Ontdek de 5 Beste WhatsApp Dating Geheimen

Voor ons mannen is virtueel daten vaak maar een raadsel. Wat moet ik zeggen? Hoe vaak moet ik appen? Gebruik ik de juiste hoeveelheid emoji’s? Gebruik ik de juiste emoji’s? Hoe weet ik dat ze mijn berichtjes écht waardeert? Ik kan nog wel even doorgaan met het stellen van vragen, maar ik ga liever op zoek naar de antwoorden! Daarom lezen jullie hier de 5 beste WhatsAppdatinggeheimen om jou van een simp tot een superflirt te transformeren.

“Elke man heeft het in zich, je moet het alleen wel leren!”

En ik ga jou leren hoe jij de Don Juan van WhatsAppdating wordt!

In deze blog lees je alles over WhatsAppdating. Ik ga voor jou de volgende 5 geheimen ontrafelen:

  1. Hoe begin je een gesprek bij WhatsAppdating?
  2. Casual of serieus? Wat voor gesprekken voer ik tijdens WhatsAppdating?
  3. Hoe snel reageer ik tijdens WhatsAppdating?
  4. Welke emoji’s werken het beste bij WhatsAppdating?
  5. Hoe en wanneer vraag ik iemand uit tijdens WhatsAppdating?

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

WhatsAppdatinggeheim nummer 1: Hoe begin ik een gesprek?

Kijk, Je hebt een leuke dame aan de haak geslagen! Lekker bezig hoor, zo zien we het graag. Maar hoe begin je nou dat gesprek op WhatsApp? Het eerste contact kan best wel spannend zijn. Bij WhatsAppdating is het echter extreem belangrijk om het gesprek goed te beginnen, de blokkeerknop is namelijk niet ver weg. Begin je te saai? Grote kans dat ze haar interesse meteen kwijt is. Begin je te intiem? Gefeliciteerd, nu ben je een creep. Om te zorgen dat jij niet bij het eerste bericht je nieuwe crush al afschrikt, heb ik een paar tips over hoe je het gesprek begint!

Tip nummer 1: Even wachten

Het liefste laat je natuurlijk meteen zien dat jij de leuke, knappe, stoere en gezellige man bent waar zij naar op zoek is. Als je eenmaal over je zenuwen bent heengestapt, wil je meteen een appje sturen. Toch is het bij WhatsAppdating belangrijk dat je even wacht. Hebben jullie elkaar ergens ontmoet? Wacht minstens tot je zeker weet dat ze thuis is. Je kunt ook best wachten tot de volgende dag. Als ze je na 24 uur al is vergeten, was ze toch niet zo geïnteresseerd als je dacht. Bovendien kan het ook nog zijn dat zij het contact begint als je even de tijd neemt. Let op, deze munt heeft wel een keerzijde: als het contact extreem goed was toen jullie elkaar ontmoetten, kan je het best direct een appje sturen. Waarschijnlijk is ze dan namelijk op jouw berichtje aan het wachten.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Tip nummer 2: Een openingszin heeft meestal geen zin

‘Hey lekker ding, kom jij hier vaker?’ NEE! Hoe grappig en creatief je openingszin ook is, laat hem maar links liggen. De meeste dames zijn niet geïnteresseerd in de vijfhonderdenvierendertigste openingszin die ze deze maand hebben ontvangen. Wees een beetje uniek, bedenk wat leuks. Als je iets anders doet dan de meeste mannen, is de kans groter dat jij haar aandacht te pakken krijgt.

Tip nummer 3: Verzin een leuke bijnaam

De kans is groot dat jullie al even hebben gepraat toen jij haar nummer regelde. Dit is een tip voor tijdens dat gesprek: bedenk een leuke bijnaam. Let wel: een leuke bijnaam! Met ‘hey dikzak’ of ‘hey boterbloempje’ krijg je waarschijnlijk geen betere reactie dan dat je geblokkeerd wordt. Maar hoe bedenk je nou zo’n bijnaam? Simpel! Relateer het aan iets waarover jullie gesproken hebben bij jullie ontmoeting.

Voorbeeld: jij stond in de supermarkt en zag daar bij de groenteafdeling de mooiste dame die je ooit hebt gezien. Je raapt al je moed bijeen en spreekt haar aan, jullie raken in gesprek over koken. Wat is nou de bijnaam? ‘Chef(-kok)’ natuurlijk!

Tip nummer 4: Het eerste appje

Je hebt gewacht, je openingszinnen verwijderd uit je geheugen en een leuke bijnaam voor je WhatsAppdate bedacht. En nu? Tijd om te appen! Voor het eerste berichtje heb ik dezelfde tip als voor het verzinnen van een bijnaam: verwijs naar het gesprek dat jullie hadden bij de ontmoeting. Om even door te gaan op het voorbeeld bij tip 3, dit is het berichtje wat je gaat sturen: ‘Hey chef-kok, hoe smaakten je kookkunsten van gisteravond?’. Grote kans dat ze het heel leuk vindt dat je dat kleine detail over haar hebt onthouden. Je bent binnen!

WhatsAppdatinggeheim nummer 2: casual of serieus?

Het gesprek is geopend en jullie hebben best leuk contact, maar wat nu? Wij mannen hebben vaak wat moeite met alle emotionele diepgang waar veel vrouwen naar zoeken, zeker als het online is. De vraag is dus: hoe casual kan ik het houden bij WhatsAppdating zonder dat ik ongeïnteresseerd overkom? Het antwoord: zo causal mogelijk.

Tip nummer 1: Je wilt daten, niet haar BFF worden

Jullie kennen elkaar net, keep calm buddy. Je hoeft echt niet aan al haar emotionele behoeftes te voldoen tijdens de eerste paar keer dat jullie contact hebben, zeker niet via WhatsApp. Ze heeft genoeg vrienden bij wie ze haar emotionele lading kwijt kan. Als jij die rol op je neemt, is de kans groter dat je gefriendzoned wordt. Is ze niet zo vrolijk? Maak haar aan het lachen. Als je haar echt aan het lachen krijgt, dan is de kans groot dat ze je leuker gaat vinden én zich beter gaat voelen zonder dat je de rol van best friend op je moet nemen.

Tip nummer 2: ‘Laten we het er in real life over hebben’

Natuurlijk is het wel belangrijk dat je laat weten dat je er voor je WhatsAppdate bent, ook als ze ergens mee zit. Laat aan haar weten dat je het er wel over wilt hebben, maar liever niet via WhatsApp. Het risico van WhatsAppdating is namelijk dat jullie elkaars berichtjes verkeerd interpreteren en dat jij extreem onverschillig overkomt, of dat je haar helemaal verkeerd begrijpt. Bovendien hebben jullie nu een extra reden om elkaar in het echt te spreken.

Geheim nummer 3: Hoe snel reageer ik tijdens WhatsAppdating?

Dit is misschien wel het allermoeilijkste: hoe snel moet je reageren? Als je elkaar in het echt ziet, reageer je natuurlijk meteen. Bij WhatsAppdating is dit helaas anders. Vrouwen kunnen heel erg gevoelig zijn voor late reacties, maar een te snelle reactie zorgt ervoor dat je oninteressant wordt. Het belangrijkste is dat jij de tijd neemt om over je reactie na te denken. In principe moet elk berichtje raak zijn. Zorg er dus voor dat je niet je eerste gedachte meteen tot een berichtje omvormt. Stuur ook niet vijf berichtjes achter elkaar, dit kan vreselijk irritant zijn. Leer wel om ook de knoop door te hakken, laat haar niet de hele dag wachten op je berichtje. Je wil immers niet dat ze zich genegeerd voelt. Het is ook niet erg om, als het gesprek is afgesloten, even een paar dagen niet te appen. Geef haar en jezelf voldoende tijd. Voel je dus ook niet beledigd als ze pas na een paar dagen reageert. Je weet nooit van tevoren wat de reden is, daar kom je wel achter.

Geheim nummer 4: Welke emoji’s gebruik ik bij het WhatsAppdaten?

Dit klinkt wel erg suf, maar het is erg belangrijk. Emoji’s kunnen WhatsAppdating wat speelser en flirteriger laten verlopen. Let wel op, je kunt ook te veel emoji’s gebruiken! Je wilt niet overkomen als een klein kind. Het beste moment om emoji’s te gebruiken, is als je iets duidelijker wil laten overkomen, of juist wat minder serieus. Gebruik dus geen emoji als je simpelweg vraagt hoe het met haar gaat. Het is dus cruciaal dat jij de juiste emoji’s gebruikt! Maar welke emoji’s werken nou het beste bij onze vrouwelijke medemensen?

Emoji nummer 1: De duivelse glimlach

Deze emoji is geweldig! De meeste vrouwen hebben geen problemen met af en toe een iets te stout appje. Deze emoji versterkt de stoutheid en houdt het toch nog grappig. Bonustip: gebruik deze emoji bij iets wat zij dubbel kan interpreteren. Deze emoji zorgt ervoor dat ze begrijpt dat jij de stoute interpretatie in gedachten hebt.

Emoji nummer 2: Hartjesogen

Je moet natuurlijk bij het WhatsAppdaten af en toe laten weten hoe mooi zij eigenlijk is. De hartjesogen-emoji is hier perfect voor! Heeft ze een nieuwe profielfoto? Hartjesogen! Stuurt ze een leuke selfie? Hartjesogen! Stuurt ze een foto van haar nieuwe puppy? Hartjesogen!

Emoji nummer 3: Smiley

De smiley werkt altijd. Deze emoji is namelijk lekker vrolijk! Eigenlijk kun je elke smiley wel gebruiken, maar de leukste is die met de blozende wangen. Met deze emoji kan je aan haar duidelijk maken dat je haar complimentjes waardeert, of dat je het heel fijn vindt dat jullie binnenkort op date gaan!

Geheim nummer 5: Hoe en wanneer vraag ik iemand uit tijdens WhatsAppdating?

Het uiteindelijke doel van WhatsAppdaten is natuurlijk om elkaar in real life te zien! Via WhatsApp gaan jullie elkaar natuurlijk niet kunnen zoenen. Maar wat is nou het juiste moment om een date in te plannen? Er is geen vast moment om haar op date te vragen, maar je kan er wel voor zorgen dat je het juiste moment kiest!

Tip 1: Zorg dat ze er zin in krijgt

Een vrouw gaat natuurlijk alleen mee op date als ze daar ook zin in heeft. Daarom moet jij tijdens WhatsAppdating al actie ondernemen om haar te verleiden mee op date te gaan. Hier kan je een aantal dingen voor doen!

  • Stuur af en toe een berichtje waardoor ze leert kennen hoe jij in het echt bent. Stuur bijvoorbeeld als ze net met de hockeyclub een hat trick heeft gescoord: ‘Als ik er bij zou zijn. had ik je nu een high five en een dikke knuffel gegeven’.
  • Probeer erachter te komen wat haar hobby’s zijn. Dit is niet zo moeilijk, vraag het! Als je weet wat zij leuk vindt om te doen, heb je meteen al een aantal potentiële dates te pakken. De kans is groter dat ze mee gaat op date als jullie iets gaan doen wat zij leuk vindt! Geef ook direct een hint als ze vertelt wat haar hobby’s zijn. Stuur bijvoorbeeld als ze vertelt dat ze enorm veel van koken houdt, dat jij graag een keer een kookworkshop zou willen doen.
  • Vraag of ze plannen heeft komende week/maand. Dit is een beetje spannend. Natuurlijk weet ze dat jij vraagt wat haar plannen zijn, zodat jij haar kan inpikken op een vrije dag. Aan haar reactie kan je wel lezen of ze geïnteresseerd is. Als ze meteen begint over een dag dat ze vrij is, wil ze waarschijnlijk dat jij op die dag wat met haar gaat doen! Je bent al helemaal binnen als ze echt helemaal volgepland zit, maar wel met een voorstel komt voor wanneer ze weer vrij is.

Tip 2: Wees direct en heb een plan

Als jij je onderzoek hebt afgerond en haar hebt verleid om mee op date te gaan, is het tijd om haar echt mee uit te vragen! Dit kun je het best zo direct mogelijk doen, zo kom je stoer en daadkrachtig over. De juiste formule is: wat? + wanneer? Bijvoorbeeld: ‘Hey chef-kok, heb je maandagavond zin om een kookworkshop te volgen?’. Of: ‘De nieuwste Avengersfilm is nu in de bioscoop. Ik heb een kaartje over voor zaterdagmiddag, heb je zin om mee te gaan?’

Tip 3: Wat als ze nee zegt?

Het risico van iemand op date vragen (via WhatsApp) is natuurlijk de alom bekende afwijzing. Een blauwtje lopen is nooit leuk, maar je moet ermee om leren gaan. De eerste nee is daarbij niet altijd een definitieve nee. Misschien kan ze écht niet. Geef haar even de ruimte, pak het contact na een tijdje weer op en vraag haar opnieuw mee uit. Als ze nog een keer nee zegt, moet je je verlies accepteren. Keep your head up, er zijn genoeg andere dames met wie jij kunt WhatsAppdaten.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d