Vrouwen En Seks, Kennis Is Macht

vrouwen versieren

Waarom zijn er nog steeds zoveel mannen die denken dat vrouwen niet over seks denken? Alleen omdat mannen er meer uitspraken over maken betekent dat niet dat vrouwen ‘netter’ zijn bij wijze van.

Vrouwen kunnen best sluw zijn wanneer het op ‘denken over seks’ neerkomt. Vele zijn stilletjes maar wat ze echt aan het denken zijn is wellicht veel stouter dan wat de man aan het denken is. Heb je ooit wel eens een écht goede gesprek gehad met een vrouw over seks?

Het zal je verbazen hoe de meeste er eigenlijk tegenover staan, het tijdperk dat vrouwen netter denken en zijn dan mannen is voorbij! Vrouwen denken even veel aan seks en in sommige gevallen zelfs meer dan mannen dat doen.

In het volgende artikel deel ik mijn perceptie over hoe vrouwen zijn wat seks betreft.

Veel lees plezier…

Misvattingen

Alleen omdat vrouwen een er een beetje stilletjes mee om gaan betekent het niet dat ze er niet over na denken om je of alleen te zoenen of om gelijk je kleren af te scheuren. Wanneer en man een mooie vrouw ziet dan is het maar al te overduidelijk dat hij haar super sexy vind.

Hebben mannen moeite met het verbergen van hun intenties? Kunnen mannen wel volledig controle hebben over hum impulsiviteit? Ik geloof van wel, met de juiste mind-set en methode die je kan volgen is het mogelijk om niet als te gretig en geil over te komen wanneer je met een mooie vrouw in gesprek bent.

Vrouwen hebben daarentegen een anit-slet factor. Ze willen maar al te graag met een knappe man naar bed en wilde seks met’m hebben (ben jij die knappe man? tuurlijk! ) maar wat doet dat dan met haar imago als elegante vrouw? In de slaap kamer is alles best, maar in het alledaagse leven zullen vrouwen zich zo sociaal mogelijk opstellen en hun intenties en gedachtes verbergen. En dat doen ze ook nog eens goed!

Mannen raken vaak in de war wanneer het op gezichten uitdrukkingen en expressies komt, over het algemeen studeren mensen (man en vrouw dus) mensenlijk gedrag en het gezicht niet. Dus geconcentreerd kijken kan er uit zien als boos. Vraag maar aan een mooie vrouw hoe vaak ze wel niet deze vraag is gesteld ”Waarom kijk je zo boos?

Niet alleen een slechte openingszin maar vaak kijkt ze ook niet boos. Of het is een excuus om met haar te praten (zwakke basis voor een openingszin) of ze verwarren haar uitdrukking met een andere. ”Waarom zit je zo diep in concentratie?” Zou eigenlijk wat meer accuraat zijn, maar alsnog is het openingszin een beetje zwakjes.

Onderzoek

Hoe meer je met vrouwen omgaat hoe beter je ze gaat begrijpen, je kan wel veel vragen stellen aan je vrienden (mannen) maar als je Karate wilt leren ga je niet vragen aan een Judo meester hoe Karate in elkaar zit, wat ga je doen doen? Je moet direct Karate gaan leren! WHAAAATAAAAA !!!

Advies krijgen van mannen is zeker geen afrader, leer juist van iemand die veel ervaring heeft in het versieren van vrouwen. Maar als je echt héél goed wilt worden met vrouwen dan moet je af en toe het drang om ze alleen te versieren los laten en echt diep in gesprek met ze gaan en luisteren, af en toe zul je je lust hiervoor moeten op offeren. Bewaar die dan voor een andere vrouw, de gelegenheden zijn eindeloos.

Wat heeft dit met vrouwen en seks te maken denk je dan? Hoe meer je met vrouwen omgaat, hoe meer je erachter komt dat je in de meeste situaties er heel erg naast zat wat benaderen en conversaties betreft. Natuurlijk is elk individu uniek, maar vrouwen hebben toch een aantal dingen in het algemeen.

Er zijn toch een aantal uitdrukkingen en signalen die lekken wanneer een vrouw jou leuk vind, ook al kijkt ze zo geconcentreerd of koud. Haar gezicht vertelt het één maar wat zeggen haar handen, haar benen en postuur?

Luister goed naar vrouwen en voel hun lichamen goed aan, een meester verleider is ook een meester in het kennen van een vrouwen lichaam. Vrouwen zullen niet weten wat hun overkomt wanneer je bij ze in bed bent!

Groetjes, Arellius*

 

1 Reactie op "Vrouwen En Seks, Kennis Is Macht"

  1. Mike

    says:

    Goed verhaal weer Arellius. Vrouwen willen over het algemeen seks hebben alleen willen ze niet de verantwoordelijk nemen om het te laten gebeuren (de anit-slet factor). Vrouwen moeten geloven dat jij in staat bent om de deal te closen. Dat is de reden waarom sommige jongens continu seks hebben. Dus, toon je seksuele interesses, creëer seksuele spanning, en laat zien dat jij je op je gemak voelt als het op seks aankomt.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *