5 Lichaamstaal Signalen die Vrouwen Geven als Ze Verliefd Zijn

Het leven is niet altijd gemakkelijk, en dit geldt zeker ook op het gebied van de liefde. Wie zich begeeft op het liefdespad, zal daar vele obstakels tegen komen. Een heel belangrijke daarvan is moeilijkheden met communicatie. Als je nou gewoon iedereens gedachten kon lezen, dan ging het je ongetwijfeld een stuk makkelijker af. Maar een erg realistisch doel is dat natuurlijk niet.

Een van de belangrijkste, maar tegelijkertijd een van de moeilijkste dingen in het liefdesspel is het inschatten van de interesse van de ander. Vindt een vrouw jou ook leuk, of zou ze het liefst hebben dat je haar gewoon met rust laat? Begint ze langzamerhand verliefd op je te worden, of ziet ze je meer als een vriend? In dit artikel geef ik je 5 lichaamstaal signalen van vrouwen die verliefd zijn!

Een vrouw zal niet snel ronduit tegen je zeggen dat ze verliefd op je is, maar gelukkig is er iets anders waarop je kan afgaan: haar lichaamstaal. Onbewust spreekt ze met haar lichaam boekdelen over wat ze van jou vindt. Aan de hand van de signalen die haar lichaam verstuurt, kun jij bepalen of je kans maakt bij deze vrouw.

Maar hoe laat een vrouw dan met haar lichaamstaal merken dat ze je ziet zitten, en hoe herken je dat? Daar zal ik je mee gaan helpen in dit artikel. Ik zal je enkele veel voorkomende lichamelijke signalen uitleggen die vrouwen afgeven als ze je leuk vinden. Zo hoef jij niet meer zomaar te gokken. De volgende signalen zal ik gaan bespreken:

  • Ze houdt voor langere tijd oogcontact
  • Zij houdt haar lichaam naar jou gericht
  • Ze gebruikt constant haar handen
  • Zij doet jouw houding en bewegingen na
  • Ze verkleint de afstand tussen jullie
***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Waarschuwing vooraf: lichaamstaal is nog geen toestemming!

In het liefdesspel zit natuurlijk een zekere mate van onduidelijkheid en “hard to get” spelen ingebakken. Hierdoor zullen mensen (en dan vrouwen in nog sterkere mate dan mannen) niet direct zeggen wat ze willen. Het kan daarom in het proces van flirten en versieren erg handig zijn om goed te letten op de lichaamstaal van een vrouw. Deze kun je namelijk moeilijker faken.

Wat dit echter nog niet betekent, is dat een vrouw je met haar lichaamstaal ook ineens toestemming heeft gegeven om haar lastig te vallen. Kort gezegd: lichaamstaal is nog geen toestemming. Vraagt een vrouw jou duidelijk om haar met rust te laten omdat ze niet in je geïnteresseerd is? Dan kun je haar natuurlijk niet blijven achtervolgen met het excuus dat haar lichaamstaal iets anders zei.

Dit laatste geldt nog veel sterker voor lichamelijk en seksueel contact. Als je een vrouw op een seksuele manier aanraakt, zonder dat je hiervoor haar toestemming hebt, dan is dit gewoon aanranding (op zijn minst).

Het idee dat een nee eigenlijk een ja is, zoals een bepaald type “versiercoach” je graag zou doen geloven, is dus absolute onzin.

Zie de signalen in dit artikel dus als hulpmiddelen die jou verder kunnen gaan helpen in het flirt- en versierproces, maar ook niet als meer dan dat, en houd in je achterhoofd dat een afwijzing vaak ook echt een afwijzing is. Afgewezen worden is niet het einde van de wereld, er zwemmen genoeg vissen in de zee, en niemand is erbij gebaat als jij achter iemand aan gaat die jou duidelijk niet ziet zitten.

Signaal 1: Ze houdt voor langere tijd oogcontact

Laat ik beginnen met een niet al te moeilijk signaal, dat je misschien zelf ook wel had kunnen bedenken: het maken van oogcontact. Als jij een vrouw leuk vindt (of misschien zelfs méér dan leuk) dan kijk je toch ook graag naar haar? Waarom zou dit voor vrouwen dan anders zijn?

Het kan dus zeker lonen om eens goed op haar ogen te letten.

Een eerste indicator is dat ze je aankijkt. Een vrouw die jou recht in je ogen aankijkt, geeft onbewust aan dat ze zich bij jou op haar gemak voelt. Dit doet ze meestal op een manier die méér betekent dan dat ze je alleen ziet als een vriend. Dit is dus een goed teken dat ze in ieder geval iets in je ziet, en misschien zelfs verliefd op je is.

Waar je eigenlijk het meest op moet letten, is niet of ze eventjes oogcontact maakt, maar of ze ook oogcontact vasthoudt. Het is namelijk een heel natuurlijke impuls om mensen aan te kijken als je tegen ze praat. Dit zal zelfs de caissière bij de plaatselijke Albert Heijn bij de meeste klanten wel doen.

Het is echter minder gebruikelijk dat je ook ononderbroken oogcontact houdt; dit betekent eerder dat iemand romantische interesse in je heeft. Hieruit moet je echter niet afleiden dat een vrouw je niet ziet zitten als ze geen langdurig oogcontact met je maakt.

Als een vrouw wegkijkt als je naar haar kijkt, dan kan dat betekenen dat ze geen interesse heeft. Het kan ook een andere reden hebben, zoals bijvoorbeeld verlegenheid. Baseer hier dus niet meteen je hele oordeel op, maar kijk ook naar andere signalen.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Signaal 2: Ze houdt haar lichaam naar jou gericht

De richting die je lichaam op wijst, is een veel voorkomend lichamelijk signaal van hoe je je over iemand voelt. Soms is dit erg duidelijk te zien: als iemand met zijn rug naar iemand gaat staan, dan is het wel duidelijk dat die persoon de ander niet ziet zitten. Dit verschijnsel zie je ook terug in een romantische setting, alleen op een vaak veel subtielere en onbewustere manier.

Voel je je op je gemak voelt bij iemand? Ben je tot iemand aangetrokken? Of heb je op een andere manier positieve gevoelens over een bepaald persoon hebt? Dan zul je met je kruis richting die persoon gaan staan. Als je met een vrouw staat te praten aan de bar, en ze heeft haar hele lichaam naar jou gedraaid, dan is dat dus zeker een goed teken.

Als ze echter een beetje van je af gedraaid staat, dan zijn je kansen al een stuk slechter. Hierdoor sta je eigenlijk een beetje tegen haar zij staat te praten, en staat alleen haar hoofd echt jouw kant op. Dit betekent namelijk meestal dat ze niet echt in je geïnteresseerd is. Misschien houdt ze wel even een praatje met je, maar dit zal vaak vooral uit beleefdheid zijn.

Als jij interesse hebt in een vrouw, dan ga je toch ook niet met je rug naar haar toe staan?

Als je in een groep staat, dan betekent het feit dat ze naar iemand anders toe staat niet meteen dat ze jou niet leuk vindt. Misschien was die persoon gewoon net aan het woord, of deed die persoon iets wat zij even interessant vond. Staat een vrouw echter in een groep naar jou toe gedraaid, terwijl jij niet aan het praten bent, dan is dat wel weer een heel goed teken.

Signaal 3: Ze gebruikt constant haar handen

Als je iemand leuk vindt, dan word je hier vaak een beetje onrustig van. Liefde kan een ingewikkelde emotie zijn, en het kan mensen een beetje onzeker en nerveus maken. Deze onrust wordt dan meestal weer op lichamelijke manieren geuit. Een van die manieren is dat ze constant haar handen gaat gebruiken.

Of het nou een scholier is die bang is om een presentatie te houden, of een vrouw die verliefd op je is: je ziet aan hun handen dat ze nerveus zijn.

Als een vrouw interesse in je heeft, zullen haar handen dit vaak verraden. Wanneer ze met haar vinger over de bovenkant van haar glas beweegt, haar rietje maar blijft ronddraaien, of met haar sleutels blijft spelen, dan is dit dus een goed teken. Hoewel sommige mannen denken dat dit betekent dat je haar aan het vervelen bent, is vaak het tegenovergestelde waar.

Het is dus meestal een goed teken dat ze veel met haar handen bezig is. Maar het kan ook betekenen dat ze zich ongemakkelijk voelt. Hoewel de meeste mannen het verschil wel door zullen hebben, is het goed om dit in je achterhoofd te houden. Kijk dus altijd naar meerdere signalen.

Signaal 4: Ze doet jouw houding en bewegingen na

Dit klinkt misschien een beetje als een vreemd signaal. Als iemand je nadoet, dan lijkt het er toch meer op dat ze je belachelijk maakt? Waarom zou iemand al je bewegingen nadoen als iemand je leuk vindt? Ik snap dat dit misschien gek overkomt, maar toch is dit een onmisbare tip bij het interpreteren van lichaamstaal.

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat mensen elkaars bewegingen onbewust na gaan doen of als ze zich tot iemand aangetrokken voelen. Waarschijnlijk doen we dit omdat we elkaar onbewust duidelijk willen maken dat je op de persoon lijkt die je zo leuk vindt. Mensen vinden namelijk vaak anderen aantrekkelijk die een beetje op henzelf lijken.

Als jij dus af en toe van houding verandert, en je ziet even later dat zij precies hetzelfde doet, dan kan dit een teken zijn dat ze zich tot je aangetrokken voelt. Dit is iets wat je makkelijk over het hoofd kan zien, en waar je dus echt actief op moet letten. Zodra je dit door hebt, is het een zeer makkelijke en betrouwbare manier om iemands interesse in te schatten.

Signaal 5: Ze verkleint de afstand tussen jullie

Het spreekt natuurlijk voor zich dat je graag dichtbij iemand wilt zijn, als je je tot die persoon aangetrokken voelt. Als een vreemde vrouw zomaar ineens uit zichzelf op je afstapt, dan heeft ongeveer elke man natuurlijk wel door dat dit een goed teken is. Maar ook op kleine schaal kan een toename of afname in afstand boekdelen spreken over wat een vrouw van jou vindt.

Als je bijvoorbeeld aan een tafel tegenover een vrouw zit, en ze buigt iets naar voren, dan geeft dit aan dat ze zich bij jou op haar gemak voelt. Het betekent misschien ook dat ze je aantrekkelijk vindt of zelfs verliefd op je is. Gaat ze juist meer achterover zitten of kruist ze haar armen, dan geeft dit aan dat ze meer afstand van je wil.

Het kan zijn dat je dan gewoon even een foute opmerking hebt gemaakt, maar de kans is groot dat ze je gewoon niet ziet zitten.

Als je geen interesse in iemand hebt, dan zorg je toch dat je uit de buurt blijft?

Wanneer je een vrouw al wat beter kent, dan zal ze  sowieso al wat dichterbij je gaan staan of zitten. Ook dan kun je van dit signaal gebruik maken. Wellicht gaat ze altijd bij jou gaat staan of zitten in een groep. Of misschien komt ze nét iets dichter bij je dan een vriend meestal zou doen. Ook dan is ook dit een teken dat ze je waarschijnlijk wel ziet zitten!

Dit waren ze dan, 5 signalen die vrouwen afgeven als ze verliefd op je zijn. Natuurlijk is er niet een soort handboek dat op elke vrouw zal werken, omdat elke vrouw zich natuurlijk anders gedraagt. Maar door op deze vijf signalen te letten zul je in elk geval al een stuk dichterbij de waarheid komen. Ik wens je in elk geval alvast heel veel succes!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d