Vrouwen Versieren Begint Van Binnen

geloven

Hoe gek het ook klinkt, vrouwen versieren komt van binnen. Verander je gang van gedachten en je zult veranderen hoe jij naar jezelf kijkt, hoe je naar vrouwen kijkt en zelfs hoe je naar de wereld kijkt.

Eén van de meest voorkomende valkuilen die mannen hebben wanneer het op vrouwen versieren neerkomt is dat ze een laag zelfbeeld hebben van zichzelf. Ze vinden zichzelf niet knap genoeg om leuke dames te kunnen aanspreken, als je dit denkt dan heb je ook inderdaad niet zo veel zelfvertrouwen.

Zelfvertrouwen is echt, naar mijn mening, de ware nummer één aspect die je onder de knie moet krijgen als je serieus te werk wilt gaan met verleiden.

Het kost tijd en energie maar ik kan je vanuit ervaring vertellen dat het zeker de moeite waard is. Kijk eens naar Steven Hawking, deze man zit merendeels van zijn leven in een rol stoel en kan niks bewegen, hij werkt met de kracht van zijn gedachten, en dat kan jij ook!

In deze artikel deel ik mijn tips en perceptie over hoe vrouwen versieren te werk gaat door je innerlijk sterker te maken.

Veel lees plezier…

Mindset

Waarschijnlijk zie je wel eens een best knappe dame met een [uiterlijk] onaantrekkelijke man lopen, en dan vraag je je af hoe dat komt. Wellicht zijn het zijn gedragingen die de vrouw tot hem aantrekt, het is dus niet zijn model uitziende blik, want dat heeft hij niet. Hij heeft zijn denkwijze op het het-maakt-niet-uit-hoe-ik-eruit-zie pad gezet en is er gewoon voor gegaan.

Lef, moed, ballen van staal, zelfvertrouwen, sterk in je schoenen staan en risico’s durven te nemen is waar vrouwen tot aangetrokken zijn. Wat voor nut heeft een six-pack als een man niet goed is in bed? Wat voor nut heeft het om een aantrekkelijke bankrekening te hebben als een man een vrouw niet kan laten klaarkomen.

Stel je gang van gedachten zodanig in dat je van binnen hartstikke sterk wordt, je hebt niet veel nodig om vrouwen te versieren, alleen wat je van zelf van binnen hebt en wat je jezelf wijs maakt. Het enigste wat tussen jou en je doel staat zijn de excuses die jij jezelf blijft vertellen, zet die excuses aan de kant en ga ervoor!

Niemand is ooit om het leven gekomen door vrouwen op straat of in de discotheek te versieren, vrouwen steken je niet in de fik en ze gaan niet staan schreeuwen tegen je alleen omdat ze even geen gesprek willen aangaan. Het ergste wat er kan gebeuren is dat ze geen antwoord geeft en koud doorloopt, de rest verzin je zelf, in je eigen hoofd.

Zelfbeeld

Hoe denk jij over jezelf? Vind jij jezelf een goed uitziende man of pieker je elke dag over alles en nog wat? Natuurlijk is er altijd iets dat we willen verbeteren aan ons zelf, maar wat houd jou tegen? Jij bent de enigste die jou tegenhoud van wat je wilt veranderen of bereiken.

Een nieuwe kledingstijl hoeft niet duur te zijn, een frisse nieuwe look hoeft geen moeite te kosten, en als het wel moeite kost; in tot hoeverre wil jij gaan om voor jezelf een verandering te maken.

Dingen die jou zouden kunnen helpen zijn;

 • Mediteren.
 • Sporten/Fitness.
 • Werken aan je hobby’s om tot rust te komen.

Of je zou ook op een date met jezelf kunnen gaan om jezelf beter te leren kennen.

Wat houd dat in?!

Neem even een hele dagje voor jezelf om te overpeinzen over je doelen wat vrouwen versieren betreft, schrijf die op. Wandel door de stad en trakteer jezelf op een drankje met goede en rustgevende muziek in je oren en probeer op het punt te komen waarvan je denkt; ”Weetje wat, ik ga NU een verandering maken.”

Iedereen heeft de gave om een merkwaardige verandering te maken, de bedoeling van deze zeer positieve verandering is dat je het ook nog gaat volhouden. Succes is geen eind doel, maar een gewoonte.

Groetjes, Arellius*

6 Reacties op "Vrouwen Versieren Begint Van Binnen"

 1. willem

  says:

  Mooi artikel!! Maar please!!! het is 'Enige' niet 'Enigste'. Kom op jongens die taalfouten kunnen echt niet! Keep up the good work....en...iemand moet je er op wijzen.

 2. Floris

  says:

  Ik kan mijn oven niet geloven... Wat een walgelijke neppsychologie, puur gericht op nep nep en nog eens nep! Je eigen zelfbeeld oppompen is jezelf voor de gek houden, net als de hele gedachte dat veel vrouwen kunnen versieren je het ware geluk gaat bezorgen. Probeer liever werkelijk jezelf te durven zijn, in acceptatie van je onvolmaaktheid en kwetsbaarheid. Dan versier je misschien niet binnen een maand 20 vrouwen, maar dan ben je wel AUTHENTIEK. En als je dan een vrouw tegenkomt die echt bij je past, ontstaat er vanzelf iets dat veel mooier is dan korte romances met goedgevormde vrouwenlichamen.

 3. Floris

  says:

  Het diepste wezen van de schrijver van dit artikel, en van iedereen die zo te werk gaat, is in één woord: angst.

 4. Arellius

  says:

  Hi Willem,

  Haha, achja ik ben twee talig opgevoed en mijn NL's loopt inderdaad een beetje achter. Ik probeer me wel op het grammatica te focussen maar ik focus me meer op het informatie die ik kan geven. Maar in ieder geval bedankt voor je eerlijkheid.

  Hey Floris,

  Ook al had ik artikelen geschreven die jij wel goed en ''authentiek'' vind, was er wel iemand anders geweest die op dezelfde wijze kritiek zou leveren. Ik hoop dat je in de toekomst een wat meer ''gentleman'' achtig gang van gedachten krijgt zodat we onze ideeën als heren kunnen uitwisselen.

  Groetjes,
  Arellius*

  • Floris

   says:

   Hoi Arellius,

   Mijn welgemeend excuus voor de toon die ik aansloeg, die was inderdaad ver over de schreef. Het kwam voort uit oprechte teleurstelling tijdens het lezen, maar dat rechtvaardigt mijn wijze van kritiek geven natuurlijk geenszins. Al blijf ik het erg jammer vinden dat er zo sterk wordt gefocust op het bereiken van bepaalde concrete doelen, dat er volgens mij voorbij wordt gegaan aan wie mensen nu werkelijk zijn. Ik ken een jongen die veel bezig is geweest met dit soort dingen en er ook goed in is geworden, maar nu wel al een tijd depressief is, waar ik sterk verband tussen zie. Het is oppervlakkig en vervreemdt mensen daardoor van zichzelf. We zijn ten diepste allemaal bange mensen, en ik geloof dan gewoon veel meer in de weg daar doorheen, waarin ik leer omgaan met die angst zonder ervoor weg te vluchten, ook al blijft ze dan misschien deels altijd aanwezig.

   Werkelijke levenskunst is een puur innerlijke zaak. Ook al draait alles in onze cultuur om uiterlijke zaken: ik geloof heilig dat een onbeduidend kantoormannetje een grotere levenskunstenaar kan zijn dan de meest succesvolle popster met honderden vrouwen om zich heen. Omdat het aankomt op de moed om werkelijk jezelf te zijn, en anderen lief te hebben.

   Nogmaals mijn verontschuldigingen!

   Groet,
   Floris

 5. Arellius

  says:

  Hai Floris,

  Ah kijk eens aan, over angst gesproken laat jij toch een stukje moed zien want iemand met een minder helder gang van gedachten had dit niet zo snel kunnen schrijven, en dat waardeer ik :)

  Iedereen is anders inderdaad, zoals het kantoor mannetje en de pop ster. Net zoals mijzelf, die wel een kleine bron van geluk vind in het versieren van vrouwen, en aan de andere kant ben ik ervan bewust dat hier het ware geluk niet in zit. Zelf heb ik ook nog veel te leren en ben er altijd mee bezig.

  Dank je wel voor je open reactie, excuses aanvaard en nog een gelukkig nieuw jaar toegewenst.

  Groetjes,
  Arellius*

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *