Vrouwen Direct Of Indirect Benaderen ?

Vrouw die lacht

Dit is altijd een best complexe vraag waarbij iemand (met de juiste kennis) een hele uitgebreide antwoord op kan geven, het ligt er ook natuurlijk allemaal aan wat jij zelf denkt en wat jij zelf het beste aanvoelt wat voor jou werkt. Er zijn drie opties, voorstander van direct, indirect of zelfs beide.

Persoonlijk ben ik voor beide, ook omdat het mijn vaardigheid-horizon verbreed zodat ik meer opties heb wat benaderen betreft wanneer ik op stap ga, voor elk gelegenheid en/of situatie. Om het nog interessanter te maken ben ik van mening dat beide even goed werkt! Ik heb beide methodes geprobeerd en zelfs de twee methodes hebben hun eigen manier van doen.

De ene directe openingszin werkt beter voor de ene dan de ander, hetzelfde geld dan ook als je indirect een dame benaderd.

Ik raad je aan om de intuïtie van vrouwen nooit te onderschatten, vertrouw me wanneer ik je vertel dat ik stom genoeg ben geweest om te denken dat niet zo pientere vrouwen minder intuïtie hebben dan slimmere. Ze hebben het door wanneer je ze voor lief probeert te nemen of wanneer je ze onderschat en als ”dom” behandelt bij wijze van, in een zin is het ook een beetje respect loos, en deze staat is zeker niet iets wat we willen bereiken.

In het volgende artikel deel ik mijn tips & perceptie over direct en indirect een vrouw benaderen, met de intentie om haar te versieren.

Veel lees plezier…

Verschillen

Het spreekt eigenlijk een beetje voor zich, toch? Direct is wanneer je een vrouw gewoon verteld hoe je haar op dat moment vind zonder twijfel. Indirect is dat je een vrouw gaat versieren met een bocht eromheen en vaak is het zo met indirect is dat ze het niet door heeft dat je haar aan het versieren bent; vele zijn het eigenlijk niet mee eens met deze manier en zien het als manipulatie. Ik vindt van niet, manipulatie is geen slecht woord, maar klinkt alsnog te grof voor het kunst van versieren. Players, onzekere mannen en andere van’t soort die vrouwen kwetsen en narcistisch zijn manipuleren vrouwen, wijn niet. Wij houden teveel van vrouwen daarvoor.

Direct

 1. Gemeend – Omdat je ook meent wat je zegt.
 2. Eerlijk – Goed om te laten zien in de eerste minuut bij eerste ontmoeting met een dame.
 3. Meer in het Moment – Er is meer focus.
 4. Sneller Aantrekkingskracht – Met direct zijn kom je minder snel in de friend-zone!
 5. Spontaan – Altijd een goed factor, vrouwen ruiken gelijk of het mechanisch of al-van-te-voren geoefend is.

Indirect

 1. Het Spel Spelen – Persoonlijk, vind ik het spelletje leuk, het is maar wat jij leuk vind en of je er geduld voor hebt.
 2. Verleidelijk – Wat je woorden zeggen is niet wat je lichaam zegt, je woorden zijn maar woorden, maar je lichaamstaal, stem en oogcontact zijn seksueel.
 3. Om de Punt Heen – Heeft ook met het spel spelen en flirten te makem.
 4. Extra Tijd – Als je tijd over hebt en nogmaals, het niet erg vind om het spelletje te spelen.
 5. Tactisch – In de discotheek kan deze methode best goed werken om bij de mooiste vrouw in de discotheek te komen in combinatie met sterke sociale vaardigheden.

Theorie & Praktijk

Je hebt altijd een hele groep mensen die sceptisch is en het er niet mee eens zal zijn met het één of het ander, normaalste zaak van de wereld. Alhoewel, ik ben wel van mening dat je de methodes niet persè mag bekritiseren of dissen in dat geval als je het nog nooit geprobeerd hebt.

Veel mensen die met de directe methode bezig zijn hebben meestal veel kritiek op degene die zich bezig houden met het indirecte manier van vrouwen versieren, terwijl ze het nog nooit geprobeerd hebben! Naar mijn mening (als ik dat nog niet eerder heb verteld) vind ik het handig om van allebei iets af te weten, je wilt toch niet constant hetzelfde doen, een beetje variatie wanneer je serieus op stap gaat om vrouwen te versieren houd het juist leuk!

Voorbeelden

Een Directe openingszin zou bijvoorbeeld kunnen zijn; ”Hai, ik vind jou echt een leuke uitstraling hebben.” Je verteld wat je voelt (gemeend) en je toont aan dat je eerlijk bent (goed en aantrekkelijk eigenschap).

Een Indirecte opener zou kunnen zijn; ”Hey, ik zie dat je leuke oorbellen draagt en ik vroeg me af of je er ook verstand van hebt.” Je begint met haar een compliment te geven (spontaan/goed) en daarna begin je een apart maar wel interessant gesprek over iets waar ze (gegarandeerd, ze is een vrouw, duh) verstand van heeft. Later in het gesprek kan je wel zeggen; ”Je lijkt me best een gezellig persoon, laten we een drankje gaan doen.” Heeft ze geen tijd, of heb jij geen tijd? ”Laten we nummers uitwisselen en gaan we een keertje iets cools (leuks) doen.”

Je zou zelfs een combinatie kunnen maken; ”Hai, ik vroeg me af…Als iemand op jou afstapte met de intentie om jou te versieren, heb je liever dat ze dan direct of indirect zijn?”

In het geval dat ze direct antwoord, kan je vervolgend me > ”Oh cool, ik vind je er namelijk leuk uitzien en wilde je graag ontmoeten.” Zegt ze, indirect? > ”Haha, oke. Wat heb je liever, bananen of appels.” Maak deze zin dan een beetje verleidelijk en grappig zodat ze de grap (of hint) dan wel snapt.

Ik raad aan om met beide methodes een beetje te spelen en echt goed uit te zoeken wat voor jou als persoon het beste kan werken; je wilt natuurlijk uiteindelijk geen dingen gaan doen of methodes gaan uitproberen waar je je echt ongemakkelijk bij voelt. Om verwarring te voorkomen, als je dit nooit gedaan hebt, natuurlijk is het dan eng en ben je er sceptisch over. Alhoewel, alles in het theorie-kader van vrouwen versieren val wel uit te proberen.

~ Eén van mijn persoonlijke favorieten wijze van vrouwen versieren is: Strippers Versieren! Ge-wel-dig! Niet heel toepasselijk in Nederland moet ik zeggen omdat de stripclub wereldje hier in dit kouwe kikkerlandje niet zo groot is, maar wanneer ik in de Verenigde Staten ben bijvoorbeeld, ga ik helemaal los!!! Het is echt een mooie, leuke, spannende en vooral ingewikkeld/complexe stijl en genre van vrouwen versieren. Zeker wel een aanrader als je echt voor super-duper mooie vrouwen wilt gaan, haha!

Groetjes, Arellius*

1 Reactie op "Vrouwen Direct Of Indirect Benaderen ?"

 1. jasper

  says:

  leuke tekst weer...
  maar ik vind het zelf altijd zo moeilijk om dit allemaal te zeggen.
  En erna nog een tof gesprek te kunnen hebben.
  Ik bedoel dan, ik vind het altijd persoonlijk heel moeilijk over wat te kunnen spreken als je in winkelstraat iemand aanspreekt?
  En toch zorgen dat je niet te vriendschappelijk word dat je in de friendzone terecht komt.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *