7 Geheimen Om Vrouwen te Versieren met Badoo

Met meer dan 250 miljoen gebruikers in 190 landen is Badoo één van de meest populaire datingapps ter wereld, vergelijkbaar met Tinder.

Badoo wordt voornamelijk gebruikt in Europese en Latijns-Amerikaanse landen. Als je dus in één van deze regio’s woont, of als je graag aantrekkelijke vrouwen ontmoet terwijl je naar het buitenland reist, is Badoo zeker de moeite waard om te downloaden op je smartphone.

Volgens de makers van de app verwijderen 91.000 singles de app iedere week en selecteren ze de optie “Ik heb iemand ontmoet via Badoo” als reden waarom. Badoo blijkt dus zeker succesvol.

Badoo heeft de reputatie een app te zijn voor meer informele contacten (onenightstands, een paar dates, hook-ups) hoewel dat zeker niet betekent dat je er geen langdurige relatie op kunt vinden. Wat je ook zoekt, je hebt op iedere datingapp, dus ook op Badoo, een sterk profiel en een leuke bio nodig om een vrouw haar aandacht te trekken.

Deze zeven Badoo-geheimen zorgen ervoor dat je profiel wordt opgemerkt en, nog belangrijker, dat je vrouwen kunt versieren met Badoo!

Wat is Badoo?

Badoo is ontwikkeld voor de internetgebruiker die op zoek is naar vrienden of potentiële dates en heeft zich snel gevestigd op duizenden computerschermen en mobiele apparaten.

Het online chat-, dating- en sociale netwerk werd in november 2006 gelanceerd in de chique gemeenschap van Soho in het centrum van Londen, en heeft inmiddels meer dan 250 miljoen gebruikers wereldwijd in meer dan 190 landen.

“Tussen 250 miljoen mensen moet jij ongetwijfeld je droomvrouw kunnen vinden.”

Je kunt gratis lid worden en gebruikmaken van Badoo, hoewel Badoo-credits kunnen worden verdiend en gekocht om extra superkrachten en functies te ontgrendelen, te betalen met creditcard of Paypal.

Gedeeltelijk instant messenger, gedeeltelijk sociaal netwerk

Wat begon als een plek om te chatten en nieuwe mensen te ontmoeten, is veranderd in iets dat lijkt op een sociaal netwerk. Badoo biedt nu een groot aantal bekende functies, waaronder profielen, een berichteninbox, instant messaging/chat en een foto-/videoalbum om jezelf te laten zien.

Badoo-registratie is gratis en het duurt minder dan een minuut om je profiel op te bouwen, of je nu hun website gebruikt of hun speciale app voor iPhone- en Android-apparaten. Een mobiele website houdt je ook in contact als je besluit de app niet te downloaden of als je een ouder model mobiele telefoon gebruikt.

De service biedt ook Facebook-authenticatie, wat iets eenvoudiger is, voor als je meer tijd wilt besteden aan het ontmoeten van nieuwe gebruikers dan aan het invullen van je profiel. Voer eenvoudig je Facebook-gebruikersnaam en wachtwoord in, waardoor Badoo je profiel kan aanmaken, inclusief het importeren van je profielfoto’s.

Wat te verwachten van Badoo

Of je nu Badoo voor iPhone, Badoo voor Android of de website gebruikt om te chatten, de functies zijn vrijwel identiek bij elke iteratie van de service. Lees hieronder meer over alle opwindende manieren waarop je in contact kunt komen met nieuwe vrouwen en hoe je elke functie van Badoo op je computer of mobiele apparaat kunt gebruiken.

Profiel

Het profiel dient als je persoonlijke kennismaking met andere gebruikers. Om de beste eerste indruk te maken, voeg je foto’s en video’s toe en vul je elke sectie in met informatie over jezelf, zodat anderen met dezelfde interesses je kunnen vinden.

Eenmaal ingelogd klik je gewoon op je naam bovenaan de website of mobiele app om toegang te krijgen tot je profiel.

Berichten

Of je nu online of offline bent, je kunt instant messages van andere leden ontvangen in je Berichten-inbox. Bezoek je inbox om berichten te lezen die zijn verzonden terwijl je offline was, chat in real-time en bekijk de “App van de dag” en “Foto van de dag” die door Badoo zijn verzonden.

Mensen in de buurt

Zoek op Badoo naar nieuwe vrienden en potentiële dates met ‘Mensen in de buurt’. Je kunt ook op een andere geografische locatie zoeken door rechtsboven op het instellingenpictogram te klikken. Op desktop kun je mensen in de buurt verder filteren op leeftijd, geslacht en of je op zoek bent naar ‘nieuwe vrienden’, ‘chatten’ of een ‘date’.

Ontmoetingen

Je kunt met deze functie potentiële nieuwe vrienden of romantische partners zien. Selecteer het hartpictogram als je interesse hebt, of het X-pictogram als je dat niet hebt. “Encounters” is een snelle, leuke en gemakkelijke manier om door de profielen van andere Badoo-leden te bladeren en contact te maken met degenen waarin je geïnteresseerd bent.

Favorieten

Als je het Badoo-profiel van een persoon leuk vindt terwijl je zoekt met de functie ‘Mensen in de buurt’, kun je deze aan je favorietenlijst toevoegen door het sterpictogram te selecteren.

Bezoekers

Wil je zien wie je profiel tegenkwam? De “Bezoekers” -functie is de plek om het te doen. Hier kun je een lijst vinden van de mensen die je profiel hebben bezocht, wanneer ze het hebben bekeken en hoe ze je op Badoo hebben gevonden.

Dit is een fantastische manier om mensen met dezelfde interesses te vinden, vooral degenen die je hebben gevonden via de functie ‘Mensen in de buurt’.

Jij hebt geliked

In dit gedeelte staan ​​alle mensen die je leuk vond tijdens het gebruik van Encounters op Badoo online of op je mobiele apparaat.

Vond jou leuk

Deze sectie bevat alle mensen die op het hartpictogram op je profiel hebben geklikt op Badoo.

Wederzijds

Dit is waar succesvolle ontmoetingen samenkomen. Als jij en een ander lid elkaar leuk vinden nadat je je foto hebt bekeken in de functie Ontmoetingen, word je via deze sectie op de hoogte gesteld. Omdat de gevoelens wederzijds zijn, hoeft er niet meer te worden geraden of aantrekkingskracht een probleem is.

Geblokkeerd

Ben je een vrouw helemaal zat, dan kun je deze vrouw natuurlijk blokkeren op Badoo.  Blokkeer Badoo-leden en voorkom dat ze contact met je kunnen opnemen of je kunnen zien tijdens je zoektocht op Badoo.

7 Geheimen om vrouwen te versieren met Badoo

1.     Een goed profiel

Houd er rekening mee dat wanneer je met een vrouw praat, zij eigenlijk contact heeft met je profiel. Op je profiel staan ​​verschillende dingen: een bio van jezelf met wat gegevens over interessante aspecten en een beschrijving van wie jij bent. Daarnaast plaats je natuurlijk ook foto’s van jezelf op Badoo.

“Een eerste indruk is altijd belangrijk, maar online is het alles.”

2.     Voeg een goede bio toe

Verrijk je Badoo-profiel met informatie over je lengte, kleur van je ogen, etc. zodat mensen je als een echt persoon kunnen zien, het idee hebben dat ze je al een beetje kennen. Het is handig om dingen in je bio op te nemen die betrekking hebben op de (toekomstige) relatie. Denk daarbij aan: waar je naar op zoek bent, seksualiteit, uiterlijk, huisvesting, kinderen. De rest kun je bespreken als jullie gaan chatten in de app van Badoo.

Als je ervoor kiest om iets in de beschrijving te plaatsen, wees dan niet saai. Noteer niet allemaal saaie aspecten van je leven, maar vertel iets interessants en wees altijd origineel. Vertel dus over je gekke hobby of de interessante cursus/opleiding die hebt gedaan en maak misschien een leuk grapje. Vrouwen houden van humor, ook op Badoo!

3.     Voeg goede foto’s toe

De foto’s zijn altijd het belangrijkst en daarbij is de profielfoto de foto die er echt uit moet springen. Je profielfoto op Badoo moet dus je beste foto zijn. Zorg voor een scherpe foto, waarop je er goed en sympathiek uitziet. Het eerste wat vrouwen zien op Badoo is de foto, en ze gaan dan ook echt op het uiterlijk af (net als jij overigens).

Voeg niet iedere foto die je hebt toe aan je profiel. Kies een aantal foto’s waarop je verschillende dingen doet. Zorg ervoor dat niet iedere foto een selfie is en dat het lijkt alsof je ook wel eens wat onderneemt (een foto op vakantie, een foto in een restaurant etc.).

Het profiel is het belangrijkste op Badoo, want dat zorgt ervoor dat een vrouw met je wil praten. Daarna kun je de vrouwen gaan versieren op Badoo, maar ze moeten natuurlijk wel met je willen praten. Belangrijk is dus dat je optimaal gebruik maakt van je profiel.

4.     Deel je interesses

Hoewel het verleidelijk is om dit gedeelte over te slaan op Badoo, omdat je hiervoor door een lijst met duizenden potentiële interesses en hobby’s moet scrollen, loont het de moeite om de tijd te nemen om er één of meerdere uit te kiezen.

Badoo matcht gebruikers namelijk op basis van gemeenschappelijke interesses, dus je beperkt je opties als je er geen kiest. Gebruik niet standaard de eerste vijf of zes – onthoud dat dit onderwerpen zijn die waarschijnlijk in berichten en toekomstige gesprekken zullen voorkomen, dus kies dingen die je echt interesseren.

“Zeg alleen dat je van mandvlechten houdt als je het er vervolgens ook een halfuur over kan hebben.”

Als je dezelfde interesses hebt als een vrouw, is de kans natuurlijk groter dat je haar kunt versieren via Badoo. Grijp deze interesse-optie op Badoo dus met beide handen aan.

5.     Upgrade je profiel

Badoo is natuurlijk gratis te gebruiken, maar upgraden is logisch als je zoveel mogelijk en de leukste vrouwen wilt versieren. Met een minimale investering ontgrendel je al premiumfuncties – genaamd ‘Super Powers’ – zoals deze:

  • Bekijk wie jou als favoriet heeft getagd.
  • Kijk wie jou wil ontmoeten.
  • Directe chattoegang tot de meest populaire (ofwel de mooiste en meest sexy) vrouwen op Badoo.
  • Maak ‘nee’-stemmen ongedaan op de Tinder-achtige swipefunctie, genaamd ‘Encounters ‘.
  • Onzichtbare modus

Het geheim is natuurlijk om vrouwen te benaderen op Badoo die ook interesse hebben in jou. Met een aantal van de voorgenoemde functies kun je dit weten. Vrouwen die interesse in je tonen, zullen je eerder een berichtje terugsturen, dus als de interesse wederzijds is, is het zeker de investering waard.

Er zijn ook nog andere manieren om de matchkans op Badoo te vergroten, die allemaal gepaard gaan met ‘kosten per gebruik’. Maak hier en daar een klein beetje geld vrij als het rendement op de investering een date met een mooie vrouw is. Dat is natuurlijk de moeite waard.

Hier zijn de opties:

  • Stijgen in de ranking: Zorgt dat je profiel bovenaan de zoekresultaten verschijnt voor alle gebruikers die bij jou in de buurt wonen. Probeer het één of twee keer als je nieuwsgierig bent, maar onthoud: de heetste vrouwen in de app krijgen al heel veel berichten, dus ze hoeven niet actief naar mannen te zoeken. Jij moet je best doen om haar te versieren!
  • Word meer gezien: Met deze functie wordt je foto getoond aan honderd nieuwe vrouwen die Badoo’s Tinder-achtige ‘Encounters’ gebruiken. Dit kan een snelle manier zijn om matches te krijgen.
  • Spotlight: Misschien wel de beste instant boost van allemaal. Spotlight laat je foto zien aan ontzettend veel vrouwen – klik gewoon op het pictogram ‘Voeg mij hier toe’ en plotseling staat je gezicht bovenaan haar scherm terwijl ze in haar inbox en door profielen aan het browsen is.

6.     Badoo Hottest Badge

Een uniek aspect van deze website/app is dat het zijn gebruikers prijzen geeft, die “Badoo Badges” worden genoemd, voor bepaalde activiteiten. Of het nu gaat om het invullen van je profiel, om erg geliefd te zijn op Badoo of om met minstens tien mensen per week te chatten, de onderscheidingen van Badoo verzekeren bezoekers van je profiel ervan dat je een actieve, echte en responsieve gebruiker bent.

Hoewel het idee om badges te verdienen doet denken aan je tijd bij de scouting, kan het je populariteit enorm vergroten. Als je profiel bijvoorbeeld is getagd met een ‘Hottest’-badge en meer dan 25 chatverzoeken per week ontvangt, kan een vrouw je een verzoek sturen om te zien wat ze mist.

Zorg er wel voor dat je niet iedere badge hebt die te verkrijgen is. Misschien vinden vrouwen je dan wel iets té actief. Zorg er dus voor dat je de juiste badges krijgt. Met een goede foto, en goede bio, hoor je zo bij de heetste gebruikers van Badoo en heb je die Hottest Badge te pakken.

7.     Wees jezelf

Je gelooft het misschien niet, maar zolang je jezelf bent, zullen de vrouwen die écht op je vallen je benaderen en kun jij ook vrouwen versieren die echt bij je passen. Doe je niet beter of interessanter voor dan dat je bent, want je zult door de mand vallen.

Je bent zelf al interessant en leuk genoeg en er zijn genoeg mensen die zullen vallen voor de persoon die je bent!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d