Mijn Verhaal: Vrouwen Versieren In Oost-Europa

We zoenen nog eenmaal intens en nemen afscheid. Ze stapt in de taxi en zwaait me uit. Ik wandel terug naar mijn appartement. Het is inmiddels 06.00 in de ochtend en ben doodop.

Ik loop naar mijn slaapkamer, doe mijn kleren uit en zie dat de blondine die in mijn bed ligt te slapen mijn afwezigheid gelukkig niet heeft opgemerkt.

Ik kruip tegen haar aan en denk bij mezelf  ‘Wat een bizarre avond!’ . Enkele minuten later ben ik naar dromenland vertrokken.

Het was mijn laatste epische nacht in Polen.

Dit is mijn verhaal. Enjoy!

In dit artikel deel ik een van mijn persoonlijke avonturen in het buitenland.

Je leest mijn  ervaringen en leerpunten die ik gedurende deze reis heb opgedaan, zodat je er van kunt leren en hopelijk mijn fouten in de toekomst zult vermijden;)

We gaan terug naar het najaar van 2014.

Nadat ik veel goede verhalen had gehoord over de natuurlijke schoonheid van Oost-Europese vrouwen besluit ik met enkele vrienden een citytrip te maken naar de tweede stad van Polen.

Het werd een citytrip om nooit meer te vergeten.

We vonden een prachtig appartement vlakbij alle horecagelegenheden en zouden hier enkele dagen verblijven.

Omdat we redelijk laat aankwamen bij het appartement, was ik wat gaar van de reis.

Maar no excuses, we zouden gaan stappen. De sfeer was goed en waren benieuwd hoe het hier zou zijn.

Eenmaal de club binnen ging iedereen zijn eigen kant op.

Ik ging met een vriend de club verkennen en we verbaasden ons meteen over de aantrekkelijkheid van Poolse vrouwen. Bijna alle dames waren gewoon slank en knap!

Het werd echter een avond zonder resultaten. Enkele nummers gescoord, niks bijzonders.

Het begin was gemaakt en ik moest veel harder gaan wilde ik hier succes gaan boeken.

Pullen In De Nachtclub

Een nieuwe dag met nieuwe kansen. We waren uitgerust en goed in state. Iedereen had er ongelooflijk veel zin in. We doken een populaire club in.

Met ons vijven gingen we los op de dansvloer. In dit vroege stadium van de avond hadden we enkel oog voor elkaar.

Plezier hebben en losgaan op de beats! Je merkte dat dit een positieve invloed had op de omgeving.

Vrouwen zagen onze positieve vibe en begonnen ook de dansvloer op te stromen en binnen een halfuur stond de dansvloer vol met knappe Poolse dames die om ons heen stonden te dansen.

Een blondine stond voor me te dansen en aan haar lichaamstaal te zien was ze ‘into me’.

We begonnen al snel samen te dansen en niet veel later zoenden we op de dansvloer. Ze was alleen aardig energiek dus ik remde haar wat af door haar mee te nemen naar een andere ruimte.

Op het moment dat ik dit wilde doen werd ze meegetrokken door een vriendin.

Gelukkig was een van mijn vrienden waakzaam en kwam snel te hulp. Hij hield het vriendinnetje bezig terwijl wij door liepen.

Ik besloot een zitruimte op te zoeken. Daar was het tijd voor wat comfort. We wisselden wat persoonlijke verhalen uit en het werd nu tijd voor de volgende stap.

Aan de bar was het stervensdruk dus ik stelde voor om ergens anders wat te gaan drinken.

Ik zei dat ze haar vriendin later kon smsen waar ze was en we liepen hand in hand naar buiten.

Het was enkele graden onder nul en we liepen te klappertanden. Haar jas lag nog in de club. ‘Komt goed’ zei ik en we liepen hand in hand over straat.

Je moet beseffen dat het een grote stap is voor een vrouw om met een wildvreemde man naar huis te gaan. Je wilt niet haar logische brein activeren.

Dus ik begon met ‘brainspammen’.

Je hebt het voortdurend over koetjes en kalfjes en houdt haar emotionele brein bezig zodat ze zich niet gaat bedenken of uit de relaxte flow komt. Tegelijkertijd ben je leidend en loop je richting je locatie.

‘Afterparty! Hier om de hoek. We zijn er zo!’ zeg ik in het Engels.

Aangekomen in het appartement ging ik naar het toilet zodat ze even kon acclimatiseren.

Je wilt haar namelijk even alleen laten zodat ze de  tijd heeft om te wennen aan de nieuwe omgeving.

Ik zet wat muziek op en schenk  een drankje in. Een halfuurtje later liggen we naakt in bed. Tijdens de daad breekt nog een poot van het bed af waardoor we beiden van bed tuimelen. We komen niet meer bij van het lachen.

Een Tinder Date Met Scherpe Nagels

Het was zaterdagavond en ik had wat afgesproken met een Poolse dame van Tinder voor een drankje. Het verbaasde me hoeveel knappe vrouwen er hier op Tinder zaten.

Mijn vrienden gingen op stap. Ik zou ze later opzoeken in de club als mijn date zou tegenvallen.

We ontmoeten elkaar op het plein en gingen wandelen tot we een leuk tentje vonden om wat te drinken. Binnen gelachen, verhalen uitgewisseld en wat geflirt.

Ze wilde echter niet zoenen*. Zag ze me toch niet zitten of deed ze hard2get? Ik begon even te twijfelen. Maar ik wilde de hoop niet opgeven.

‘Zolang ze bij me blijft, vindt ze me leuk genoeg’ stelde ik mezelf gerust.

Ik stelde voor om naar een andere locatie te gaan. Ze ging gezellig mee.

We werden uitgenodigd door een propper om in een erotische tent wat te gaan drinken. Ik had mijn twijfels maar dacht ‘fuck it, we zien wel’.

Binnen was er helemaal niemand.

Apart sfeertje en ideale pornobanken om in te chillen. Het had wel iets grappigs.

In een moment dat we elkaar in de ogen aankijken probeer ik haar weer te zoenen. Ze werd nu ook losser en begon heftig te tongzoenen. Ik rem haar wat af.

Niet veel later voorgesteld om nog wat te drinken in het appartement. Ik had alleen geen flauw idee waar we waren.

De wodka begon zijn uitwerking te hebben op mijn hersenen.

Bij toeval liepen we de juiste straat in en vonden gelukkig het appartement.

Eenmaal binnen hetzelfde ritueel gedaan als gisteren. Je hoeft het wiel niet steeds opnieuw uit te vinden;)

Drankje ingeschonken, muziekje opgezet en wat gezoend en nog wat comfort opgebouwd.

Ik nam haar mee naar de slaapkamer en kreeg toen voor de eerste keer wat weerstand (last minute resistance).

Haar bezwaar was dat ze nog nooit seks had gehad op een eerste date. Ik zei dat het oké was en stelde haar op haar gemak.

We liepen terug naar  de woonkamer en ik zei voor de grap dat als ze dan niet binnen vijf minuten zou vertrekken ik haar de kleren van het lijf zou scheuren.

Ze moest lachen en we luisterden wat muziek op mijn iPad. Een paar uur en drie wodkaglazen later merkte ze op dat het tramvervoer niet meer reed.

Ze wilde blijven slapen. In de slaapkamer werden we al vrij snel intiem.

  (* Ik kwam erachter dat oost-europese dames wat terughoudender zijn om in het openbaar te zoenen met buitenlandse toeristen. Ze willen niet als losbandig worden gezien door de lokale gemeenschap)

Mannen en vrouwen worden nu eenmaal beoordeeld door verschillende sociale standaarden in andere culturen.

Belangrijk om daar dus rekening mee te houden.

Afterparty Met Noorse Dames (En Hoe Ik Het Voor Mezelf Verprutste)

We gingen weer stappen. Dit keer waren er veel vrouwelijke toeristen en zelfs wat verdwaalde Nederlanders.

Ik sprak met een vriend een groepje Noorse dames aan. De langste blondine van de groep had wederzijdse interesse. Deze Noorse chicks waren ook op citytrip.

We gingen samen dansen en ik nam haar daarna mee naar een rookruimte om even te zitten. Daar zoenden we al snel. We hadden het gezellig en ik vertelde over mijn reis naar Oslo.

Haar nu proberen mee te nemen had echter weinig dacht ik, want ze zou haar vriendinnen toch niet verlaten.

Dus ik besloot te wachten tot de club dicht ging.

Ondertussen merkte ik op dat bijna al mijn vrienden weg waren. Ik bleef met één vriend over. De verhoudingen waren scheef (4 dames vs 2 mannen).

Dit kon problematisch worden als ik de vier dames mee naar het appartement wilde nemen.

Toen we de club uitliepen stelde ik voor om nog een drankje te drinken. De lange blonde Noorse met wie ik had gezoend had wel interesse maar haar vriendinnen twijfelde.

Ik zag dat de rest van de Noorse chicks zich begonnen te vervelen en vroeg mijn vriend om ze even bezig te houden tot we bij het appartement waren.

Eenmaal voor de deur kwamen er een groepje Ierse mannen langs en begonnen de overgebleven vrouwen te versieren. De overgebleven dames waren ook op zoek naar wat mannelijk aandacht.

Ik wilde geen vijf Ierse dronkenlappen in mijn appartement en wees ze af. Toen ging het bergafwaarts.

De andere Noorse meiden wilden verder en ik zag mijn Noorse blondine twijfelen. Ze was echter behoorlijk opgewonden en ik nam haar mee naar de hal van het appartement waar ik haar vingerde.

Paar minuten later werd ze door haar vriendinnen meegetrokken. Ik was doodmoe en besloot het erbij te laten.

‘De volgende keer moet ik gewoon bij haar blijven. Het is pas over als ze me afwijst.’ gaf ik mezelf de volgende ochtend het advies.

Instant Date Met Een Poolse Ambassadeursdochter 

We hadden afgesproken om iedere dag even te daygamen in het winkelcentrum. Ik was ondertussen ontzettend gaar van de lange nachten.

Maar ik wilde op de laatste dag geen spelbreker zijn en ging gezellig mee. Hier en daar een dame aangesproken maar geen resultaat.

Op het punt dat we eigenlijk wilde vertrekken zag ik in mijn ooghoek een knappe donkerblonde Poolse dame voor een winkel staan.

Deze moet ik nog even aanspreken’ moedig ik mezelf aan en ik stap erop af.

We praten enkele minuten en ik stel uiteindelijk voor om samen koffie te gaan drinken. Ze wacht op haar vriendin en aarzelt even. Gelukkig besluit ze mee te gaan. Tijdens de koffie ontdooit ze en hebben we het over van alles en nog wat.

Ik stel voor om in de avond nog een drankje samen te doen. Ze kon me toevoegen op Facebook als ze wilde.

In de avond krijg ik een vriendschapsverzoek en we chatten even en wisselen nummers uit. Ik had echter die avond al wat afgesproken met de blondine van de nachtclub.

De facebookuitwisseling was puur om te kijken of ze interesse in me had. Bovendien zou ik de volgende dag weer naar huis gaan. Ik had dus weinig hoop haar nog te kunnen ontmoeten.

Ik maakte me gereed en ging naar de afgesproken date. Na wat gedronken te hebben besluiten we naar het appartement te gaan. Daar was het al snel gebeurd en niet veel later lagen we samen in bed.

Hoe Ik Op De Laatste Avond Met Twee Vrouwen In Bed Belandde

Ik was echter nog klaarwakker en niet klaar met deze avond. Ik wilde het maximale uit deze laatste nacht halen anders zou ik later spijt krijgen.

Toen bedacht ik me opeens dat die ambassadeursdochter die ik aansprak in het winkelcentrum ook in de stad was.

Op de markt afgesproken en snel een lokale pub ingegaan en wat gedronken en gelachen. Daar haar gezoend.

Ik was inmiddels aardig aangeschoten en stelde voor om naar mijn appartement te gaan.

Eenmaal binnen gezegd dat ze stil moest zijn (vanwege die andere meid die lag te slapen op mijn kamer) en we liepen de slaapkamer van mijn vrienden naar binnen.

Op dit moment was ik dus met twee vrouwen in het appartement. Mijn vrienden waren op stap. Het leek wel een komedie.

Eenmaal op bed escaleerde het al vrij snel. Na de seks even gechilled. Toen ik mijn vrienden niet veel later hoorde binnen komen bracht ik haar met de taxi naar huis.

Vrouwen Versieren In Het Buitenland Is Niet Makkelijker

Nu denk je misschien dat vrouwen versieren sowieso makkelijker is in het buitenland. Was dat maar waar.

Het is een soort van selffulfilling prophecy.

Je denkt dat het makkelijker is en gaat je er ook naar gedragen. Dit effect wordt nog versterkt wanneer het je goed af gaat met vrouwen versieren.

Een positief zelfbeeld kan de prestaties beïnvloeden en dat zelfbeeld bevestigen.

In het buitenland ken je niemand en kun je doen en laten wat je wilt. Een onbekende omgeving doet het altijd goed om jezelf uit je comfortzone te pushen.

Je hoeft je minder druk te maken om zaken die niet relevant zijn (sociale omgeving)  en gaat er ook een stuk relaxter mee om omdat je toch weet dat je uiteindelijk weer naar huis gaat.

Je bent volkomen op jezelf en je vrienden aangewezen.

Dit alles heeft een positief effect op je gemoedstoestand.

Mits je natuurlijk jezelf geen onnodige druk op legt dat je moet ‘scoren’.

Er zullen altijd avonden en momenten zijn waarop niets lijkt te lukken. Ik had ook avonden waarin het minder ging maar besloot toch iedere dag het maximale eruit te halen en dat leverde uiteindelijk leuke avonturen op.

Probeer jezelf altijd met vrienden te omringen die net zo gemotiveerd zijn als jij bent!

Besef echter dat iedere dag een nieuwe dag is. Dat gisteren niets lukte wilt niet zeggen dat je vandaag geen succes hebt.

Door veel actie te ondernemen krijg je die belangrijke ‘AHA!’ momentjes die ervoor zorgen dat de puzzelstukjes op zijn plaats vallen.

Deze opgebouwde referentiepunten zorgen ervoor dat je de volgende keer weet wat je te doen staat in een moeilijke situatie. 

Ik hoop dat dit in ieder geval duidelijk is geworden uit mijn verhaal.

Mijn ervaring met Oost-Europese vrouwen is dat ze over het algemeen vriendelijker zijn en zich veel vrouwelijker gedragen dan Nederlandse vrouwen.

Tel daarbij op dat ze ongelooflijk aantrekkelijk zijn en je vakantie kan niet meer stuk.

En besef ook dat het niet enkel bij een buitenlands avontuurtje hoeft te blijven.

De leuke chick die ik aansprak in het winkelcentrum is me meerdere malen komen opzoeken in Nederland en we vierden samen carnaval.

Heb vertrouwen in jezelf op de dagen dat niets lijkt te lukken en push jezelf iedere dag weer om het maximale uit je stapavonden en dates te halen.  

8 Reacties op "Mijn Verhaal: Vrouwen Versieren In Oost-Europa"

 1. DP says:

  strakke field report . Leuk om je avonturen nog eens horen ;-)

 2. Stig says:

  Super!

 3. Fernando says:

  Hi,

  Jij bent blank, oftewel west Europees en. Straalt geen negatieve associaties uit. Als je zuid Europees/ noord Afrikaans of donker was zou het zooooo enorm wijs moeilijk zijn. Ik praat nu uit eigen ervaring ( 1600 ongvr Approaches. In 2 jaar. Maar ik geef de moed niet op. Jullie kampen niet met enorme onzekerheid die vrouwen bij mij associeren. West Europese of oost Europese zijn over het algemeen bang voor het onbekende en willen liever hun eigen soorten. Ik praat niet alleen THE talk maar walk ook THE walk en daar baseer ik t op helaas :((((...

  Gr

  • Kyle says:

   Ik heb geen idee waar je deze 'ervaring' hebt opgedaan Fernando? In West-Europa zou het als allochtoon geen enkel probleem moeten zijn om een blanke dame te versieren. Ik ken genoeg allochtone vrienden die veel succes hebben met autochtone vrouwen.
   Probeer je afkomst niet als een excuus te zien om de dingen negatief te zien. Daar schiet je uiteindelijk niets mee op.

   In Oost-Europa zul je inderdaad van sommige vrouwen wat meer weerstand krijgen omdat ze kleurlingen niet gewend zijn in hun straatbeeld. Maar ook daar valt wat van te zeggen. Want ben je immers door de eerste barrière heen en ze zien dat jij anders bent - in positieve zin -, dan zullen ze jou (onbewust) extra ophemelen. Het zogenaamde 'halo-effect' bij de vrouw: 'hij is leuker dan ik in eerste instantie dacht, dan zal hij ook wel andere goede kwaliteiten hebben'.

   Onthoudt dat je altijd aantrekkelijker bent dan jezelf denkt. Maak gebruik van die kracht en laat je niet van de wijs brengen door kortzichtige vrouwen;)

  • Jonathan Johnson says:

   Hey Fernando,

   Ik hoor mannen dit vaker zeggen. Ze doen honderden of duizenden approaches zonder succes (of weinig succes) en gaan dan (ook logisch) redenen bedenken waarom ze geen succes hebben. Helaas bedenken ze dan vaak redenen die buiten hunzelf liggen.

   Als jij 1600 approaches hebt gedaan en je hebt nog geen succes gehad, weet ik zeker dat je consequent iets fout doet.

   Een aantal belangrijke aspecten:

   1) Je glimlacht niet als je opent (heel belangrijk!)
   2) Je straalt geen relaxte lichaamstaal uit
   3) Je laat niet direct je intenties zien (binnen 30 seconden moet je haar een compliment geven)
   4) Je zet veel druk op de conversatie en hoopt nu 'eindelijk' succes te krijgen
   5) Je zegt iets raars
   6) Je pusht de conversatie niet tot het maximale

   Een aantal jaren geleden was er een jongen en die al had al duizenden approaches gedaan overdag. Hij had in zijn leven met 1 of 2 vrouwen seks gehad. Dit verbaasde mij enorm... dus ik was erg benieuwd wat ie dan precies fout deed.

   Ik stond in de buurt van hem en hij sprak een vrouw op straat aan. Zijn eerste fout was dat hij met haar meeliep (nooit doen!). Daarnaast had hij de opener: "ben jij goed in rekenen?"

   Volgens hem was het namelijk zo dat alles kon werken... en over het algemeen heeft hij gelijk, als je geavanceerd bent kan bijna alles werken.

   Het probleem is alleen dat als je op straat loopt en iemand je vraagt 'ben je goed in rekenen?' dat dat weinig sociale intelligentie uitstraalt plus dat het daarna ook wel erg ackward wordt als je iets zegt als 'eigenlijk vond ik je een leuke uitstraling hebben en wilde ik je beter leren kennen'.

   Uiteindelijk leidde zijn conversatie tot niets en dat is redelijk logisch. Dit noemde hij een approach. Ik zou dat zelf verre van een approach noemen, meer een soort halve poging waarbij het meer lijkt alsof je een weddenschap hebt gedaan met vrienden dat je met een rare openingszin een vrouw aanspreekt (en waarschijnlijk dacht de vrouw ook zoiets).

   Ook glimlachte hij niet en liet niet direct zijn intenties zien. In dat geval wordt het allemaal erg moeilijk ja. Dat was een groot inzicht van mij op dat moment. Als je na duizenden approaches nog geen succes hebt, moet je echt keihard gaan analyseren wat je fout doet en alles proberen te testen wat het is. Zelf deed ik geregeld analyses, maar blijkbaar waren er ook mannen die dat niet nodig vonden of dachten in termen van 'alles kan werken' dus evalueren is niet nodig.

   • Fernando says:

    @ Kyle
    Bedankt Voor de concrete uitleg! Ik geef sws de moed niet op!

    @ Oscar
    Thanks voor je 6 tips!
    Wat bedoel je met " de conversatie tot het maximale pushen"?

    Gr fernando

 4. Kees PUA says:

  Awesome verslag, maat!

  Het was een super vakantie!

 5. ton says:

  Ik heb zeker ervaren dat oosterse en aziatische vrouwen meer vrouwelijk zijn en minder ge emanipeerd. Dat geeft een andere dynamiek tussen man en vrouw. Een meer tradiotionele verdeling.
  onbewust associeren oosterse vrouwen, westerse mannen veel aangenamer omdat die westerse vrouwen dat onbewust hebben beinvloed. De gemiddelde westerse man is veel socialer als de oosterse man, die schijnen vrij lomp te zijn in verhouding tot westerse man.
  Ik baseer me op wat een aantal poolse en russische dames mezelf verteld hebben. Ik hoor ook die verhalen over afrikaanse man en westerse dames mijden die afrikaanse mannen.
  weer minder concurrentie. Belangrijkste wees je zelf en je hoeft niets te bewijzen tov de dame. Dat gedrag is dodelijk. Ze komt er zelf wel achter als ze beetje slim is, anders jammer voor haar.
  Fernando, dat soort mannen hebben een nonverbale communicatie, die vrouwen afstoot. Vrouwen lezen 10x beter body langauge dan mannen. Wij zijn daar minder mee bezig en onbewust geven we veel signalen af. Zie een van de cursussen die ze hier geven.
  JE kamt ze allemaal over een kam, dat is nie best. Ook jezelf. Als jij verandert verandert de wereld om je heen ook mee.
  succes,

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d