De Kunst Van Het Manipuleren

Dit is iets waar vrouwen van nature goed in zijn. Het is zo’n vrouwenlogicatechniek waarvan het lijkt dat ze die vanaf hun geboorte hebben meegekregen. Maar er is hoop want er zijn technieken onthult die jou de mogelijkheid geven dezelfde technieken te gebruiken!

Een goed voorbeeld wat ik je van die vrouwenlogica kan geven is van toen een vriend naar me toe kwam voor advies. Hij wist niet meer wat hij moest doen toen zijn vriendin niet meer wilde verhuizen naar een stad waar ze het meer naar haar zin zou hebben omdat er veel vrienden van haar daar woonden.

Toen ik vroeg wat hij echt wilde was zijn antwoord dat hij wilde dat ze bij hem bleef. Maar zij had hem gemanipuleerd, zodat het leek alsof het zijn idee was om daar heen te verhuizen en dat hij met redenen zou komen voor haar om daar heen te verhuizen. Hij had het dus niet eens door!

Iedereen manipuleert!

Heel vaak gebeurt dit door wat hackers ‘pre-loaden’ noemen. In het versierwereldje kan je die definitie het best omschrijven door mensen al aan iets te laten denken en al een mening te vormen voordat ze er zelf één hebben.

Onbewust zeg je wel eens: ‘Hé, moet je kijken hoe grappig’, en laat je vervolgens een grap zien waarna degene waar je de grap aan laat zien vaak lacht, soms zelfs als hij het niet eens grappig vindt. Maar er is een verschil tussen onbewust hier gebruik van maken en dit bewust doen.

In het engels heb je een gezegde: ‘If you say she’s friendly, she will be friendly to you!’ Dit houdt in dat als je een vrouw vertelt dat ze vriendelijk is, dat ze zich dan ook vriendelijk tegen jou gaat gedragen. Waarom zou je geen gebruik maken van dit principe en het ‘uitmelken’ ?

Het werkt natuurlijk niet als je zegt dat ze zin in seks heeft dat ze het dan ook krijgt. Maar waarom zou je niet tegen haar zeggen dat zij jou iemand lijkt die gewoon haar eigen ding doet. Ze lijkt jou een meisje die zich niet door anderen laat vertellen wat ze wel en niet doet en zich een beetje laat meeslepen door haar vriendinnen.

Dit geeft jou de kans te voorkomen dat als haar vriendinnen die avond even ergens anders heen gaan en zij bij jou staat hier op terug te komen. Hiermee elimineer je obstakels zoals vrienden en vriendinnen! Als je dan nog zeker wilt weten dat ze niet weggaat kan je haar(als ze er in meegaat dat ze niet zo iemand is) complimenteren op het feit dat ze niet zo is en dat als ze wel zo was je haar gelijk gedumpt had.

Het gaat bij manipulatie voornamelijk om de achterliggende gedachte van woorden. Het is belangrijk te weten dat mensen zich vaak houden aan wat ze zeggen binnen een bepaald tijdsframe. Als je dus vraagt of ze spontaan is en zij ermee instemt kan je haar kort daarna gelijk vragen met je mee te lopen (wat ze dan waarschijnlijk wel zal doen omdat ze instemt met spontaan te zijn).

Als je naar dezelfde vrouw was toegegaan en vroeg of ze mee wilde lopen had ze dat waarschijnlijk niet gedaan!

Het kost inspanning om deze duistere manipulatie goed onder de knie te krijgen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *