Geef Ze Een Reden

Er wordt heel vaak gevraagd hoe je een vrouw mee op een date krijgt of hoe je haar mee naar huis kan nemen.

Dit is altijd een lastige vraag en er is ook geen antwoord dat honderd procent werkt.

Toch hebben mensen die ik ken hier een soort onderzoek over gedaan.

Zij zijn met een handige oplossing gekomen om de kans dat je iemand mee krijgt aanzienlijk te verhogen. Benieuwd hoe?

Iedereen van ons kent het excuus van dat je iets doet omdat je dronken, stoned of weet ik veel wat bent. Doordat je in een ‘andere staat’ bent geeft dat je toestemming om iets te doen wat je normaal niet zou doen.

Laten vrienden van mij dit nou onderzocht hebben!

Vrouwen zijn heel erg gevoelig voor de mening van andere mensen en met name hun vriendinnen. Dat is een belangrijk punt in de beslissing of ze iets gaan doen of misschien iets met JOU gaan doen.

Dit kan je heel makkelijk vergelijken met hele simpele dingen.

Heb je wel eens aan een vrouw gevraagd of ze haar stoel voor jou wilt afstaan? Mijn vrienden en ook ik hebben dit aan meerdere vrouwen gevraagd in de randstadrail, de bus, de trein en zelfs op terrassen. Wij hebben deze dames gevraagd of we de stoel waar zij op zaten mochten gebruiken (er waren geen andere vrij). In ongeveer negentig procent van deze gevallen heeft de vrouw haar stoel niet afgestaan en reageerde soms zelfs lichtelijk geïrriteerd dat wij dat ‘durfden’ te vragen.

Later hebben wij precies hetzelfde gedaan. Maar hebben de vrouwen een reden gegeven waarom ze voor ons op zouden staan!

‘”Hee, mag ik hier misschien zitten. Ik heb erg last van mijn been..” “Hee, mag ik hier zitten. Ik heb ontzettende hoofdpijn.”

Je zou het al verwachten, maar ineens was het niet negentig procent dat haar stoel niet afstond, maar was het rond de tachtig procent dat dat juist wel deed! Alleen omdat ze een reden hadden om dat te doen.

Nu denk je, ja logisch als iemand last van zijn been heeft ofzo.

Dat dachten wij dus ook! 

Uiteindelijk brachten we de reden tot een steeds minder boeiend niveau terug. Eerst was het dat je last had van je been. Daarna was het zo dat je even je veter wilde strikken. En uiteindelijk was het zo dat we vroegen: “Hee, mag ik hier misschien zitten? Ik heb twee ogen..”

Zelfs met dat laatste voorbeeld kregen we vrouwen die uit beleefdheid opstonden om ons te laten zitten… OMDAT WE TWEE OGEN HEBBEN? Natuurlijk het was maar rond de dertig procent dat voor ons opstond, maar dat is altijd meer dan wat je normaal zou krijgen.

Het gaat er dus om dat als je een vrouw een reden geeft om een bepaald iets te doen, ze het sneller zal doen! 

Dit kan je bij alles doen. Wil je met een vrouw dansen? “Ga je mee dansen, we hebben niet voor niks benen!”

Leer jezelf dit aan en je zult zien dat vrouwen vaker meegaan in wat je wilt!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *