Karakter: De Bad-Boy

woman eye-flirting motorriderIn mijn vorige blogpost heb ik geschreven over een wetenschappelijk onderzoek waarin wordt aangetoond dat er drie soorten vrouwen zijn. Extravert, neurotisch en psychisch. Deze drie karakters hebben per stuk een ideaal mannelijk karakter. Namelijk de Bad-Boy, de Nice-guy, de Leader en de Provider.

De extravert haar ideale man is de Leader, van de neurotische vrouw is dat de nice-guy en van de psychische vrouw is dat de bad-boy. De provider is voor geen van deze karakters de ideale man, maar wel elke vrouw haar tweede keuze.

Allemaal leuk en aardig, maar hoe gedraag je je als een Bad-Boy om die psychische vrouw te versieren? En hoe herken je een psychische vrouw?

De Bad-Boy

De Bad-Boy wordt beschreven als een persoon die risico’s neemt. Hij is eigenlijk een beetje gek, doet gewoon dingen die hij wil. Hij denkt gewoon ‘fuck it, ik doe het gewoon. Ik gooi die tafel gewoon omver, interesseert mij het wat. Ik reken later wel af met de consequenties!’

Als hij met mensen is, en die zeggen: “Ik wil echt een keer bungeejumpen”, dan is hij degene die zegt: “Kom we gaan dat NU doen, fuck it! Gewoon doen!”

Maar zoals elk ander karakter, zijn er ook dingen die de Bad-Boy onaantrekkelijk maken. 

Hij is een grofgebekte lul. Dat vinden vrouwen vaak niet aantrekkelijk, en dat is dan ook een groot nadeel van een Bad-Boy. Een goed voorbeeld is dat het typische beeld van een Bad-Boy is dat hij motor rijdt. Dan komt die voor het huis rijden van een vrouw en zegt hij haar achterop te stappen.

Dat vinden de vrouwen aantrekkelijk, maar ze vinden het niet aantrekkelijk als hij met zijn motor modder in haar gezicht ‘schiet’ en er om lacht.

Gelukkig weten wij dit, en zijn wij in staat om dit karakter ons eigen te maken. Zonder van nature zo te zijn. Dat maakt het zo dat wij kunnen beslissen om een Bad-Boy te zijn, ZONDER de onaantrekkelijke dingen. Zonder het schelden en de modder in haar gezicht te schieten.

Wij kunnen alle plussen zijn, zonder de minnen!

Wanneer je dit karakter je eigen maakt voor vrouwen, doe je dat om een psychische vrouw te versieren. Ik zeg niet dat andere soorten vrouwen niet op je vallen, maar dit is hun ideaalbeeld van een man.

De psychische vrouw

Ik wil net als in mijn vorige post hier ook weer heel duidelijk maken dat met de psychische vrouw niet een vrouw wordt bedoeld die je, als je het uitmaakt, met een mes achterna gaat!

De psychische vrouw is een vrouw die leeft op haar emoties. Stel je zo’n vrouw voor die altijd uitgaat en gilt en gek doet, blabla. Ze wil dingen doen, er moet iets gebeuren. Je zou zeggen dat ze een beetje druk is. Ze maken soms rare emotionele beslissingen. Zij bedenkt zich om dit of dat te gaan doen, zonder over de gevolgen na te denken. Daar komt de Bad-Boy: “Oké, kom we gaan dat doen!!”

Ze geniet van de dingen die een Bad-Boy doet!

Het aannemen van een karakter wat je niet van nature hebt is erg lastig en kost tijd.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *