Ik Heb Haar Nummer, En Nu?

Vrouw praat aan telefoonJe hebt eindelijk haar nummer gescoord! Maar wat moet je nu doen? Moet je haar bellen, SMS’en of Whatsapp’en? Er zijn zoveel keuzes, maar toch weet je niet wat je moet doen.

Wees niet bang, want veel mannen weten niet wat ze moeten doen. Veel mannen maken dan helaas ook de verkeerde keuze, of soms helemaal geen keuze en doen niets! In dit artikel zal ik een aantal tips geven die je op weg zullen helpen om de juiste keuze te maken.

Je hebt haar nummer al, nu de rest nog!

Veel mensen zullen zeggen dat je haar dezelfde avond nog een berichtje moet sturen met iets er in als: “Welterusten, schoonheid!”. Er zullen ongetwijfeld wat mannen zijn die dit succesvol hebben gedaan, en het kan ook zeker wel, maar naar mijn mening is het verstandiger om een dag te wachten.

Laat zien dat je belangrijk bent, dat je nog andere dingen aan je hoofd hebt dan alleen dat ene meisje ;).

Jij bent de prijs

Hoeveel jongens sturen een afgezaagd berichtje om de volgende dag eens samen wat te gaan doen? Doe dit niet.

In plaats van een berichtje te sturen is het veel beter om haar op te bellen. Ga bijvoorbeeld eens op een middag naar de stad, bel haar op, en zeg dat je hulp nodig hebt met het zoeken van een cadeautje voor een vriendin van je.

Zou ze dat al vaak gehoord hebben?

Als ze op dat moment niet kan, zeg dan dat dat jammer is, en dat je dan wel de hulp zal inschakelen van een leuk winkelmeisje.

Laat dan een weekje niks meer van je horen. Negen van de tien keer zal ze je een berichtje sturen met iets in de trant van: “En, heb je nog een leuk cadeautje gevonden 🙂 x”.

Als je weer in de stad bent kun je haar weer opbellen. Zeg dan bijvoorbeeld dat je in de winkelstraat loopt en je iemand tegenkomt die sprekend op haar lijkt. Heeft ze geen tweelingzus?

Vraag of ze op dit moment wat aan doen is. Zo niet, vraag dan of ze samen wat wil komen drinken.

De reden dat ik niet zo van het berichtjes sturen ben is dat bellen veel directer is. Je kunt elkaars stem horen, je kunt horen of iemand aan het liegen is, en het is moeilijker om ‘nee’ te zeggen. Ook heb je meteen een antwoord terug.

Wanneer je telefonisch een afspraakje hebt geregeld, kun je haar wel wat berichtjes sturen.

Zorg er wel voor dat het ‘afspraakje’ niet op een date lijkt. Laat het blijken dat je gewoon samen iets wil doen. Doet zij niet mee? Dan regel je wel iemand anders die wél zin heeft om samen een drankje te drinken.

Nogmaals, jij bent de prijs!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *