Vandaag Bewust Worden Van Je Gedrag

vertrouwen hebben

Het is vaker niet wat je zegt maar eerder hoe jij je gedraagt als persoon, er is een degelijk verschil tussen kinderachtig en kinderlijk. Het is af en toe wel goed, en kan in sommige gevallen aantrekkelijk zijn, als je weet hoe je het kind in je er even uit moet laten om zorgeloos plezier te hebben, op een date bijvoorbeeld.

Het komt ook steeds meer voor dat vrouwen veel meer op gedrag vallen dan wat een man heeft of hoe hij eruit ziet. Knap of niet, zelfs een man met onaantrekkelijke fysieke eigenschappen kan mooie vrouwen versieren, het is ook een kwestie van waar jij in gelooft (zelfvertrouwen) en hoe jij je weet te gedragen. Leeftijd is maar een getal, met uitzondering tot pedofielen zeg ik altijd.

Wat straal jij met je lichaam uit? Zijn je schouders een beetje naar achter en is je borst een ook een beetje naar voren? Wanneer je op straat loopt kijk je dan doelgericht vooruit of kijk je constant, met ingetrokken schouders, naar beneden? Bewust worden en werken aan je eigen lichaamstaal is cruciaal voor als je aan je gedragingen wilt werken.

Vrouwen zeggen dat ze altijd een echte man willen! Maar wat is nou een echte man? Daar kunnen we wel weken, maanden en jaren over discussiëren, maar voor nu; laten we het houden op dat wat een man maakt is onder andere zijn gedragingen. Een man van veertig kan zich voordoen als een klein kind terwijl een jongeman die vroeg in zijn twintigen zit zich volwassener kan gedragen.

In deze artikel deel ik mijn tips & perceptie over gedragingen tegenover vrouwen versieren.

Veel lees plezier…

Verandering Is Nodig

Wanneer je een bepaalde levensstijl aanneemt, wat voor gedragingen komen er dan bij als je als een beest uitgaat om vrouwen te versieren? Wat zijn je gedragingen als je thuis de hele dag computer spelletjes speelt?  Op een gegeven moment als je het één of het ander aan neemt komen er daar ook andere gedragingen bij, en al helemaal wanneer je steeds meer en meer succes begint te boeken, vooral in het kader van vrouwen versieren.

Je wordt meer zelfverzekerd van je zaak, je straalt een bepaalde kennis uit, je zult je ook meer seksueel gaan gedragen. Maar om onze gedragingen daadwerkelijk te veranderen moet er drastische actie worden ondernomen, hoe heftiger de ervaring, hoe meer je jezelf gaat conditioneren om je gedragingen en gewoontes aan te passen voor waar je wilt gaan.

*Trouwens; Het is niet jezelf veranderen, je kan jezelf zijn en blijven!

Je wordt alleen een betere jij als je nieuwe gedragingen aan neemt wanneer je het besluit neemt om alles te geven voor je passie, in dit geval vrouwen versieren. Onthou dat als je iets wilt wat je nog nooit hebt gehad dan moet je dingen doen die je nog nooit hebt gedaan. Klinkt logisch toch?

Voorbeeld

In het vorige artikel stond dat ik echt gek was op exotische danseressen versieren, dus als we even naar deze aspect en genre van vrouwen versieren kijken. Wat voor gedragingen denk je dat er bij exotische danseressen versieren komt?

{*Exotische danseressen zeg ik liever, want wanneer je van plan bent om naar de stripclub te gaan is stripper best een streng/zwaar woord voor hun beroep, ze hebben respect voor je en je staat gelijk afgezonderd van alle andere mannen in de club. Exotisch danseres klinkt inderdaad ook mooier, vooral in het Engels, vind ik.}

Ik rook en blow (wiet/hasj) niet, gebruik geen drugs en sinds kort drink ik maar één keer in het kwartaal en dat is’t wel een whisky’tje. Anders dan dat ben ik zeker geen hevige drinker en heb ik alle respect voor mijn lichaam. Exotische danseressen aan de andere kant; zijn ultra-feest beesten! Houden van drinken, jointje erbij en allerlei overboord gekke dingen doen waar ik eigenlijk geen voorstander van ben, ik versier ze omdat ik ze fucking lekker en super sexy vindt, punt. Wat hun doen is aan hun. Op wat voor type vallen ze?

  • Rock Sterren
  • Tattoo Artiesten
  • Stoere Klootzakken
  • DJ’s (met status als’t ware)
  • Mensen met een hoge sociale status in het algemeen

En dan kom ik aangehuppeld in de club met m’n cola’tje aan de bar, en wat moeten mijn gedragingen dan zijn?

  • Heel seksueel zijn en seksualiteit uitstralen.
  • Gewaagd en avontuurlijk zijn.
  • Heel interessant zijn met spannende verhalen.
  • Mysterieus zijn.

Dat is dan waar exotische danseressen het meest op vallen, wil je meer weten over hoe je exotische danseressen kunt versieren? Als er genoeg vraag voor is schrijf ik meer dan graag een artikel erover.

We Veranderen Sowieso

Naarmate je meer levens ervaring opdoet, des te meer kans je hebt dat je dan gaat veranderen als persoon. Denk je dat Donald Trump zou zijn wie hij is als hij alleen maar met een blokkendoos ging spelen? Denk je dat Sigmund Freud serieus genomen zou worden als hij constant in zijn neus zou zitten en grapjes maakte over z’n patiënten tegen z’n patiënten zelf?

Dit zijn wel overdreven voorbeelden, alhoewel ik vertrouwen erop dat je het punt wel snapt.

Ik heb met behulp van hard werk en een tikkeltje geluk het gelegenheid mogen hebben om de wereld tot nu toe een beetje te zien, en de ervaringen die ik heb opgedaan hebben mij tot een zekere zin wel veranderd als persoon. Een gedachte/idee schiet me letterlijk nét te binnen, namelijk; waarom zijn mensen zo angstig voor het woordje ”verandering”? Comfort-zone, comfort-zone en nog eens comfort-zone!!!

De meeste mensen voelen zich lekker veilig met waar ze nu zitten en durven geen nieuwe dingen te doen, om heel eerlijk met je te zijn…De mensen waar ik het meeste een hekel aan heb zijn mensen die constant maar aan het klagen zijn over dat ze zichzelf willen verbeteren en dat ze nieuwe dingen willen gaan doen maar het alsmaar niet doen en dan ook nog eens die mensen die het wel doen afzeiken en zeggen dat ze het fout doen! Zoooooooo bizar is dat hè?!

Ik durf wel tien euro te wedden dat jij niet zo iemand bent, dat jij wel durft om actie te ondernemen en niet bang bent voor verandering. Verandering kan ook verbetering betekenen.

Groetjes, Arellius*

 

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *