Voor het geval dat je een beetje hulp nodig hebt bij het denken over waar je heen wilt gaan, ken ik wel een aantal leuke plekken waar je kunt zijn, in Nederland, waar je leuke vrouwen kan ontmoeten, wellicht de juiste vrouw voor je?

In het volgende artikel raad ik een aantal plekken aan waar je goed bezig kan zijn, in de zin van vrouwen versieren natuurlijk, overdag en s’nachts.

Veel lees plezier…

Rotterdam

Een mooie stad, en elke keer wanneer ik er ben dan vraag ik me af waarom ik er niet vaker kom! Potverdikkeme. De winkelstraten, vooral in het weekend, zijn gezellig druk en er lopen echt meer dan genoeg vrouwen rond. Ik geloof niet dat je na drie uur rond lopen in het centrum van Rotterdam nog geen leuke meid bent tegen gekomen.

De binnenstad is ruim en je kan er makkelijk een aantal keer op en neer lopen zonder verveeld te raken, vrijwel omdat je dan (als het goed is) vrouwen aan het aanspreken en versieren bent.

Uitgaan in deze mooie stad wordt wild! Je hebt;

 • De Blender
 • Corso
 • Een hele rij café’s (80’s & 90’s bar) die super gezellig zijn!

Ik raad je af om naar ”Hollywood” te gaan, tenzij jij (de lezer) zestien jaar bent en op zoek is naar een bizarre avontuur, dan raad ik het eigenlijk alsnog af maar je kunt het altijd even bekijken uit nieuwsgierigheid, wie weet ben jij het tegenbewijs van mijn afrader?

Utrecht

Ik heb niet zo heel erg veel ervaring met Utrecht, alhoewel het station in combinatie met het winkelcentrum vind ik een prachtig plek om vrouwen overdag te gaan versieren. Lekker druk en gegarandeerd, op zo een diverse plek, dat je wel een aantal leuke dames zult tegen komen. Als de locatie je niet bevalt is het centrum van Utrecht ook best uitgebreid en een gezellig drukke, bekende stad om vrouwen te gaan versieren.

Ik heb ook zeer goede ervaringen in de Tivoli, EKKO en club Lux gehad, zeker de moeite waard om even te gaan bekijken. Er is ook een ander club; Cantinero als ik me goed herinner dat best gezellig kan zijn als je de drukte niet al te erg vind.

Amsterdam

Tsja, waar beter dan onze geliefde hoofdstad eigenlijk? Als je overdag tussen het Rembrandtsplein en Centraal Station heen en weer wandelt dan kom je meer dan zeker ontzettend veel mooie vrouwen tegen. Café’s zat om gelijk op een date te gaan en laat staan alle leuke toeristen die er ook zijn! Hou altijd een oogje open voor twee dames die samen op vakantie zijn in Amsterdam/Nederland, die willen altijd héél graag een avontuur meemaken, en al helemaal met een leuke man zoals jij! Pas wel op; want je gaat het heel erg leuk hebben dan.

De Dam, je kan daar praktisch blijven staan op een drukke Donderdag middag en eventje wachten tot je een leuke vrouw ziet die over de Dam loopt en haar gaan benaderen. Dit kan je makkelijk een uurtje doen. Raak je snel verveeld? Aan de ene kant zit het Rembrandtsplein en aan de andere kant zit Centraal Station; kies je route en wandel met alle gemak door de winkelstraten heen en………

HEY! Daar loopt een leuke vrouw, aanspreken! Ga nou! Voordat ze weg loopt, rennen!!! Aaaah ze is verdwenen, oké, volgende dan wel!

Uitgaan

De beste plekken die ik je kan aanraden zijn; Rembrandtsplein, zowat de plek om s’nachts te zijn in Amsterdam, vooral in het weekend! Er zijn te veel diverse discotheken die qua prijs ook variëren om op te noemen. Een beetje rond snuffelen en je hebt je feestje al gevonden, sterker nog; Spreek een paar dames aan en vraag waar een leuk feestje te vinden is? Heb je een goede klik met de dames die je benaderd hebt? Neem ze mee! En voilá, je loopt met een paar dames de club binnen dat jou ook weer zal helpen.

Verder is er altijd heel wat leuks te beleven op het Leidseplein, s’nachts en overdag.

~ Als je avond goed verloopt dan hoef je je geen eens zorgen te maken om een slaap plek want één van de twee dingen kunnen er gebeuren…Of je pakt de eerste trein in de ochtend, of je slaapt niet thuis. Het ergste wat kan gebeuren is dat je moet wachten op de trein, maar onthou wel dat jij het feestje maakt! Breng de gezellige sfeer met je mee, enthousiasme is aanstekelijk.

Groetjes, Arellius*

3 Reacties op "Waar Vind Je De Mooiste En Leukste Vrouwen ? "

 1. Bas

  says:

  Mooi geschreven arrilius:)! zou je mischien een artikel kunnen schrijven over de nieuwe datings app "tinder", hoe je daar het best kan openen etc?

  alvast bedankt

  bas

 2. Arellius

  says:

  Hai Bas,

  Dank je wel voor je reactie. Weetje wat grappig is? Is dat dit de eerste keer is dat ik over ''Tinder'' heb gehoord, ik had geen idee dat er een ''dating app'' bestond, haha. Eerlijk.

  Ik ben altijd voorstander van het live benaderen van vrouwen, want het social-media van vandaag neemt het kunst van verleiding een beetje over wat een klein beetje jammer is. Alhoewel als je een profiel op het internet ziet, zou je misschien kunnen openen met;

  ''Hey, ik moest jou eerlijk vertellen dat ik je foto zag en vond dat je een leuke uitstraling hebt, ik weet zeker dat er meer achter zit..''

  Iets in die zin maar dan vertaald naar hoe jij het zou zeggen. Heb ik wel eens geprobeerd op Facebook, met interessante resultaten.

  Succes !
  Arellius*

 3. RomeroDasilva

  says:

  Ik heb er wat aan toe te voegen je kunt ook goed vrouwen versieren in de trein !
  en op het station, maar dat overlapt meestal met elkaar, want je spreekt bijvoorbeeld of ik spreek bijvoorbeeld een meid aan op het station en zet daarna het gesprek voort in de trein.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *