Is Seks Met Veel Vrouwen Het Wel Waard ?

teleurgestelde vrouw

In een recente artikel die ik heb geschreven over Giacomo Casanova vertelde ik dat hij maar liefst honderd-tweeendertig verleid had. Ik ken ook mannen die zelfs met meer dan dat aantal seks hebben gehad met vrouwen, en maar ééntje die dicht tegen de duizend zit!

Kennen jullie Ron Jeremy, de ex-porno ster? Hij heeft seks gehad met drieduizend [plus] vrouwen! Waarschijnlijk waren twee-derde daarvan allemaal voor werk, maar toch, dat is…best veel.

Het zit denk ik in het DNA van mannen om een beetje over het aantal vrouwen op te scheppen waarmee ze zijn geweest, een echte heer verteld het natuurlijk nooit door, maarja, mannen die met vijftig of meer vrouwen naar bed zijn geweest kunnen het soms niet laten om te vertellen, dat kan ik best begrijpen.

Volgens mij had Don Juan (ook al is hij fictief) ook ergens in de duizend, maar hij had seks met alles wat los en vast zat. Maar is het’t wel waard om met zoveel vrouwen naar bed te gaan?

Een meester verleider vertelde ooit dat op een gegeven moment het een beetje saai wordt, het enigste wat je ziet is een lichaam met tieten die heen en weer bewegen. Seks met mooie vrouwen is geweldig, maar tot welke maten?

In het deze artikel ga ik het hebben over het geluk of ongeluk dat seks met veel vrouwen je kan brengen.

Veel lees plezier…

Geluk

Tsja, wat is dat nou precies, ware geluk? Je kan natuurlijk alleen voor jezelf spreken wanneer jij je optimaal gelukkig voelt. Veel mannen die een tijdje vrouwen versieren komen vroeger of later wel tegen dat achter veel vrouwen aangaan en ook seks met ze hebben een best oppervlakkig wereldje kan zijn.

Het is leuk voor in het moment, maar lang zal het niet duren. Seks met oppervlakkige vrouwen waarmee je eigenlijk geen relatie wilt, en dat dan tien of meer keer per maand. Hoe vaak per week wil je aan de VIP tafel zitten met mooie vrouwen om je heen en daarnaast ook nog feesten, veel geld uitgeven en ga zo maar door.

Ik spreek uit ervaring wanneer ik zeg dat één keertje in de zoveel tijd het wel leuk is, laten we zeggen één keer in het half jaar is het wel leuk om even aan de VIP tafel te zitten en helemaal uit je dak te gaan en een super mooie dame mee naar huis te nemen voor een one-night-stand.

Het zal misschien wel een beetje contradicties klinken maar het is wel zeker de moeite waard om het een aantal keer voor jezelf uit te proberen, het is leuk en vaak ook geweldig, maar met mate. Net als alcohol, het is gezellig maar overmatig gebruik kan leiden tot onprettige consequenties.

Bepaal voor jezelf waar jij gelukkig van wordt, maar blijf niet vast zitten in het oppervlakkig wereldje van vrouwen versieren.

Heel erg veel seks

Bestaat er zoiets als te veel seks? Ik zeg ja, terwijl ik zelf nooit gedacht had dat zoiets kon. Je zit zeker te denken van; ”Oh, maar nu heb ik helemaal geen seks en als ik vier keer per week seks had met twee super mooie meiden dan zal dat mijn leven wel verbeteren.” Tenminste, dit is wat een goed aantal mannen denkt ervan uit te halen.

Veel seks kost energie, het kost tijd en je kan er wel uitgeput van worden. Kan je nagaan als jij twee dagen lang seks hebt met een vrouw en daarna nog eens met een andere vrouw afspreekt? De andere dame heeft wellicht een frisse energie, jij moet dan nog harder gaan werken. Als je denkt je energie op te krikken met drankjes en middeltjes dan raad ik dat niet aan. Je moet het zelf weten, als jij denkt dat je het aankan moet je het vooral doen.

Maar vrouwen versieren moet geen risico zijn voor je gezondheid, het moet leuk en geweldig zijn voor jou, je lichaam en natuurlijk voor de vrouwen die jij versiert ook.

Groetjes, Arellius*

7 Reacties op "Is Seks Met Veel Vrouwen Het Wel Waard ?"

 1. Dennis

  says:

  Zeker een goede vraag die je jezelf kunt stellen. Maar ik denk dat vooral in de jongere jaren van de man je lekker los moet gaan en jezelf moet ontwikkelen tot een meester verleider (spreek voor mezelf). De jaren dat je ouder bent kun je altijd nog met 1 vrouw zitten.

 2. Roy

  says:

  Het grappige is dat veel mannen die goed zijn in het vrouwen versieren bijna allemaal vrijgezel zijn. Ik gok jij ook Arellius? Bij het begin is het leuk voor je zelfvertrouwen wanneer je merkt dat je goed op de markt ligt en goed bent in het versieren van vrouwen en seks met ze hebt. Ik merk het zelf ook met een x aantal dates per maand. Wel begint mijn behoefte al te verminderen om maar te blijven jagen want op de een of andere manier zijn al die dates hetzelfde.

  Waar werk jij naartoe Arellius? Je zoekt nog steeds naar je droomvrouw? Of ben je nog steeds niet (seksueel) verzadigd? ;)

 3. Arellius

  says:

  Hai Roy,

  Dank je wel voor je interessante reactie. Nu ben ik vrijgezel ja, vorig jaar was ik dat niet. Ik zie ook veel mannen (die niet met vrouwen versieren bezig zijn) ongelukkig zijn met hun relatie. Vrijgezel zijn ligt niet aan of je goed bent met vrouwen of niet, het verschilt per persoon. Als je kijkt naar hoeveel de meester-versierders reizen over de hele wereld, tsja, is een relatie dan optimaal ?

  Waarom zijn al die dates saai ? Als je een x aantal dates per maand hebt ga ik ervan uit dat je wel weet waar je mee bezig bent, in de zin van weten hoe je het spannend moet maken, inderdaad kan je op deze wijze ook vrijgezel blijven. Er wordt ook wel eens gezegd dat de vrouwen die je aantrekt deels uitmaakt met hoe jij denkt en hoe jij bent. Het kan nooit kwaad om meer aan jezelf te werken om spannendere vrouwen aan te trekken :)

  Groetjes,
  Arellius

 4. Lex Fauser

  says:

  Hoi Arellius,

  Jouw reactie op Roy vind ik voor mezelf wel kloppen.
  Ik denk dat ik steeds de verkeerde vrouwen aantrek, maar ik zou niet weten hoe ik dan spannende vrouwen zou moeten aantrekken. De vrouwen die ik aantrek, zien me alleen als goede vriend of pappa voor hun kind(eren), maar als een minnaar ho maar.
  Ik word hier echt strondziek van en het is ook niet goed voor mijn zelfvertrouwen.

  Ook IK zal wel eens met een aantal vrouwen (alleen) seks willen hebben (ook al ben ik niet zo jong meer, en leeftijd zegt volgens mij toch niets over je libido), of ik nu goed ben in vrouwen versieren of niet.
  Mogelijk ben ik te verlegen om al die goede tips t.a.v goed vrouwen versieren toe te passen, of ben ik nog te onzeker.
  Waarom ik dit van mezelf denk?

  Nou, zo heb ik een tijdje geleden mijn oproep in mijn profiel op de datingsite exact aangepast zoals jullie ons mannen hebben geadviseerd.
  Maar nog steeds krijg ik maar geen (positieve) reacties van mooie, lieve en sexy dames.
  Laat staan dat daar een leuke (seks)date uit voortkomt.
  Ligt het dan aan mijn foto's? Ligt het dan aan mijn uiterlijk en geringe lengte, etc.?
  Of voelen de vrouwen aan en lezen ze toch tussen mijn regels door dat ik onzeker ben?
  Ik hoor graag jouw reactie hierop met hopelijk ook een goed advies.
  Alvast mijn super dank!!

  Groeten, Lex.

 5. jomme

  says:

  Je trekt de vrouwen aan waar je klaar voor bent en het soort vrouwen dat je aantrekt ligt aan je eigen natuurlijke uitstraling. Werken aan je technieken is goed voor je zelfvertrouwen, en dat is helemaal ok! Maar "seks met veel vrouwen" is toch geen criterium!? Het holt uit, vlakt af, focust enkel op je vermogen tot versieren en werkt inderdaad uitputtend (fysiek én mentaal). Het heeft iets autistisch: jagen om te neuken.. Kom op mannen, wie wordt daar nu beter van? Er is maar één (zéér bedenkelijk) voordeel: je kan jezelf wijsmaken (lees: voor de gek houden) dat je aantrekkelijk bent en de moeite waard bent. In werkelijkheid ben je je kwetsuren aan het verstoppen. De "effe leuk wippen en dan doeg"-vrouwen en de nymfomane vrouwen (die -naast geneukt- ook zeer vaak bespot worden!) hebben vrijwel steeds een beschadigd zelfbeeld waarin ze het jouwe gespiegeld zien. Welke viriele, fijne man wil nu zoiets??? Fijne kerels die plezier hebben en zichzelf waarderen, bouwen aan de combinatie van spontaan, eerlijk en kwetsbaar zijn, met gepaste schroom. Dan straal je vanzelf uit dat je vacant bent en interessant. En dan kom je geweldige vrouwen tegen, en wel het juiste aantal ook, op het juiste moment. Vrouwen die jouw ook geweldig vinden, zich kwetsbaar tonen, en waar je héééél veel van kunt leren (en dan wordt het pas interessant). Leren om een échte man te zijn, namelijk. Een échte man die durft te kiezen. In plaats van psychotisch bezig te zijn met het consumeren van seks, zoals de zwaarlijvige man met voedingsstoornis hamburgers verslindt. Dat is heel slecht voor je. HEY, komaan jongens!?
  Eerlijkheidshalve moet gezegd: wees op je hoede voor foute vrouwen, die je met smoezen verleiden en je achteraf lelijk in je kruis trappen. Iedereen kent wel zo'n "bitch". Die vrouwen moeten in groot onderhoud. Niet in je bed, maar op de sofa bij de psychiater... (Overigens: de mannelijke versie bestaat ook, dat zijn dan de 'klootzakken')

 6. Arellius

  says:

  Hai Lex,

  Dank je wel voor je reactie.

  De dating-site tips komen oorspronkelijk niet van mij, maar ik wil je wel graag een handje helpen. Naar mijn mening is het internet een perfecte plek voor enge mannetjes bij wijze van, een mooie vrouw krijgt dagelijks en soms wel minuutelijks (nieuw woord voor; wat elke minuut gebeurt) een compliment, gefluit, geschreeuw over haar uiterlijk en noem maar op. Dat ze niet reageren op jou profiel is helemaal niet jou schuld, neem het niet persoonlijk en zie het niet als een reflectie tegenover wie jij bent als persoon, het internet is waarschijnlijk het grootste zelf beeld illusie van het heden, laat je niet misleiden.

  Je kan jezelf vragen; ben je een tikkeltje te gretig bezig op de dating-site? Zit je er minuutelijks op, stuur je meer dan èèn bericht naar de vrouwen toe? Ik stel eigenlijk voor om de enthousiasme op te bouwen om een vrouw, persoonlijk te benaderen. Zo ziet zij ook dat je een echt persoon bent en geen eng mannetje van het internet. Talloze vrouwen krijgen berichten via alle social media sites waar ze op zitten (dat kunnen er wel 5 of 6 zijn), maar ik stel voor om de bijzondere uitzondering te zijn en met volle zelfvertrouwen een vrouw gaan benaderen. Het is niet persè op jacht gaan, maar eerder aantonen dat je als man zijnde dat durft...

  Ik wil ook niet zeggen dat je de dating-sites moet laten zitten, alhoewel probeer jezelf goed te evalueren met wat je aan het doen bent.

  Groetjes,
  Arellius

 7. Arellius

  says:

  Heey jomme,

  Wow, dank je wel voor je uitgebreide bericht.

  Ik ben ook van mening dat de ''effe leuk wippen en doeg'' methode ook best oppervlakkig is; maar daarin tegen probeer ik altijd mannen aan te tonen dat veel seks op deze manier je niet zult voldoen, maar eerder wel met fantastische vrouwen. Wat heb je liever? Honderd keer wippen en doeg, wat dan je ego weer voed (100 vrouwen, whooohooo) of 10 of 20 vrouwen die echt fan-tas-tisch waren?

  Ik weet niet zeker of je tekst heel toepasselijk is bij de blog maar ik vind het in ieder geval wel sterk en ik ben blij dat je weet waar je mee bezig bent.

  Groetjes,
  Arellius

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *