Een man en een vrouw in een barAls je ergens niet goed in bent, en het zit tegen, heb je al gauw de neiging om er mee te stoppen.

Dat is met alles zo, en zo ook met het versieren van vrouwen. Hoe vaak heb je het al gehad dat je bij het eerste meisje wat je aanspreekt geen succes hebt, en dan stopt met vrouwen aanspreken?

Het is juist belangrijk om door te gaan, en nog meer vrouwen aan te spreken!

Blijf aanspreken!

Afgelopen weekend zag ik het ook weer gebeuren. Iemand spreekt een vrouw aan, maar die vrouw heeft geen interesse en antwoordt op een negatieve manier. Het zelfvertrouwen van die jongen gaat dan zo naar beneden, dat die niet meer durft om een andere vrouw aan te spreken.

Hij is bang om afgewezen te worden!

Want misschien wijst een andere vrouw hem wel weer af, en dan gaat het zelfvertrouwen helemaal naar beneden.

In plaats van nog meer meisjes aan te spreken, sta je jezelf gek te maken omdat je zo graag die ene vrouw wil aanspreken, maar het niet durft.

Heb jij geen spijt van de dingen die je niet gedaan hebt? Meestal heb je geen spijt van dingen die je gedaan hebt, maar juist van de dingen die je niet gedaan hebt, omdat je het niet durfde. Ik raad je dan ook aan om juist de dingen te doen die je niet durft.

Ga dan juist ook naar die ene vrouw toe. Spreek haar aan!

Misschien toont ze wel geen interesse, maar wat dan nog? Je hebt het geprobeerd. Je hoeft je nu niet meer af te vragen of ze misschien wel interesse had gehad. Je weet nu dat het niks geworden is, op naar de volgende!

Zoals ik al vaak gezegd heb, als je genoeg vrouwen op een avond aanspreekt, is er altijd wel één die JOU leuk vindt. Het maakt niet uit hoeveel vrouwen je daarvoor al hebt aangesproken, als er een vrouw interesse heeft getoond na misschien wel tien keer ‘afgewezen’ te worden, weegt die ene vrouw die jou wel leuk vindt, veel meer!

Je denkt dan helemaal niet meer aan die andere vrouwen die je hebt aangesproken maar wat niet goed is afgelopen.

Ga naar zoveel mogelijk vrouwen toe. Ook al ga je naar honderd vrouwen op een avond, je hebt alleen maar te winnen.

Het is goed voor je zelfvertrouwen. Je durft automatisch meer vrouwen aan te spreken, en het is alleen maar beter voor je.

Voordeel

Het is natuurlijk ook helemaal niet erg als je gewoon een leuk praatje met haar gemaakt hebt, en dat daar verder niks meer van is gekomen. Misschien dat als je haar de volgende keer tegenkomt, je weer een praatje met elkaar kunt maken, en dat het dan beter gaat. Een ander bijkomend voordeel is dat je zo veel meer social-proof opbouwt, omdat je laat zien dat je erg makkelijk contact maakt!

Geef gewoon niet op, ga door, en overwin jouw angsten!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *