De Andere 3 Kenmerken Waar Vrouwen Op Vallen

In mijn vorige blogpost heb ik de eerste drie van de zes belangrijkste kenmerken beschreven.

Dit waren gezondheid, humor en status.

In deze blog ga ik de andere drie kenmerken, zelfverzekerdheid, voorgeselecteerdheid en een uitdaging zijn beschrijven.

Zelfverzekerd zijn

Het is erg belangrijk om zelfverzekerd te zijn. Niet alleen voor het versieren van vrouwen, maar voor alles in je leven.Wanneer je zelfverzekerd bent zullen mensen dat voelen, ze zullen het zien aan hoe je loopt, aan hoe je praat. Dit ontketent aantrekkingskracht. Jij bent niet voor niks zo zelfverzekerd, er is iets met je waarom je dat bent. Als jij zelfverzekerd met een vrouw praat geeft dat aan dat je niet door haar schoonheid geïmponeerd bent omdat jij beter gewend bent.

Ze zeggen dat alles begint met de zelfverzekerdheid om het te proberen. Hier zit zeker een kern van waarheid in! Mensen die angst hebben om te falen, proberen iets vaak zelfs niet eens.

Als je zelfverzekerd bent krijg je ook gelijk status en voorgeselecterdheid omdat je anders niet zo zelfverzekerd zou zijn.

Voorgeselecteerdheid

Wanneer jij vrouwen probeert te ontmoeten is het voorgeselecteerd zijn één van de belangrijkste kenmerken. Als jij ergens bent en je bent omringd door vrouwen (en ook mannen) dan moet er iets zijn waarom die mensen bij jou willen zijn. Vrouwen willen dan zelf ook dichtbij je staan om te kijken wat dat ‘iets’ is. Deze voorgeselecteerdheid kan je weer erg makkelijk verkrijgen door humor en status te hebben!

Even een tip tussendoor is dat  het belangrijk is vrouwen altijd bevriend te houden ook al wil je geen relatie/seks. Zij hebben altijd vriendinnen aan wie ze kunnen vertellen hoe leuk je bent.

Een uitdaging zijn

Het idee achter een uitdaging zijn is het niet saai zijn. Als jij jezelf als een uitdaging blijft gedragen zullen ze achter je aankomen. “Je wilt altijd de dingen die je niet hebt” Je moet het zo zien: stel je hebt een kat.

Dan heb je zo’n speeltje waar je een muis aan een touwtje hebt. Als je met het touwtje beweegt zal de kat gek worden en het muisje willen pakken. Maar wanneer jij het touwtje neerlegt voor de kat speelt hij er drie seconden mee en loopt dan weg. Dat gebeurt ook bij vrouwen.

In andere woorden die je al vaker hebt gelezen: JIJ bent de prijs!

Het mooie van deze Attraction Switchen is dat ze elkaar ‘triggeren’. Wanneer jij Humor hebt zullen mensen bij je komen staan wat voor Status en Voorgeselecteerdheid zorgt. Als er mensen om je heen staan zul je daar zelfverzekerd van worden. Als je zelfverzekerd ben komen er meer vrouwen. Zo blijft dat rond gaan, en blijft je aantrekkingskracht omhoog gaan. Het is als het ware een omgekeerde vicieuze cirkel.

Wanneer jij deze zes kenmerken naar andere mensen toe communiceert zullen mensen bij je willen zijn en je willen leren kennen. Je zult zien dat je vanzelf door vrouwen wordt benaderd.

Dit is een heel belangrijk en ook simpel principe binnen het versieren van vrouwen. Bemachtig deze zes kenmerken en vrouwen zullen voor je in de rij staan!

1 Reactie op "De Andere 3 Kenmerken Waar Vrouwen Op Vallen"

  1. TwistedMind

    says:

    Klopt helemaal ;)

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *