Grijp Je Kans, Nu Of Nooit…

Het is waar dat er veel vrouwen zijn en dat je als vrijgezelle man altijd wel de gelegenheid hebt om een leuke vrouw te ontmoeten. Je kan in de stad zijn, een dame voorbij zien lopen en die laten gaan want je weet dat er altijd wel nog één aankomt.

Maar ga je ze nou altijd laten gaan? Tuurlijk niet. Ik raad zeker aan, wanneer jij die brandende impuls van binnen hebt om op een super mooie dame af te stappen, er daadwerkelijk ook voor te gaan. Ik weet ook heel goed dat het dood eng is, maar niet geschoten is altijd mis.

Je wilt natuurlijk ook niet de hele dag, week of maand met de dagdromen vast zitten van hoe het nou was geweest als je haar had benaderd. Het zou je verbazen hoeveel vrouwen er nou echt positief reageren op een gemeende benadering met de intentie om te versieren.

In dit artikel geef ik wat tips over wat je kunt doen om haar niet te laten gaan. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren…

Reageer Meteen

Hoe langer je wacht, hoe meer je gaat denken, en hoe meer je gaat denken, hoe meer de kans is dat je haar niet zult benaderen, en waarom? Je zult beginnen te denken wat bijvoorbeeld anderen van je gaan vinden, dat ze jou zal afwijzen en jij je dan gaat schamen of dat je ineens niet weet wat je moet zeggen.

Ik kan je vertellen dat je al de man bent wanneer je alleen ”Hoi” tegen haar zegt, want haast NIEMAND doet dat. Geen enkele man met het lef om haar te benaderen en in een leuk gesprek met haar wil komen, gewoon zomaar spontaan op een woensdag in de winkelstraat, bij wijze van. Maak je echt geen zorgen van wat anderen van je denken, iedereen heeft genoeg te doen en men zal wellicht niet eens op de situatie letten. De druk die jij voelt waneer je steeds een stap dichterbij haar komt, komt puur vanuit jou gedachtegang, van niemand anders.

Dus wanneer je jouw ideale dame ziet staan, twijfel niet en reageer meteen. Je doet haar zelfs ook nog eens een gunst doordat je op haar afstapt. ”Hehe, eindelijk, een echte man!” Denken de meeste vrouwen dan.

Reden Genoeg

In plaats van redenen te verzinnen waarom je haar niet kan aanspreken, zoals wat voorbeelden hieronder genoemd:

–          Wat anderen van je denken –          Dat ze jou gelijk afwijst –          Om voor schut te staan –          Dat je niet weet wat je moet zeggen

En wat voor dingen je op dat moment dan ook denkt. Verzin meerdere redenen waarom je haar wél zou willen benaderen:

–          Ze ziet er leuk uit (reden genoeg eigenlijk) –          Ze heeft een coole stijl –          Heeft dezelfde leuke schoenen als je collega aan –          Zit in de winkel die jij ook cool vindt

Meer dan genoeg redenen om haar dus te benaderen.

In het moment zijn

Zodra je dus gaat aarzelen kom je in een gedachtegang dat je niet uit kan en mis je wellicht de kans om een unieke dame te leren kennen. Jouw impuls vertelt jou om haar te benaderen, dus dat mag je met alle gemak gaan doen, wees relaxed, het is ook niet alsof je leven ervan afhangt. Het is een mooie interactie tussen twee mensen die elkaar leren kennen, je stapt op een dame af om erachter te komen of de connectie die je met haar voelt wel gemeend is.

Je mag haar heus wel vertellen: ”Er zijn zoveel vrouwen met een mooi uiterlijk, maar ik wil jou graag beter leren kennen.” En dat zal ze zeer op prijs stellen ook nog.

Groetjes, Arellius

13 Reacties op "Grijp Je Kans, Nu Of Nooit..."

 1. Roger says:

  Ik heb een vraagje. Vorig jaar zat er een heel mooi meisje bij me op school, sochtends zaten we dan ook vaak in hetzelfde bus. Ik ben haar vaak tegen gekomen maar nooit echt op afgestapt op school, dit vooral omdat ik altijd al oogcontact met haar heb proberen zoeken maar zij heeft nooit hierop een reactie getoond of überhaupt gekeken. Ik moet zeggen dat ze wel heel arrogant is en vrijwel naar geen 1 jonge op school naar kijkt of flirt of wat dan ook. Door haar arrogantie en geen oogcontact van haar was ik er onzeker over of ik wel op moest afstappen. Wat was hier de juiste aanpak van ?

 2. fernando says:

  Hey Johnathan en Oscar,

  Wat ik vaak meemaak de laaste tijd is de ''ik heb bijna geen vrijetijd''zin,wat het zowiezo moeilijk maakt om over een leuk onderwerp te praten.

  ik:jij werkt bij de (winkel of iets anders)in (stadsnaam)he..
  zij:hahaha nee hoor
  ik:dan heb je echt wel een dubbelganger daar ergens lopen
  zij:hahaha ok
  ik:kom je weleens in (plaatsnaam)?
  zij:nee,nooit
  ik:want je doet zeker nooit stedentripjes enzo he..
  zij:nee bijna nooit nee
  ik:ben je niet benieuwd hoe cool het hier in (plaatsnaam)is?
  zij:nee niet echt(verlegen en niet overtuigend)
  ik:je bent toch niet miss boring he
  zij:hahaha nee joh
  ik:wat doe je dan zoal als je een dagje vrij bent?
  zij:werken

  Op dit punt vind ik het moeilijk om het gesprek voort te zetten,want waar moet ik nou over praten met een dame die alleen maar werkt in der vrijetijd of niks bijzonders doet in haar vrijetijd of zijn ze gewoon aan het liegen?Advies is welkom.
  Greetz !

 3. Joey says:

  Hey Fernando, wat mij opvalt in jou gesprek is dat de eerste paar vragen die jij stelt een ja of nee antwoord verreist. Waardoor ik bang ben dat haar interesse toen is weggenomen aangezien het geen interview moet zijn.

  Groetjes

 4. fernando says:

  Hey Joey,

  Ik begrijp wat je bedoeld,maar ik probeer met aannames hun een beetje uit te dagen zodat ze meer info over hun zelf geven.bijv:want je doet zeker nooit stedentripjes enzo he..kon ze ook zeggen:ja soms,was laast nog in (plaatsnaam)en dan kon ik daar weer verder op in gaan,maar ze doen heel afstandelijk en gesloten.
  Ik denk omdat er mensen om hun heenstaan.Ik heb er persoonlijk lak aan,maar veel vrouwen gedragen zich anders als mensen om zich heen het gesprek kunnen horen vind ik.

 5. fernando says:

  Hun mond zegt nee en hun lichaamstaal zegt ja,want ze glimlachen of blozen.
  Ze zeggen wel nee,maar het is niet overtuigend.Dus moet ik onderhandeling technieken inzetten of gewoon het gesprek voortzetten,maar dan over een ander onderwerp?

 6. Arellius says:

  Hai Roger,

  Het ding is waneer je iets ''zoekt'' dan kunnen vrouwen dat opvatten als wanhopig en vreemd. Het beste was geweest om gewoon op haar af te stappen en een conversatie met haar te beginnen. Waarschijnlijk vond ze niemand op school leuk omdat ze allemaal doen wat jij deed, niet durven aan te spreken, of wel durven maar op een vreemde manier.

  Ze is wellicht niet arrogant maar beschermd zichzelf eerder van jongens die saai zijn of maar 1 ding willen.

  Op school is natuurlijk anders dan spontaan iemand ontmoeten in de discotheek of overdag. Waneer je in zo'n situatie komt moet je de ''shine'' hebben, dat iedereen naar je opkijkt en dat je zo interesant en cool bent dat zij naar jou komt.

  Meestal vallen dat soort populaire meisjes op school ook op oudere en wat stoerdere jongens, het is dan ook handig om een wat meer volwassen mind state te hebben. Ze wilt een ''bad-ass'', en als ze merkt dat iemand al zenuwachtig wordt in haar bijzijnde, knapt ze daar van af.

  Hey Fernando,

  Wat Joey ook al een beetje vertelde, ze wordt niet echt uitgedaagd met boeiende/spannende vragen. Dit lijkt mij meer op alledaagse conversatie ipv echt flirten. Durf er wat spanning in te gooien :)

  Snuffel een beetje rond op de site tussen de blogs en je vind vast wel wat goede tips over gespreks technieken.

  Groetjes,
  Arellius

 7. fernando says:

  Stedentripjes zijn toch harstikke leuk joh.Ik ga me best doen om wat creatiever te werk te gaan.

  Thanx for da advice,
  greetz Fernando.

 8. Roger says:

  Ik was laatst in een club en had daar een meisje versiert, had haar binnen wat geplaagd/gedanst/ kort zoenen en telkens als ze meer wou gaf ik haar niet. Opgegeven moment ging ik haar isoleren door naar buiten te gaan omdat het geluid binnen te hard en luid was, buiten heb ik haar een beetje beter leren kennen, ik merktte dat ze best opgewonden en geil was geworden door steeds dicht bij haar lippen te komen maar dan toch niet zoenen. Daarna gingen we weer naar binnen en de club ging even later dicht. Toen heb ik haar nummer gepakt en haar bedankt voor de gezellige uurtjes.

  2 dagen later appte ik haar en was ze opeens heel droog en ongeintereseerd.
  Ik vraag me af hoe dit kan? was zou nou gewoon opgewonden en geil op dat moment? komt het omdat er drank op het spel zat? had ik haar toen al moeten proberen ***;)?.. ik ben zelf opzoek naar een vriendin vandaar dat ik alles wat rustigere aan doen als normaal. maar wat deed ik verder verkeerd? kortom allemaal vraagtekens voor mij.

 9. Arellius says:

  Hey Roger,

  Weinig interesse tonen waneer een dame veel interesse toont kan wel werken alhoewel weet waneer het dan jou tijd is om evenveel terug te geven als zij. Waneer je je teveel terughoude (als versier tactiek) kan de dame gaan denken dat je eingelijk niet geintereseerd bent.

  En dan wordt ze gebeld/gsms't en denkt ze; Huh, hij had toch niks van me?

  Vrouwen leven veel meer in het moment dan mannen, manen die dragen het gevoel nog met zich mee na een weekend van feesten maar vrouwen die schudden het dan weer van zich af en denken er soms niet eens meer op terug. ''Het was eventjes leuk, maar nu verder met me werk.'' Denken de meeste dan.

  Wees in het moment met de vrouw en geniet evenveel als zij dat doet.

  In de discotheek is ook niet echt de juiste plek om een vriendin te zoeken, vele zitten in een losse feestbui en denken niet aan relaties, ze willen gewoon plezier.

  Je appte haar ook bijvoorbeeld dagen later, dan is al de spanning weg natuurlijk. Zelfs een half uurtje nadat je afscheid hebt genomen kan een sms stuuren met daarin; ''Hi, was leuk je zo spontaan te ontmoeten, slaap ze :) X'' Dit houd de spanning er een beetje in en kan ze het in de ochtend nog na lezen.

  De dag/middag erna kan je haar opbellen of appen om een date te plannen.

  Groetjes,
  Arellius

 10. jan says:

  ik wil zeker een bijzondere vrouw ontmoeten

  • Sander says:

   Heeft eigenlijk niet erg veel met het artikel te maken maar wil het toch even kwijt.

   De beste vriend van mij(Stefan) had net een week verkering met zijn vriendin(linda), en ze waren in het begin dus klef met elkaar.
   Die vriendin van hem had ook een beste vriendin (kim), die daardoor ook een beetje in de vriendengroep gerold is, ik vond haar erg leuk en wij met zijn 2en schoten goed met elkaar op. Op een dag fietsten we dus met zijn 4en ergens naartoe ( Stefan, Linda, Kim, en ik) kim en ik waren dus op het gegeven moment al aangekomen waar we moesten zijn en ze zei "pff wat een klef gedoe die twee, wanneer komen ze nou. Zullen wij als ze aankomen ook gewoon vol zoenen?" Ik antwoorde daarop terug en zei: Nee joh :-P , waarop zei weer antwoorde " nee joh, geintje Sander."
   Ik had nooit een move op haar gemaakt en heb dat, tot op de dag van vandaag nog steeds niet gedaan. Ik denk vaak nog aan deze situatie terug,en vind het erg stom van mezelf dat ik niet gewoon ja heb gezegd toen. Wat vinden jullie hiervan als coach? Was dit een subtiele hint? En hoe moet ik het de volgende keer aanpakken? Ze heeft trouwens al meer hits gegeven dat ze mij zag zitten denk ik.

 11. Arellius says:

  Hoi Jan,

  Dat gun ik je :)

  Hey Sander,

  Inderdaad had je gewoon dan en daar in het bos je kans moeten grijpen. Het was geen subtiele, maar overduidelijke hint en een kans die je dus niet hebt genomen. En waneer je al zo een kans niet neemt gaat die meid natuurlijk denken dat je haar niet leuk vind.

  Daarna is het al een beetje te laat.
  Volgende keer waneer een vrouw zoiets aan jou vraagt.....GRIJP JE KANS !
  :)

  Groetjes,
  Arellius

 12. apie says:

  nou er staat nergens dat sander kim leuk vind,
  dus als je haar niet echt zou willen zou hij het niet moeten doen.
  Je zegt zelf al dat je nog nooit een move had gemaakt, dan vond je dr waarschijnlijk niet direct aantrekkelijk.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d